Laptop accu laadt niet op acer


13.01.2021 Auteur: Shanice

Re: Acer Laptop laadt niet meer op Ongelezen bericht door breutjevankeutje » 05 dec Als die Acer al wat ouder is dan zal de accu het hebben begeven. Probleem is immers dat als je het laden niet meer op gang krijgt, je laptopaccu leegraakt en je bestanden op het systeem niet meer toegankelijk zijn. Wanneer uw laptop nog aan gaat kunt u rechtsonderin met uw muis over het batterij-icoon voor aanvullende informatie.

Hieronder leest u welke stappen u kunt doorlopen om te achterhalen of uw Acer adapter kapot is of dat er mogelijk een ander defect is dat u kunt oplossen. Controleer of de adapter aan de stroom zit.

Adapter kapot of is er meer aan de hand? En verdraaid: het werkt. Zoekt u een netsnoer online? Als hij in een stekkerdoos zit controleer dan of deze nog goed is door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als u een nieuwe adapter heeft en zeker weet dat deze werkt kunt u kijken of het lampje dat aangeeft of de laptop oplaadt aangaat wanneer u de adapter aansluit.

Het is sowieso aan te raden om een lithium-ion accu zoals uw Acer accu eens in de twee maanden te kalibreren laptop accu laadt niet op acer de accu duur zo lang mogelijk te houden. Om uw Acer accu te kalibreren laadt u hem zo ver mogelijk op tot het percentage waar hij stopt!

Als de accu dermate versleten is dat hij helemaal niet meer wil opladen kunt u deze het best direct vervangen. Windows installeert automatisch nieuwe drivers die bij de batterij passen? Is uw adapter niet het probleem.

Hulp nodig?

Geef een reactie Reactie annuleren. Om de stroomtoevoer als oorzaak uit te sluiten, raden we aan een ander stopcontact en zo mogelijk een ander netsnoer - indien van toepassing - te gebruiken. De beste manier om dit te testen is een andere adapter proberen. Soms is de schade ook zichtbaar als u in de ingang van de laptop kijkt. Re: Acer Laptop laadt niet meer op Ongelezen bericht door Jolen » 08 dec Nieuwe kabel, probleem opgelost, bedankt allemaal.

Om de juiste Acer accu te vinden kunt u het best zoeken naar uw laptop model onderop uw laptop. De BIOS is niet up-to-date Heeft u een nieuwe accu aangeschaft of een nieuwe Windows geïnstalleerd en functioneert nu de accu niet?

Re: Acer Laptop laadt niet meer op Ongelezen bericht door Moppentappers 20 dec Ik doe ook reparaties van laptops laptop accu laadt niet op acer acer, als je me het typenummer van de accu kunt geven kan ik even kijken of ik die accu voor een wat leukere prijs dan die van replacedirect naar je toe kan sturen. Er wordt dan gecontroleerd of de originele adapter gebruikt wordt. Indien de laptop adapter helemaal defect is en de accu is leeggelopen dan zal de laptop lange jurk bruiloft getuige niet meer aangaan.

Hulp nodig. Het is een Acer Aspire z. Ik krijg m niet meer aan.

Verwante artikelen

In de meeste gevallen kunt u hierdoor niet meer normaal gebruik maken van uw Acer laptop. Ongelezen bericht door tennis » 05 dec Indicatielampje op adapter De meeste Acer adapters hebben een LED indicatielampje dat aangeeft of de adapter nog werkt.

Om de stroomtoevoer als oorzaak uit te sluiten, raden we aan een ander stopcontact en zo mogelijk een ander netsnoer - indien van toepassing - te gebruiken.

Geef een reactie Reactie annuleren. Als dit lampje uit blijft terwijl de stroomtoevoer in orde is, laptop accu laadt niet op acer, dan is de adapter waarschijnlijk defect. Probleem is immers dat als je het laden niet meer op gang krijgt, je laptopaccu leegraakt en je bestanden op het systeem niet meer toegankelijk zijn.

Werkt hij niet op netstroom indien mogelijk van iemand anders een lader lenen en uit testen lader kan defect zijn. Alleen accu hoeveel maal goedkoop vliegen op praag geladen en hoe. U bent dan gebonden aan de netstroom en kunt de laptop niet meer overal gebruiken zoals u dat zou willen.

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres! Meestal vindt dit plaats bij een leeftijd van ongeveer 3 tot 4 jaar. Ik krijg m niet meer aan.

Vaak zit er een lampje op dat aangaat als de oplader aangesloten is op de netstroom. Onlogisch is deze aanname echter niet, is er iets waar je geen verstand van hebt. Nieuwe laptop accu kopen   Redenen dat een laptop accu niet laadt De adapter is defect Vaak laadt de accu niet meer op omdat de adapter niet meer goed werkt.

Hieronder vindt u een lijst met de meest voorkomende redenen waarom een laptop accu of laptop batterij niet oplaadt. Hulp nodig! Ik krijg m niet meer aan. En Tennis, laptop accu laadt niet op acer. Hierdoor kan de laptop de accu weer goed opladen. En verdraaid: het werkt. Vaak laadt een laptop niet op omdat er iets mis is met de stroomtoevoer van de laptop.

Vond u dit antwoord nuttig?

Gebruik m soms met, soms zonder netstroom. Acer accu laadt niet op Wanneer uw Acer accu niet oplaadt kan dit veel verschillende oorzaken hebben. Heeft u aanvullende vragen over het opladen van uw Acer accu of laadt een nieuwe Acer accu niet op? Acer Laptop laadt niet meer op Ongelezen bericht door Jolen » 05 dec Hallo allemaal, Via dit forum heb ik al zoveel goede raad gekregen dat ik dit er ook maar even op gooi.

Wanneer de accu van uw Acer laptop niet de drie musketiers recensie goed oplaadt is het belangrijk om eerst vast te stellen of het probleem niet bij de Acer laptop adapter ligt. Zeker bij A-merken is dat het geval. Indien de adapter laptop accu laadt niet op acer te hoge of te lage spanning geeft raden we u aan de adapter direct weg te gooien en niet meer aan te sluiten op uw laptop.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com