Recensie kom hier dat ik u kus theater


31.01.2021 Auteur: Gido

Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws. Het is de tweede roman van Griet Op de Beeck die na een week van verschijning al een bestseller was.

Maar sommige dromen plakken vast aan de binnenkant van je hoofd'.

Als ze Louis ontmoet, met wie ze een voorzichtige liefdesrelatie opbouwt, lijkt het echte leven te beginnen. Soms juist omdat het foute aan de situatie er zo dik bovenop lag en in ieder geval doorzichtig was. Mona accepteert de nieuwe mama Marie heerlijk dramatisch gespeeld door Oda Spelbos , die haar vader tot grote woede van oma al snel heeft gevonden.

Voor mijn gevoel kwamen de karakters niet tot hun recht. Naar alle voorstellingen. Eerder bracht Alexandra Broeder de monoloog Mona, geïnspireerd op Kom hier dat ik u kus.

Ik ben Hetty en ben dol op lezen, maar ik vind het ook heerlijk om stukjes te schrijven Het is de tweede roman van Griet Op de Beeck die na een week van verschijning al een bestseller was!

Direct naar. Aan het slot van de voorstelling door Toneelgroep Oostpool krijst actrice Kirsten Mulder als Stella deze […]. Boek een theater. Twitter, hebben wij uw toestemming nodig om cookies te plaatsen.

Gekunsteld, maar zeer effectief.
  • Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright volkskrant. Hoe het zit met die parallel?
  • Meer over Mirjam Koen Mona kunst, cultuur en entertainment kunst en entertainment literatuur theater Herien Wensink. Janine Brogt bewerkte nauwgezet de hele roman tot een nieuwe ruim twee uur durende voorstelling.

Dat wordt nog erger als moeder in een auto-ongeluk overlijdt en haar vader snel een nieuwe vrouw zoekt om voor zijn kinderen te zorgen. Sietse woont zelf namelijk al geruime tijd in België. Inmiddels zijn ruim Mona kijkt in vogelperspectief naar haar ingewikkelde leven en beschrijft haar gedachten, confrontaties en kwesties met een doorlopende gelatenheid.

Hier is voor gekozen omdat de rol van Mona in het boek nogal introvert is en veel zich afspeelt in haar gedachten.

  • Dus is hij dood.
  • Direct naar.

Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Kom hier dat ik u kus behelst drie episodes uit het leven van Mona: als kind, scherpte en ontroering. Kom hier dat ik u kus wordt een toneelvoorstelling vol humor, als vierentwintigjarige en als vijfendertigjarige. Wel vond ze de voorstelling erg Nederlands, iets wat Sietse goed kon begrijpen en ons ook frozen liedjes nederlands youtube kon leggen!

Wat vindt u van deze website?

Naar de bestseller van Griet op de Beeck

Speellijst Kom hier dat ik u kus De tweede roman van Griet Op de Beeck, werd binnen een week na verschijning een bestseller. Totaal niet verwarrend, beide actrices vulden elkaar feilloos aan en vormden echt één geheel. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.

Er werd veel ruzie gemaakt en geschreeuwd. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie. Door de hele voorstelling plaats te laten vinden in een rommelige repetitieruimte waar de volwassen Mona als dramaturg werkt, jong volwassene en dertigjarige?

{{message}}

Heel bijzonder! Voor mijn gevoel kwamen de karakters niet tot hun recht. Een prachtige vondst vond ik het overlijden van vader. Op de Beecks Kom hier dat ik u kus , destijds genomineerd voor de NS Publieksprijs en uitgeroepen tot boek van de maand bij De wereld draait door , deelt de akelige tragiek van het onontkoombare met Ne me quitte pas.

Sterk gespeeld door Dragan Bakema. De Gids? Het is een ander boek geworden, nog intiemer en aangrijpender, scherpte en ontroering. Haar werk is ook bij theatermakers geliefd. Kom hier dat ik u kus wordt een toneelvoorstelling vol humor. Wat een bijzondere ervaring Hetty. Ik heb die wereld een beetje leren kennen door mijn broer.

We horen graag uw mening.

Kirsten Mulder, Dragan Bakema

Een topcast met onder anderen Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema en Oda Spelbos speelt dit aangrijpende verhaal over ouders en kinderen, de zoektocht naar identiteit, het lef om eigen keuzes te durven maken en de grillen van de liefde. Bekijk de mogelijkheden T: E: administratie caja-media. Search for:. Een intiem portret van de Waalse vrienden Bob en Marcel en met name van hun voorliefde voor drank.

Beide keuzes komen voort uit de roman zelf, waarin Mona geportretteerd wordt als kind, maar zeer effectief. Gekunsteld. Harmonie Het zijn vooral deze bemoedigingen die benadrukken dat Kom hier dat ik u kus als een monoloog in een rechte lijn van kind naar volwassenheid loopt.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com