Patroon trui breien


13.01.2021 Auteur: Irfaan

Nu we grotendeels aan huis gebonden zijn, is het een ideaal moment om je tuin eens goed aan te pakken Erhvervsparken 22    DK Brønderslev     info mayflower.

Brei tot het breiwerk 18 19, 20, 21,5 cm lang is, waarbij je eindigt op de verkeerde kant. Voor dit gratis breipatroon heb je het garen Drops Karisma nodig. Ook kon ik nu een techniek gebruiken om de gaten bij de oksel te verminderen die je vaak krijgt als je op deze manier een trui breit check deze blog daarover.

Velen associëren gebreide en gehaakte truien met herfst en winter, maar vaak vanwege verkeerde garenselectie. Hopelijk brengt deze foto de schoonheid, zachtheid en het lichte gewicht van deze trui goed over. Ben gelijk gaan kijken op de website: wat een mooie items, ik word er heel erg enthousiast van. Ons aanbod van patronen is breed, en omvat de nieuwste trendy ontwerpen, van de klassieke stijl tot aan retro.

Hoe je een patroon downloadt. Als allereerste project zou ik de Sunday Sweater niet aanraden, is dit een prima volgende stap. Hier vind je gratis breipatronen en haakpatronen - voor elk wat wils. Op de website van PetiteKnit vind je ook de moeilijkheidsgraad bij elk patroon door middel van een sterren systeem?

Coltrui breien met structuurpatroon Met dit gratis breipatroon kan je een mooie coltrui breien met structuurpatroon, patroon trui breien.

Gratis breipatronen, eenvoudig en kosteloos te downloaden op Wolplein. Hieronder vind je al onze gratis breipatronen voor de leukste projecten, zoals damesvesten, sjaals en babysokjes.

One Comment

Zoals deze asymmetrische trui met print , gebreid met 3 bollen Melody Jacquard Print. Met dit gratis breipatroon kan je een mooie coltrui breien met structuurpatroon.

Breipatroon Yarn and Colors Tank Top. Nadat je de mouwen hebt afgesplitst en op een restje garen hebt gezet, brei je de body van de trui. Als je het leuk vindt om granny squares te haken, dan is deze trui echt iets voor jou! Kleurentrend 2.

Ok Lees meer. Ik heb precies het aantal steken, patroon trui breien, zelfde dikte naalden en patroon aangehouden. Breipatroon Sweet Seventies Omslagdoek. Lees daarom altijd eerst het hele breipatroon goed door. Dan heb ik hier een mooi patroon voor je? Markeer voor de hals 24 centimeter aan beide zijden. Weergave: 24 48 Heb je geen set.

Benodigdheden:

Je hoeft alleen maar te weten hoe je stokjes, vasten en lossen haakt. Ik vond het een heel leuk patroon om te breien. Foute kersttrui breien met kerstboom motief Ga een foute kersttrui breien met kerstboom motief. Wel nog een vraag: "Herhaal de meerdering in elke 8e rij 0 8, 8, 9 keer": gaat het hier om telkens 8 steken meerderen in iedere 8ste rij dus: telkens in de 8ste rij 4 steken meerderen na R1, breien tot aan de voorlaatste steek en dan weer 4 steken meerderen, vervolgens laatste steek rechtbreien OF moet ik de meerdering van 2 steken R1, M1, brei tot een na laatste steek, M1, R1 8 keren doen?

Toepassing Breien Haken 1. Daar zitten alle naalden en kabels behalve de kortste in die je nodig hebt als je de Sunday Sweater wilt gebruiken. Per patroon staat aangegeven voor wie het geschikt is, patroon trui breien.

Ik witte bultjes keel ontsteking zelf ooit begonnen met de Flax Sweater als eerste topdown trui. Zo kun je van tevoren goed inschatten of een patroon patroon trui breien je niveau past.

Zoek patronen!

Brei 5 cm. Marjolijn 3 april at - Reply. Leave A Comment Reactie annuleren Comment.

Lees daarom altijd eerst het hele breipatroon goed door. Simpele gehaakte truien 7. Breipatroon Ingenua Patroon trui breien. Met zowel klassieke, en wellicht is het een opstapje naar een wat moeilijker patroon! Ik wens jullie veel plezier met het maken van deze oh zo makkelijke trui, modieuze als traditionele patronen is er voldoende gelegenheid voor een ware ontdekkingstocht op onze website. Weet het ook niet, patroon trui breien.

Kersttrui breien met Noors motief Ga een leuke kersttrui breien met Noors motief.

Beste DROPS deals

Het werken met verschillende panden en technieken zal snel wat frustratie oproepen en dan eindigt het onaf in de mand. Met dit gratis breipatroon kan je een kersttrui voor kinderen breien met een ingebreide sneeuwpop.

Geschikt voor gevorderde breisters.

Zet 58 62, 70 steken op in kleur A. Ok Lees meer. Vest breien met korten mouwen en sjaalkraag.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com