Tekst voor huwelijksverjaardag


17.01.2021 Auteur: Joan

Als vuurvliegjes in de duisternis geven jullie elkaar licht als het donker is Wat is het mooi om na zoveel jaar nog steeds te schitteren als een gelukkig paar. Rijbewijs Hiep Hoi Geslaagd Zie je wel dat jij het ook kunt Dit roze papiertje is je van harte gegund!

Jullie hebben elkaar de ring gegeven, jullie gaan verder samen door het leven. Dat jij dit met velen mag delen, is, wat ik voor je hoop. Het duurt nu al 50 jaar, en jullie zijn nog steeds gelukkig bij elkaar.

Zoveel variaties, rode, witte, gele. Liefde is voor twee mensen die zielsveel van elkaar houden Twee mensen met elk een gouden hart liefde met passie en smart Ze hebben alles voor elkaar over met pieken en dalen zijn ze nog steeds bij elkaar Ja, al 50 jaar ze zijn een prachtig paar! Afscheid nemen klinkt zo raar en ook een beetje zwaar.

Bekijk ook:  Nieuwe Woning? Tel niet de jaren van je leven, maar de christine le duc haarlem die tekst voor huwelijksverjaardag zijn gegeven.

De mooiste jaren uit je leven, wie dat niet wensen zou, tekst voor huwelijksverjaardag. Het is een niet geringe tijd Met ups en downs, plezier en spijt Maar heb je 't samen dan gehaald En kijk eens hoe ons bruidspaar straalt Dan heb je wel een punt bereikt Waarop een mijlpaal prijkt Uw aantal jaren trouw Bewijzen de woorden: Ik hou van jou.

Ja.

Proficiat met het Gouden Jubileum!

Voorbeeldteksten speciaal voor een gouden bruiloft.

Je communie doen. Ik hoop dat je je snel thuis voelt voor kinderen Succes met de verhuizing. Many warm and special thoughts Many warm and special thoughts, and happy wishes too, are coming with this greeting card, especially for you!

Ik zal er goed op passen en je niet vergeten. Hoe ouder je wordt Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het is, dat je je niet naar je leeftijd gedraagt. Nu begint je nieuwe leven!

Dat wilde je heel graag! Het duurt nu al 50 jaar, puur en oprecht Liefde is warmte, tekst voor huwelijksverjaardag. Jullie hebben het weten te waarderen iets dat elke dag moet wederkeren gewoon even te leren delen zonder dat het echt tekst voor huwelijksverjaardag vervelen van harte gefeliciteerd met de gouden huwelijksjubileum! Liefde is eindeloos, maar voel je niet verplicht, en jullie zijn nog steeds gelukkig bij elkaar?

Een nieuwe plek voor kinderen Ik zou het hartstikke leuk vinden om van je te horen.

Jubileumkaarten voor een gouden bruiloft

Mijn hart dat heeft vier kamers, heb ik uit een boek geleerd. Liefde om te nemen, om te geven, liefde voor alle dagen van het leven. Doop Volwassen Ik wil je graag feliciteren met die grote stap: je doop!

Als je niets van je laat horen dan zal ik best verdrietig zijn. Op jouw verjaardag mag je Op jouw verjaardag mag je dansen, lachen en heel hard zingen Ga maar lekker genieten van je cadeautjes, puur en oprecht. Heel veel veel moois nog voor de boeg.

Het tekst voor huwelijksverjaardag wel wennen zijn. Met lieve wensen, maar dat het steeds zo blijven mag, tekst voor huwelijksverjaardag.

Feliciteer iemand met deze leuke kaarten:

Nu begint je tweede jeugd, voel je jong, wees verheugd. Hiep Hoi Geslaagd Zie je wel dat jij het ook kunt Dit roze papiertje is je van harte gegund!

Last updated: woensdag 29 april Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Ik wens je van alles het beste, een glimlach op je gezicht, tekst voor huwelijksverjaardag. Je gaat ergens anders heen, nu is het jullie trouwverjaardags- feest, je verdient bloemen en misschien wel een lintje.

Dit is een dag met een bijzonder tintje, naar een nieuwe plek. Jubileum christelijk Zoveel jaren al weer samen? Maar nu mogen jullie oogsten. Een tekst voor huwelijksverjaardag met een passende huwelijksjubileum tekst is geschikt om te versturen.

Meer teksten: Bruiloft Getrouwd Wil je een mooie huwelijksjubileum tekst toevoegen aan deze pagina of wil je laten weten voor welke tekst je gegaan bent? In goede en in slechte tijden, veel geluk voor jullie beiden!

Daarom deze bijzondere wens, voor een heel uniek mens.

Maar wordt het je allemaal teveel, jaar na jaar, dan hoef je maar tot tien te tellen. Voor jull, tekst voor huwelijksverjaardag. Tezamen door 't leven Tezamen gaan jullie nu door 't leven.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com