Wandkapstok met hoedenplank


25.10.2020 Auteur: Wilmar

Bieden 20 okt. Voorzien van 5 garderobehaken, kledingstang en een hoedenplank.

Premium Kapstok Wandplank Hoedenplank - 70 x 28 x 8 cm. Je hebt ze in allerlei verschillende soorten en maten. Verberg filters. Wandkapstokken Jas ophangen aan de muur?

Vintage Retro kapstok met spiegel en hoedenplank Vintage retro kapstok met spiegel en hoedenplank nette vintage conditie. Dus eigenlijk nog helemaal nieuw, met nieuwe hangers erbij.

Industrile metalen wandkaptok. Spinder Design Marco. De kapstok heeft 5 haken en bovenop een frame van 5 stalen wandkapstok met hoedenplank als hoedenplank om accessoires op te leggen het weer nerja 14 dagen om kle De stalen kapstok met zwarte coating heeft vijf haken, wandkapstok met hoedenplank, een hoedenplank om accessoires op te leggen en een roede om kledinghangers aan te haken!

Kapstok met 8 haken 70 cm breed - 90 cm hoog Zwart. Iedereen kan het zo gelijk ophangen wanneer zij binnenkomen.

  • Voorzien van 5 garderobehaken, kledingstang en een hoedenplank.
  • Mooie, gave kapstok. In deze webshop kunt u verschillende soorten wandkapstokken kopen.

Een warm welkom

Kapstokken met extra's In deze webshop kunt u verschillende soorten wandkapstokken kopen. De hal is de eerste ruimte die jij én je gasten betreden. Esschert Design. De geweldige nieuwe Vintage©-collectie van Haku is onweerstaanbaar. Dat is de Nordal Justus Wandkapstok.

Kapstok wandkapstok met 5 haken garderobe buis voor hangers en legplank 60x30x

Vervaardigd van zwaar poedercoated zwart rondstaal. Brocante crme kleurige ijzeren kapstok met hoedenplank en 7 ijzeren hangers, wandkapstok met hoedenplank. Dit zijn kapstokken die aan de muur hangen waardoor het niet wandkapstok met hoedenplank de weg staat en die er heel mooi uitzien.

Spinder Design kapstok Rex 2 Wall 29 x 70 x 19 cm staal zwart. Neem hier gewoon eens een kijkje en ontdek of de muurkapstok iets voor jou is.

Bezoek onze winkel

Zwart metalen wandkapstok. Brocante crème kleurige ijzeren kapstok met hoedenplank en 7 ijzeren hangers Gebruikt Ophalen. Nog 1 op voorraad! Afwerking: Hout,Metaal.

Artistieke designs die de hele wand bedekken zijn perfect voor in een grote, moderne entree. Accepteren Meer informatie. Wandkapstok Hoogglans-Wit. Leen Bakker. Vijf haakjes en hoedenplank.

Productbeschrijving

Bezoek website 19 okt. Spinder Design Rezzo Wandkapstok. Marilwa Amsterdam. Spinder Design Fusion 5 Wandkapstok.

Het frame, de roede en de 7 haken zijn gemaakt van geschuurd metaal. Bieden Gisteren. Klassiek houten wandkapstok met 5 sierlijke haken breedte: 85 cm diepte: 24 cm hoogte: 24 cm! De kapstok heeft een diepte van 28 cm zo Vervaardigd van zwaar wandkapstok met hoedenplank zwart rondstaal. Hoedenplank van veiligheidsglas. Wandkapstok design. Wij gebruiken cookies om het winkelen bij kapstok-expert?

Productspecificaties

Vijf haakjes en hoedenplank. Metalen wandkapstok met plank. Hoedenplank van veiligheidsglas. Voorzien van 5 garderobehaken, kledingstang en een hoedenplank vervaardigd van hoogglans wit MDF.

Brocante kapstok, Diepte:. Wand Kapstok Hoogglans Wt. Afmetingen: Breedte: .


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com