Tarief veerdienst texel


07.11.2020 Auteur: Cailey

Per voertuig naar of van Texel reizen? De eerste boot vertrekt dus 0m 6. Tarieven oversteek Meest gekozen overtochten inclusief bijbehorende tarieven Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u profiteren van een daltarief.

In de veerhaven kunt u contant, per PIN en met creditcard betalen. Voor een personenauto of busje dat niet langer is dan 6,50 meter kunt u in Den Helder ook een kaartje kopen bij een self-serviceloket, rechts van het toegangsportaal. Meer informatie over parkeren vindt u hier: Parkeren. Op drukke dagen vaart de boot twee keer per uur.

Op zondagen van 1 april tot 1 oktober is de eerste afvaart om 7.

Komt u met het openbaar vervoer naar Texel. Tarief veerdienst texel meerendeel van de aandeelhouders is Texelaar. U kunt zowel via de website van Teso als in de veerhaven bij de loketten een ticket kopen. Of kijkt u op Twitter bootje-texel? Er worden geen tickets voor een enkele overtocht naar Texel verkocht.

Op Texel is er in alle dorpen en bij alle strandslagen betaald parkeren. In de salons van de boten en op de opstelterreinen is er gratis draadloos internet WIFI beschikbaar. Ov op Texel Komt u met het openbaar vervoer naar Texel? Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar.

WhatsApp ons! De laatste boot  naar Den Helder  vertrekt altijd om

Op Texel kunt u heel veel zien en doen. Het parkeerterrein is onbewaakt en reserveren is niet mogelijk. Alle tarieven zijn retourtarieven: Alle Teso boot tarieven zijn retourtarieven: Personenauto kleiner dan 6.

Lees alles over Parkeren op Texel. Zoeken naar:, tarief veerdienst texel.

Daltarief overtocht Texel

Dan dient u ook een uittreksel van het bevolkingsregister te overhandigen. Texel - Den Helder: 6. Koop uw e-Ticket vooraf via de website Teso. Laat u de auto in Den Helder staan, dan kunt u op het parkeerterrein naast de terminal gratis parkeren.

De Dokter Wagemaker kan evenveel passagiers homeopatische middelen overgang dan de Texelstroom. Alleen de dag waarop u vanaf Den Helder naar Texel reist is bepalend voor het daltarief, tarief veerdienst texel. De eerste boot vertrekt dus 0m 6. Aankomst: Ma Vr Bent u zakelijke klant van de Teso. U kunt hier zowel een ticket kopen bij de bemande loketten als bij een selfserviceloket, rechts van het toegangsportaal.

Boot naar Texel

Dan zijn de kosten voor een scholierenpas 11,50 euro per kwartaal. Het meerendeel van de aandeelhouders is Texelaar. WhatsApp ons!

Lees alles over Parkeren op Texel. De laatste boot  naar Den Helder  vertrekt altijd om Texel telt plusminus Meer informatie vindt u op de website van Teso.

Van Den Helder met de boot naar Texel. Meer informatie over parkeren vindt tarief veerdienst texel hier: Parkeren. Noodzakelijk Noodzakelijk. Komt u met het openbaar vervoer naar Texel. Voor een personenauto of busje dat niet langer is dan 6,50 meter kunt u in Den Helder ook een kaartje kopen bij een self-serviceloket, tarief veerdienst texel, rechts van het toegangsportaal.

Het betaald parkeren geldt dagelijks van 8.

Overzicht kosten boot naar Texel

Op 31 december vaart de laatste boot van Texel richting Den Helder om Er zijn geen wachttijden voor de veerboot naar Texel. Ervaar het echte eilandgevoel! Per voertuig naar of van Texel reizen?

Heb je de boot gemist. Alle tarieven zijn retourtarieven:. Ervaar het echte eilandgevoel.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com