Camping la pinede luxemburg zoover


21.02.2021 Auteur: Lard

Wij stonden met onze kleine tent aan de waterkant. Rustige camping met diverse vaste staanplaatsen.

La place bezocht ivm zwemmen. Eetgelegenheid is dit jaar klaar. Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. Zoover Eigenaren informatie. Plaatsen zijn ruim.

Ben je nog aan het oriënteren? Stad voldeed helaas niet aan onze verwachting.

Autoverhuur Vluchten zoeken Restaurantreserveringen Booking. Plaatsen zijn goed verzorgd en alles werkt naar behoren? Waardering van reizigers. Mullertal trail begint bij de camping. Mooie en goed onderhouden campng.

We hebben het top gehad.

De douches waren oud, maar in geen tijden zo heerlijk gedoucht op een camping. Broodjes op de camping prima, supermarkten zijn wat verder weg.
  • Heerlijke warme douches en afwasgelegenheid, wc papier aanwezig.
  • Nuttig Delen. Een hele mooi camping schilderachtig mooi.

85 Nederlandse reviews over Camping Du Nord

HenkenSandra, Rapporteren. Wij matchen de prijs Wij matchen de prijs. Doe de Corona Camping Check   Blijf op de hoogte over  kamperen in corona-tijd. Het is een klein familiebedrijfje, geen toeristenfabriek. Een keer in september, juni en een keer in augustus. Gemiddelde beoordeling: 8,1.

  • Om elf uur afgelopen.
  • U dient vervolgens op de bevestigingslink in dat mailtje te klikken om uw informatieaanvraag definitief naar de camping te sturen.

Datum van verblijf: augustus Tiny house. Alleen wie via camping la pinede luxemburg zoover boekt, kan het verblijf beoordelen? De plaatselijke voetbalclub heeft het voetbalveld op de camping, mijn zoon van 12 is groot voetballiefhebber dus dit leek ons een zeer geschikte camping. Hierdoor rijst bruine bonen knakworst het gevoel van vrijheid groot. Wij matchen de prijs Wij matchen de prijs?

Prijslijst 2020

Bekijk de website van onze partners voor meer informatie. Meer dan 3. De toiletten zijn schoon. Zo lang het restaurant van de camping in aanbouw is kun je terecht bij de horeca van Consdorf en de omliggende dorpen.

Het eten in de cafetaria was duur en niet bijzonder. Meer tonen - er opent een dialoogvenster. Brandy, Rapporteren.

In deze tijd van Corona helemaal geweldig. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Benieuwd naar de prijzen?

Toch maar liever voor- of naseizoen dus. Voor de andere boodschappen kan je terecht in Echternach. Om was het bijna altijd stil.

Veel folders.

Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy en cookiebeleid! Echte overnachtingen. Click here for more information Zoover link on your website Click here for all Zoover widget options! Ontvang leuke tips en aanbiedingen. Hamburgers lekker en frietjes ook. Geen tegenvallers! Google routeplanner Cordinaten:. Bed in de stacaravan was erg hard waardoor het slapen niet erg comfortabel was.

Na een teleurstellend bezoek aan een andere camping, was de aankomst van deze camping super. Bekijk meer vragen en antwoorden over dit hotel van de Tripadvisor-community. Müllerthal is erg mooi en verrassend. Benieuwd naar de prijzen?

Uitchecken - - - -. Datum van verblijf: augustus Locatie! Wifi perfect.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com