Siemens iq700 droger aansluiten op afvoer


11.12.2020 Auteur: Jermo

Daarmee komt de kap los. Bij een AEG en Zanussi wasdroger zit de aansluiting van de waterafvoer aan de achterkant in de rechterbovenhoek.

Na ook deze module verwijderd te hebben kom je in de bak met water zoals hierboven beschreven. MrsJones Ik had al begrepen dat je ook een Bosch hebt. De tijdsbalk indicator blijft leeg. De mijne had dit ook.

Diplay brand wel Gesteld op om Met een Y-stuk sluit je de slang van je wasmachine en droger aan op dezelfde afvoer.

Het is een probleem dat je zelf relatief makkelijk kan oplossen. Tenminste bij onze iets oudere machine. Bosch en Siemens condensdroger. En dus zou ik dat nog even nakijken. Met dit type kun je zelf kiezen voor slangafvoer of condenswaterafvoer alleen zul je dan zelf even wat aan het apparaat moeten prutsen.

  • Is een bekend probleem. Hij piept als ik het wil starten???
  • Zal te weinig gas bevatten, misschien zelfs een lek wat dan moeilijk op te sporen is. Is een bekend probleem.

Praat mee!

Vul dan hier uw emailadres in. Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Als je meer hulp nodig hebt, bieden we een extra aansluitservice aan. Verwijder het filter uit de houder in het condenswaterreservoir.

Vanwege fabricage-economische redenen zou Bosch kunnen beslissen om niet twee bijna identieke bakjes te gaan fabriceren, een zonder gat en een met gat. Met vriendelijke groet, Hans Geantwoord op om Op deze plek bevindt zich de aansluiting, met daarnaast een houder voor een slang.

E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd. Daarna nog boven water in gegotenhet wasgoed eigenlijk nog rg vochtig is. Zoeken resetten. Hoe moet ik mijn droger schoonmaken. Hier ook al sinds enige tijd dat na een goede 2 uur drogen, dat loopt dan weer in die bak en er kwam nog meer vuil mee?

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Maar zelfs als je hem hebt ingesteld op slangafvoer dan blijft er toch nog wat water over in het reservoir vanwege de zelfreinigingsfunctie. Ik zou er zelf van uitgaan dat, als je dat reservoir makkelijk kunt verwijderen, gewoon door het eruit te trekken, je het moet leeggieten. Ik probeer dit te doen, maar welke knop is dit: Vervolgens de knop om meer te drogen indrukken en ingedrukt houden Geantwoord op om Zie ik misschien iets over het hoofd wat misschien extra geleegd moet worden.

Misschien ergens in de handleiding te vinden. Verwijder het filter uit de houder in het condenswaterreservoir. Vul dan hier uw emailadres in!

Wasmachine en droger op n afvoer. Het filter is nu gespoeld. Inmiddels is de wasdroger vandaag de gehele dag bezig met het drogen van n was .

Geen afvoerslang meegeleverd?

Op deze plek bevindt zich de aansluiting, met daarnaast een houder voor een slang. Op de display van de Siemens bluetherm iq wordt aangegeven dat de lekbakje vol is en tevens laat de droger het daarbij behorende piepje horen.

Ik heb hetzelfde probleem

Blijft dit water in het reservoir totdat deze bijna vol is en wordt het dan pas afgevoerd. Droger geeft aan dat waterreservoir geleegd moet worden. Is een bekend probleem. Machine valt tussendoor uit of geeft aan lekbak legen maar is al leeg. Het probleem is voorgelegd aan de winkel en aangezien er nog garantie op zit wordt onze condensdroger omgeruild.

Uw handleiding is per email verstuurd. Aan de achterzijde zit rechts onderaan een klepje siemens iq700 droger aansluiten op afvoer je kunt verwijderen. Bosch en Siemens warmtepompdroger.

Bezorging wasdrogers

Vul de opvangbak met heet water. Als dat niet het geval is lijkt het me dat je het zelf moet leegmaken. Na einde programma heb ik veel condens water in het reservoir.

Ik zou er zelf van uitgaan dat, als je dat reservoir makkelijk kunt verwijderen, gewoon door het eruit te trekken, je het moet leeggieten.

Weet er iemand wat te doen. Op de display van de Siemens bluetherm iq wordt aangegeven dat de lekbakje vol is en tevens laat de droger het daarbij behorende piepje horen. In dit artikel lees je per merk hoe jij je wasdroger op de afvoer aansluit.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com