Van der valk gladbeck aanbieding


07.03.2021 Auteur: Lysette

De kamer was erg oud bollig en niet erg fris. Ontbijt buffet was perfect. Mooie natuur en perfecte uitvalsbasis.

Prima ontbijt. Balkon zonder afscheiding met buren. Zoals je van een Van der Valk hotel gewend bent, biedt dit hotel meerdere faciliteiten aan.

Bezienswaardigheden: volgens mij: Geen. Personeel gastvrijheid en service 8. Geen fietsroutes, niet een behoorlijke fietsenstalling. Prachtig park achter het hotel, fijn om daar te wandelen.

Het is een mooie accommodatie en wij hadden een heerlijk ontbijt. Fiets dwars door het park en je staat midden in het leuke centrum van Gladbeck. Toegang uursreceptie. Gezellige hotelbar? Wij kregen twee kamers aan voorzijde, uitkijkend op de geparkeerde auto's.

Wifi bereik op onze kamer 4. Maar daar kan het hotel niets aan doen, het is niet anders. Lekker eten.
  • Lekker ontbijt, verouderde maar propere kamers. In het dorp erg goed eten bij restaurant Alte Post.
  • Prijs o. Je verwacht dat zo'n groot hotel hier toch meer faciliteiten voor heeft want heel veel Nederlanders nemen eigen fietsen mee.

Wat zij aanbieden

Veel housemuziek tot 3 uur in de nacht, daarna tot 4. Terras van restaurant teveel lawaai, vanwege de snelweg. Er is genoeg te zien en te ontdekken zowel per fiets als wandelend alleen moet je hier oog voor hebben. Dat er in verband met de Moviepark aanbiedingen teveel mensen gebruik maken van het ontbijt en dat dit niet goed geregeld was door bloktijden in te voeren.

Makkelijk te bereiken en centraal gelegen. Gelegen in buurt van kerstmarkten.

Het geluid van de voorbijrijdende trein en auto's. De mondkapjes maar daar kan het hotel niets aan doen en de weinige informatie die het hotel had over bijv. Hotel Haus Kleimann-Reuer. Hotel is mooi schoon en prachtig versierd voor kerst? Zeer goed 7 beoordelingen 7,6 Ligging 7,7. Die schuifdeur van der valk gladbeck aanbieding de badkamer, annex toilet is niet echt fijn.

Maaltijden en dineren

Geen airco. Kamers beginnen wat gedateerd te worden. Tevens kon het restaurant het aantal gasten niet aan en hebben wij twee ochtenden op de gang moeten wachten tot ons kamernummer afgeroepen werd.

Maar er is nog meer te doen in het Alpincenter. Industrile omgeving overwoekerd door groen is fascinerend. Selecteer een vertrekdatum. Nog nooit meegemaakt bij vd Valk. Heerlijke ruime kamer met balkon en luxe badkamer, cultuur en architectuur.

Familie in de natuur

Locatie Open kaart. Gladbeck ligt in Noordrijn-Westfalen op ongeveer 1,5 uur rijden van Utrecht. Wij zijn in van de valk Voorschoten geweest en die voldoet prima als familiekamer en is vele malen voordeliger.

Ligging Ligging Afstand vanaf Utrecht: ca.

  • Prijzen worden opgehaald
  • Meld u nu aan!
  • Gladbeck ligt in Noordrijn-Westfalen op ongeveer 1,5 uur rijden van Utrecht.
  • Lawaai van spoorlijn en de autobaan.

Bezoek aan Haus Hugel in Essen, gebouwd door de Fam? Eigen router achter ziggo router kunt nog niet naar de kamer, maar je kunt je bagage wel alvast afgeven. We zijn ook naar Centro Van der valk gladbeck aanbieding geweest en de plaats Oberhausen. Kortom niet van der Valk waardig. Als je onverhoopt in quarantaine zou moeten tijdens je vakantie dan zorgen wij ervoor dat je langer op je bestemming kunt blijven, van der valk gladbeck aanbieding, sfeer en vriendelijke medewerkers.

Het eten was heerlijk en ook de bedden waren goed. De luxe accommodatie, samen met je inwonende gezinsleden.

Door ons aanbevolen

Je kunt naar de plaats Bottrop gaan, waar je onder meer de langste skihal ter wereld kunt vinden. Alles dichtbij met de auto. Uitstekend comfort Kamerkwaliteit en comfort: 8,0.

Castle Wittringen is aan te bevelen voor bezoek en voor eten. Luchtkwaliteit, autobaan en trein alleen maar herrie. Kamer: Oud meubilair. Thema arrangementen Opzoek naar een leuke hotel arrangement.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com