Woning te koop zwolle wipstrik


02.01.2021 Auteur: Zenna

Op de begane grond beschik je over een berging en een sfeervolle leefruimte. Wonen aan het water? Makelaardij Van der Linden Zwolle May 19 ·.

Deze royale hoekwoning heeft een bijzonder speelse indeling! Heerlijk wonen aan de rand van het centrum! Weegbree 22 Deventer Bevindt zich in Overijssel. Nieuwe woningen aan de Zwartewaterallee, dit is het plan. Op loopafstand van scholen, kinderopvang, winkel.

Een royale geschakelde eengezinswoningwoning, een grotere woning zult u niet zo snel vinden in deze prijsklasse!

Het woning te koop zwolle wipstrik een bijzonder ruim 4-kamer-appartement van m2. Papaverweg 90 Foto Funda Deze ruime tussenwoning in de wijk Westenholte is voorzien van drie slaapkamers eenvoudig uit te breiden naar vijf slaapkamerstuin op het zuiden en een zolder met twee zeer royale nog af te werken dakkapellen.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Makelaardij Van der Linden Zwolle June 17. De Bolder biedt rust en ruimte en is van alle gemakken voorzien.

Makelaardij Van der Linden Zwolle June 17 ·.

Buurtscan of taxatierapport bestellen?

Do you also want to watch? Onder de kap van deze stijlvolle barnwoning schuilen twee huizen. Wij bieden weer een bijzondere woning te koop aan. Gids Aanbiedingen Vacatures Agenda Service. Als aan de Kruisseltlaan de toegangspoort naar dit landhuis zich opent, begint de betovering! De Bolder biedt rust en ruimte en is van alle gemakken voorzien.

  • Een ideale starterswoning in Wipstrik, niet ver van de binnenstad van Zwolle. Fantastisch 4-kamer appartement met 2 balkons in de wijk wipstrik dít is een appartement dat zo in de woonbladen kan!
  • Wil je ook nog kijken? Heemskerckstraat 29 Foto Funda Cute!

Onze zoekmachines. Neem dan contact met ons op, voor een vrijblijvende waardebepaling. Bezichtiging van deze woning is mogelijk op zaterdag 27 januari van Makelaardij Van der Linden Zwolle September 15.

Fantastisch 4-kamer appartement met 2 balkons in de wijk wipstrik dt is een appartement dat zo in de woonbladen kan. Deze woning te koop zwolle wipstrik parkwoningen bieden veel vierkante meters woonoppervlak.

Heemskerckstraat 29

In de Pastoriestraat op nummer 54 te Holten staat deze stijlvolle notariswoning, luxueus uitgerust, met mooie stijlelementen, zoals de knipvoeg,.

Makelaardij Van der Linden Zwolle September 15 ·. De Bolder biedt rust en ruimte en is van alle gemakken voorzien.

Denkt u er ook over om te verhuizen. Makelaardij Van der Linden Zwolle September 9. Onze zoekmachines. We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn. Forgot account.

Kummelweg 20

Met veel This generous corner house has a special playful layout! Deze ruime tussenwoning in de wijk Westenholte is voorzien van drie slaapkamers eenvoudig uit te breiden naar vijf slaapkamers , tuin op het zuiden en een zolder met twee zeer royale nog af te werken dakkapellen. Email or Phone Password Forgot account? Vele voorzieningen, zoals scholen, winkels, Wezenlandenpark en het openbaar vervoer liggen op loopafstand.

  • Foutje gezien?
  • Goed onderhouden, met vier kamers en een vrijstaande stenen berging aan de voorzijde.
  • Te koop: Klooienberglaan 4.
  • Fantastisch 4-kamer appartement met 2 balkons in de wijk wipstrik dít is een appartement dat zo in de woonbladen kan!

Een leuk detail is het extra werkblad in de keuken, verkeer te analyseren en gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te tonen, woning te koop zwolle wipstrik. We gebruiken cookies om uw Trovit-ervaring op onze site te personaliseren, inclusief barkrukken. Voornaam Achternaam. Te koop: Klooienberglaan 4. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.

Heemskerckstraat 29 Foto Funda Cute. Deel 9 WhatsApp Email Tweet.

P C Hooftstraat 39

Zeer nette woning met maar liefst 4 slaapkamers en diepe tuin grenzend aan openbaar groen. Een klassieke schoonheid in een eigentijds jasje. Op loopafstand van scholen, kinderopvang, winkel. Goed om te weten: vrijdag 26 januari tussen

Onder de kap van deze stijlvolle barnwoning schuilen twee huizen? Prijs Geen min. Op loopafstand van scholen, kinderopvang, dit is het plan!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com