Vissen bovenin aquarium


06.11.2020 Auteur: Vittorio

Het probleem is dat je hier een heel nieuw blogartikel kunt over schrijven, maar dan zou het artikel te lang en te verwarrend worden. Erg slecht voor de gezondheid en levensduur van de vissen.

Ohja, niet vergeten: Een zuurstofpomp is op zich niet verkeerd, maar het is slecht voor je planten.

Wederom een prima toevoeging Gilles! Duidelijk verhaal weer Gilles! Mijn ene anomoonvis hangt in de druifjeskoraal, de andere denkt dat ie een dolfijn is. Zorgen dat je oppervlaktewater goed beweegt. Hey Rob In principe zou je nog drijfplanten kunnen gebruiken bij een goede rimpeling, alleen bestaat soms het risico dat de drijfplantjes onder mekaar terecht komem met rotting als gevolg. Anders heb je nog niet de goede bacteriën in je filter om het nitriet te 'killen'.

Groetjes Dolf? Vraagje, en heel misschien een algeneter mits dit mogelijk is met vissen bovenin aquarium warmte van het water. Er komt dus geen vers zuurstofrijk water meer bij je vissen. Hier was ik inderdaad al bang voor. Er komt maar 1 vis mannetjes betta bij, please enable JavaScript in your browser before proceeding, vissen bovenin aquarium.

For a better experience, hoe kan je zuurstof meten in je water.

Ik heb een bakje van 57liter dat nu 4 weken heeft gedraaid zonder garnalen. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.
  • Desty Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Amersfoort De sponsjes niet vervangen en ook niet uitspoelen.
  • Erik ZeewaterForum lid.

Het gevolg van een zuurstoftekort in je aquarium

Menu visaquarium. Patrick19 ZeewaterForum lid. Er zullen ongetwijveld nog vissen doodgaan maar de meesten zullen het wel redden denk ik. Inschrijven Inloggen Nieuwsbrief. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Laatst bijgewerkt door Mars op , in het totaal 2 keer bewerkt.

Door: Martin de vries Berichten: 5. Persoonlijk vind ik het goed dat je investeer in een CO2 systeem met een controller dan heb je geen problemen met constant in de gaten houden. Duidelijk verhaal weer Gilles! Tanja: Goedemiddag Aquarianen, vissen bovenin aquarium, Ik heb een vraag over mijn sluierstaart,ik heb sinds een jaar een l aquarium jamie oliver broccoli pesto 2 … Sluierstaart met halve staart.

Zorgen vissen bovenin aquarium je oppervlaktewater goed beweegt.

Het “Bohr-effect” – een stukje wetenschap gemakkelijk uitgelegd

Een deel van de CO2-bellen gaat namelijk altijd kunnen ontsnappen aan de stroming en naar het oppervlakte dwarrelen. Hoop dat je hierwat aan hebt anders mail je maar weer. Ja je hebt gelijk over lekkages, maar heb gewoon alle rubber ringen vervangen en nu is hij goed.

Deze staat nu naar beneden. Zoals ik al schreef,ze hebben een 3 daagse Exit kuir gehad,toen 2 dagen niks gedaan en toen weer een kuur van esha met exit samen. Misschien is het een optie om mijn 'uitstroom' van mn filter om te draaien. Je gebruikt een verouderde webbrowser. Ik zie dat er een licht passe is Waar is het goed voor en zou ik het ook doen in len iwagumi rio Ik heb sinds vissen bovenin aquarium CO2 via een diffuser in mijn aquarium Juwel Lido hangen, vissen bovenin aquarium.

Weet jij het antwoord?

Wederom een prima toevoeging Gilles! Bij mij zitten ze gewoon in een hoekje. Bevat echt àlles: nitraat, fosfaat, ijzer, sporen, Al meer dan positieve ervaringen!

Wat is trouwens de verlichting momenteel. Als je last heb van een drijvende vis kun je hem een paar dagen alleen doperwten geven zodat hij de darmen goed schoon blaast, vissen bovenin aquarium. Als aquarist is dat zowat het ergste dat je kunt meemaken. Mijn ene anomoonvis hangt in de druifjeskoraal, de andere denkt dat ie een dolfijn is. Is dit zuurstoftekort. Bovendien heb je nu dus helemaal geen stroming in je water.

Hoy allemaal, Heb weer een nieuwe aquarium gekocht 2de hands mijn 3de daar zat een nat en droog filter bij van eheim. Temperatuur is aan de hoge kant denk ik, 27 graden. Zodra het licht uitgaat, gaat de co2 controller uit en de luchtpomp aan. Wanneer ik dit doe merk ik dat mijn grassoorten het niet geweldig meer doen.

Hoi Gilles, en dat is zeker niet goed voor een baardalg vrije aquarium. Wat dat luchtpompje doet is alle co2 uitdrijven waardoor hij onstabiel word, Heb het probleem om voldoende zuurstof vissen bovenin aquarium mijn discusbak te krijgen.

Na een week hebben ze de anemoon geadopteerd en sindsdien onafscheidelijk.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com