Negatieve test toch zwanger na icsi


31.01.2021 Auteur: Olav

Ik kon heel goed omgaan met alle emoties, maar op dit moment weet ik het zelf niet meer. Anita Herbeginnen of niet herbeginnen na een miskraam?

Wat ik eigenlijk wel heel erg fijn vind, zo heb je tenminste wat afleiding en ben je er niet de hele tijd mee bezig. Ben je inmiddels al ongesteld? Er is een dag 3 embryo teruggeplaatst! En dat valt zeker niet mee, was het allemaal maar zo makkelijk. Ondertussen blijf je wel met al die gevoelens zitten hé, ik voel mij bvb nog altijd zo opgeblazen als iets.

Tegen beter weten in doen we vanochtend toch nog maar een zwangerschapstest. Van onze blogger Love. Zwangerschap is prima verlopen alleen al bevallen na 31 weken zwangerschap, ik was zwanger van een 2ling.

Bericht door Blocki vr mei 10, am. Blog 1.

Inloggen Registreren.
  • Wat me ook wel stoort is dat het na zo'n mislukte poging wachten is voor je opnieuw mag beginnen.
  • Bij mn eerste was ik ook bang dat ik mezelf gek zat te maken, maar ik was echt zwanger. Zó spannend dit!

Ho, Wacht! Ik wil je wat vertellen..

Groetjes Bello. We weten de uitslag al, maar vandaag zou het de officiële testdag zijn. Ik heb alles op internet gelezen over deze situatie met een terugplaatsing, echt uren gezocht en geen 1 positief bericht.

Ellie, voor jou al goed nieuws hè! MMM, de medische malle molen in ». Sterkte en succes, op een hoopvolle nieuwe kans!

  • Bedankt voor de glitters,haha!
  • Kom in contact met lotgenoten en praat in vertrouwen over je emoties en leer nieuwe mensen kennen! We hebben in ieder geval goede hoop en vertrouwen dat het deze keer wel zou gaan lukken.

Nog 3 dagen wachten voor jou en dan een positieve test. Wat een stomme opmerkingen, maar ik was echt zwanger.

Ik kan me voorstellen dat je het allemaal nog niet zo kan beseffen. Bij mij verscheen er toen voor het eerst een zeer voorzichtig streepje ergens in de namiddag getest en het lijkt nu duidelijker te worden 's ochtendsnegatieve test toch zwanger na icsi, wapen je ertegen en anders maar eens flink de mond snoeren.

Bij mn eerste was ik ook bang dat ik mezelf gek zat te maken.

Een goedgevulde blaas

Gekke vraag.. Misschien is het wel net zo rustig en fijn om eerst samen het goede nieuws te vieren of het verdrietige nieuws te verwerken. Wat we nu ook niet moeten vergeten, dat is op dit moment even het enigste lichtpuntje. Soms heb ik het gevoel dat we een psychisch spel aan het spelen zijn, waar geen einde aan te komen lijkt.

Ik vond week 2 slopend. En tot die 14e dag na de pregnyl had ik ook geen enkel teken dat wees op succes of niet. Liora, ieder ziekenhuis heeft zijn eigen regels ervoor! Er is een dag 3 embryo teruggeplaatst. Zwanger en fit. Test kinderwens .

Droom in duigen

Ontvang heel veel liefde. Manda denk eraan dat je nu door hormonen gewoon echt niet normaal kunt denken, je kunt gewoon niet inschatten wat het gaat worden omdat je zelf niet meer weet wat je voelt.

Morgen zou ik ongesteld moeten worden Probeer dus niet teveel te vergelijken met je eerdere zwangerschap, hoe moeilijk ook! Altijd korting.

MarcoBorsato Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Blaricum Ja het maakt echt geen fluit uit, ze werken allemaal. En ook deze was negatief, negatieve test toch zwanger na icsi. Groeikalender Hoe oud is je kind. Hoe'st met iedereen. U bent hier Forum Leeftijdsfases 1. MarcoBorsato Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Blaricum Ik ga mee met Phormicola, ik denk ook dat het morgen zal doorbreken?

Maar ik  heb wel een dochter van bijna 2.

Zwanger worden via ICSI

Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. We zoeken weer nieuwe bloggers! Bericht door Annenatha » do mei 02, pm Kan ook zijn dat je te vroeg hebt getest hoor!

Vond je dit artikel interessant?

Het leek allemaal goed te gaan tot wachtdag 12 afgelopen maandagmiddag. Oh ik herken het speuren op internet zo. Er is een dag 3 embryo teruggeplaatst.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com