Temperatuur kroatie september oktober


13.01.2021 Auteur: Everarda

Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid. Wil je ook wat zien?

Grotere hotels in de steden blijven vaak het hele jaar open, hotels aan de kust sluiten vaak hun deuren in de herfst dit verschilt per hotel. Vriendelijke groeten, Karianne. In oktober, maximumtemperatuur is 21°C en minimumtemperatuur is 16°C bij een gemiddelde temperatuur van 19°C.

De zon gaat begin september onder rond half 8 en eind september rond half 7. Reisadvies Poreč Op dit moment is in Kroatië de besmettingsgraad van het coronavirus toegenomen. Laten we nu eens kijken welk weer u kunt verwachten in het gebied rond de hoofdstad en in veel andere steden.

Binnen de Eurozone betaal je geen extra kosten voor pinnen of geld opnemen. Bekijk prijzen. Hoelang is het vliegen naar Kroati, temperatuur kroatie september oktober. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid.

De zeetemperatuur ligt rond de 20C. Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in april is .

  • Reisorganisaties Poreč.
  • Dugi Rat in september.

Beste reistijd Kroatië

De zeetemperatuur ligt rond de 14°C. Gemiddeld is het maximaal 5°C in februari in Noord Kroatië en minimaal rond de -1°C. Kroatië Beste reistijd, Klimaat Reisbudget, Levenskosten. Maar dan ben je met de bus al veel tijd kwijt aan het reizen. Wil je ook wat zien? Installeer een app op je telefoon die dagelijks de wisselkoers voor je update. De gemiddelde jaartemperatuur voor Noord Kroatië is 16°C en er valt in een jaar tijd mm regen.

  • De weersverwachting voor Kroatië is gebaseerd op het weer in Zagreb. De zeetemperatuur ligt rond de 15°C.
  • Lente klimaat Istrië mrt-mei In de lente is het in Istrië gemiddeld 19°C.

Een continentaal klimaat  heerst er in het binnenland, de laaglanden rond Zagreb, welk weer je daar in de loop van het jaar kunt verwachten. Hiervoor betaal je vaak een bepaald percentage extra aan bankkosten. Dit is de beste reistijd voor een wintersportvakantie in Kroati. Hoelang is het vliegen naar Pore. Temperatuur kroatie september oktober in september in Kroati. Dan gratis parkeren amsterdam noord pont je hier eens kijken.

Alle info over de beste reistijd voor Kroatië

Voor je nachtelijke uitstapjes geniet je nog altijd van het zeer gunstig weer van Kroatië. Uitleg symbolen: ga naar symbolenpagina Uitleg zoncijfer: ga naar uitleg zoncijfer. De ochtend- en avondtemperaturen van de meer noordelijke steden, zoals Rijeka, Opatija en Gospic, koelen nog sneller af dan die van andere steden. Momenteel aanwezig in pula sinds gisteren.

Dus je kunt je koffers pakken en te bladeren wanneer de beste reistijd van het jaar is om naar Kroati te bezoeken. De vliegtijd vanaf Brussels Airport naar Kroati is ongeveer 1 u. De kuststeden Split, Dubrovnik, temperatuur kroatie september oktober. Buzet in september. Het is deze maand 16 Dagen droog in Kroati en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in februari.

Klimaat Poreč

Het ligt in een kaarsrechte lijn op km van Utrecht. Ben je in Poreč geweest? Plitvice Meren.

De gemiddelde laagste temperatuur is 6. Gegevens van: Split. Watervallen en meren, staat het droog omdat het misschien smeltwater was van vorige winter. Het klimaat is goed in deze stad in de maand oktober, temperatuur kroatie september oktober. Maar dan ben je met de bus al veel tijd kwijt aan het reizen. Er valt in september op 12 Dagen neerslag met een totaal van 49 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Kroati.

De vliegtijd vanaf Brussels Airport naar Kroati plattegrond circustheater scheveningen anastasia ongeveer 1 u.

Welk weer te verwachten in Kroatië

Bekijk prijzen. De zeetemperatuur ligt rond de 26°C. In het hele land zijn tal van skigebieden te vinden. Uitgaansgelegenheden  in de steden en grotere plaatsen blijven het hele jaar open maar in de kleine plaatsen zul je zien dat sommige deuren eind september sluiten.

Het weer in Kroati verslechtert snel in de steden van het binnenland, temperatuur kroatie september oktober. Er valt in november op 14 Dagen neerslag met een totaal van 72 mm en het is deze maand 16 Dagen droog in Pore. Dit geeft je echter de mogelijkheid om je vakantie onder een heldere hemel met een comfortabele warmte uit te breiden!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com