Bergen noorwegen weer oktober


23.12.2020 Auteur: Karlijn

Zo reisden wij eind mei naar Bergen en hadden dagenlang strakblauwe luchten. Bergen weer dinsdag 10 november.

De zeetemperatuur ligt rond de 15°C. Norgesbooking — boek je perfecte verblijf in een blokhut in Noorwegen. Boek de beste hotels in Bergen - in samenwerking met booking. Wat is het klimaat van Bergen? De temperaturen worden weergegeven in graden Celsius °C.

Het klimaat van Bergen Bergen ligt aan de Byfjorden in het zuidelijke deel bergen noorwegen weer oktober Noorwegen, bergen noorwegen weer oktober.

Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de gazelle saphir goldline weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

Gemiddeld is het maximaal 3C in februari in Bergen en minimaal rond de 0C. Bergen weer April Wat is het weer in April in Bergen. Je bent van plan omte gaan naar Bergen in Noorwegen in oktober : bekijk hoe het staat met de weers- en seizoensnormen op deze pagina.

De maanden september, oktober en oktober kun je ronduit nat noemen met maandelijkse neerslagsommen die rond de driehonderd millimeter liggen.
  • Vooral bergachtige gebieden zijn bijzonder mooi deze tijd van het jaar, en veel Noren gaan dan ook met hun gezin wandelen in de bergen en de bossen tijdens de jaarlijkse schoolvakantie in oktober.
  • De temperaturen liggen dan wel iets lager dan in de Noorweegse zomer. Reisadvies Bergen Noorwegen heeft besloten per 15 augustus opnieuw reisbeperkingen in te stellen voor reizigers uit Nederland omdat het aantal besmettingen in Nederland is toegenomen.

Regen als marketing tool

Er valt in januari op 16 Dagen neerslag met een totaal van mm. Bergen weer Maart Wat is het weer in Maart in Bergen? Het is in de winter gemiddeld zelfs iets warmer dan in Nederland. In het noorden ligt de temperatuur ondanks de middernachtzon gemiddeld niet hoger dan 10 tot 15 graden. De zeetemperatuur ligt rond de 10°C.

De zeetemperatuur ligt rond de 16C. Bewolking gooit wel vaak roet in het eten, afhankelijk van het weerbericht. Bergen weer donderdag 14 november Lees meer over ons cookiebeleid alle cookies. Zo reisden wij eind mei naar Bergen en hadden dagenlang strakblauwe luchten. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie? Waar bergen noorwegen weer oktober toe in Noorwegen in oktober, maar toch is de zon er op veel plaatsen vaker te zien dan bij ons.

Gemiddelde jaarlijkse neerslag in Bergen

Choose Language. Meer herfstactiviteiten Je hoeft niet te wachten tot je hier bent om te bepalen wat je zou willen doen. Er is geen verhoogd risico op toename van coronabesmettingen vanuit dit land voor Nederland.

Welke maand is de koudste in Bergen, bergen noorwegen weer oktober. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord bent, fiets- en wandeltochten in Noorwegen. Authentic Scandinavia  - spannende tochten door Noorwegen. Noorwegen profiteert echter ook van het warmere klimaat? Discover Norway - ski- maar u kunt het desgewenst uitschakelen!

Bergen Klimatogram

Het is 18 dagen droog in de winter. De weersverwachtingen in Noorwegen zijn doorgaans erg aangenaam en de dagen zijn nog steeds erg lang. Ontdek de nieuwste Noorse hoogstandjes qua kunst, kruip lekker onder een warme deken bij de open haard of ga op stormjacht.

Tours en rondtochten Buro Scanbrit — vakanties voor natuurliefhebbers Authentic Scandinavia  — spannende tochten door Noorwegen Norrøna Hvitserk — expedities en avontuurlijke vakanties Norske Noorwegen Reizen — dé Noorwegen- en Hurtigrutenspecialist Up Norway — reizen op maat Hurtigruten — 'De mooiste boottocht ter wereld' Fjord Tours — ervaar Norway in a nutshell® met één ticket 50 Degrees North — onvergetelijke reizen in Noorwegen, op maat en voor kleine groepen Discover Norway — ski-, fiets- en wandeltochten in Noorwegen Norwegian Holidays — vakantiepakketten voor een lage prijs met Norwegian.

  • In de herfst is het in Bergen gemiddeld 7°C.
  • Bergen weer donderdag 19 december
  • Vooral bij het vallen van de avond is deze een bezoek waard.
  • Did I say location?

De kans op tropisch weer minstens 30 graden is niet groot, maar wel aanwezig. Bergen weer Juni Wat is het weer in Juni in Bergen. Duurzame bestemmingen. Bergen weer Maart Wat is het weer in Maart in Bergen, bergen noorwegen weer oktober.

Bergen weer zondag 27 oktober Wat weer moeten we verwachten gedurende deze maanden in Bergen. Welke maand is de zonnigste in Bergen. De vliegtijd vanaf Skechers shape ups dames kopen Schiphol naar Bergen is ongeveer 3 uur.

Klimaatcijfers

In de lente is het in Bergen gemiddeld 11°C. Bergen weer donderdag 14 november Er valt in totaal mm neerslag op 62 dagen. Waarbij de kans wel groot is dat je het Noorderlicht gaat zien.

Bergen weer donderdag 24 oktober Er valt in januari op 16 Dagen neerslag met een totaal van mm. Bergen weer dinsdag 29 oktober Wat te doen en te zien Bryggen Details .


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com