Anwb fietsendrager touring ll


14.01.2021 Auteur: Elâ

Kleijn M. Wordt gerepareerd ipv dat ANWB een nieuwe opstuurd. Basic lampbeschermkap links.

Makkelijk te monteren. Ter vervanging van de lampbeschermkap van het rechter achterlicht. Graham Maynard 4 5. Goede kwaliteit en eenvoudig op de trekhaak te monteren. De gootjes zijn een beetje aan de korte kant.

Een goede en degelijke fietsdrager voor een scherpe prijs, erg tevreden ook over het gebruik. Hoeveel kilo mag op een fietsendrager?

Gemiddeld weegt narcistische persoonlijkheid test anwb fietsendrager touring ll fiets tussen de 23 en 28 kg en een normale fiets tussen de 15 en 18 kg.

Cor van de Wijgaart 5 5. JAP van riel 3 5. De bijgevoegde installatieprocedure is niet duidelijk en vragen worden er niet beantwoord! Ik vind het een gebruiksvriendelijke fietsdrager, degelijk en veilig. Super, makkelijk te monteren.

  • Fijne vervanging voor het tillen op de fietsendrager. Goeie fietsendrager, stevig, je hoort ook geen rare geluiden onderweg.
  • Koos Krokké 5 5. Op de auto ging ook prima.

Oprijgoot Touring gebruiken

Veilig en vertrouwd winkelen in onze ANWB winkels. Verder wel een handig ding. AATJ van Lith 4 5. Blijk niet handig om de fiets op de drager te plaatsen. Fietsendrager is fijn in het gebruik. Bekijk hier de Coronamaatregelen.

Renee 5 5.

G SmeetsOort 5 5. Ab 4 5. Gemakkelijk te hanteren en kan op slot. Eerder door jou bekeken. Vooral zwaardere fietsen kun je makkelijker op de drager plaatsen.

Eerder door jou bekeken

Klant 5 5. Mooi solide en handige fietsen drager makkelijk met het kantel systeem. Defa Bike Cover 1 fietshoes dissel.

Gelijk terug gestuurd en in 2 weken bedrag terug op mijn rekening? G brekelmans 4 5. Eerder door jou bekeken? Meer informatie over dit product. Zwaar en jammer dat je de fietsbanddrager niet verlengd kan worden,kwalitatief verder goed.

Testresultaat

APW Molenkamp 4 5. Basic lampbeschermkap links. Ruud Viëtor 5 5.

R Greving 5 5. A Verhoeven 4 5. Is netjes verpakt aangeleverd. Jan HP Brouwers 5 5. Meer informatie. Ter vervanging van beide achterlichten van de fietsendrager. Voor leden: Gratis verzending vanaf 30,. C Poirot 3 5.

Deel deze pagina

Klant g. F Sangers 5 5. Jonkman 5 5. Wij zijn tevreden.

SC van der Ven 5 5! Dafa achterlicht lens rechts. W karkdijk 4 5.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com