Haken voor kerstboom


25.02.2021 Auteur: Anuska

Bee 3 december om Ook in dit geval gaat het om een 2D patroon, waar je heel leuk slingers van kunt maken.

Wat heb je nodig? Gratis Lana Grossa Shopper bij aankoop van een Nuvoletta breipakket met de code shopper. Kerstslinger Haakpatroon. Sneeuwvlokje Haakpatroon. Deze kerstboom haken wij met Elastico print! Sorteer op pantoffels Pantoffels. Kussen Breipatroon.

Nog een leuk haakpatroontje voor een klein kerstboompje. Wanten Breipatroon. Groetjes, Sigrid. Het patroon kun je vinden via deze link. Haken voor kerstboom dikker het garen hoe groter de kerstboom zal worden.

Nederlands haakpatroon. Sorteer op baby-en-peuters Baby en Peuters 4.
  • Sorteer op handschoenen Handschoenen.
  • Haak by Daphne 4 december om

Delen op social media

Kerstsok Breipatroon. Labels: boom Christmas tree crochet granny Haken kerstboom oma. En met het schema komen ook mensen eruit die de Nederlandse taal niet spreken. Trui met bloemen Breipatroon. Meisjes kersttrui Breipatroon.

  • Haak by Daphne 10 december om
  • Sok Breipatroon. Helemaal gratis en in het Nederlands.

Maak van een gehaakte lintje en gehaakte kralen, dit eenvoudige kerstboompje. Maak kerstboomjes met knopen of kralen. Het patroon is geschreven haken voor kerstboom het Engels, haken voor kerstboom.

Mijn favoriet zijn de 3D boompjes, als cadeauhangertje Sluit met hv. Sorteer op pantoffels Pantoffels. Leuk idee trouwens, vooral de traditionele en de rustieke eigenlijk zijn ze allemaal erg leuk.

Patroon kerstboom haken:

Het blijft een boom met een piek en versiersels, maar dan bonter. Reactie toevoegen. Dank dank dank!!

Helemaal gratis en in het Nederlands? Haak je eigen kerststal Maria en Jozef, de herders en de eng? Populaire posts van deze blog Mandje - patroon, haken voor kerstboom. All Rights Reserved. Kussen Breipatroon. Kerst tafeldecoratie Haakpatroon.

Bee 3 december om Wat ik bij deze kerstbomen zo leuk vindt, is dat ze zijn opgesierd met knoopjes. Engel Haakpatroon. Sorteer op handschoenen Handschoenen.

Dank dank dank!. Maar ook de nieuwste producten en pakketten. Het is een haakpatroontje in het Engels en in een pdf formaat! Trui met bloemen Breipatroon. Hang er kleine lampjes in haken voor kerstboom je kerst is compleet. Gehaakte sneeuwpop Haakpatroon. Kerstsok Breipatroon. Bee 12 december om Labels: boom Christmas tree crochet granny Haken kerstboom oma. Een simpel haakpatroontje van een kerstboom.

Beoordelingen

Ook daar heb ik aan gedacht. Leuk idee trouwens, als cadeauhangertje Gratis Lana Grossa Shopper bij aankoop van een Nuvoletta breipakket met de code shopper. Haak je eigen kerststal Maria en Jozef, het kindje Jezus, de kribbe, de herders en de engelen, de schapen en de ezel.

Kersttrui Viltpatroon. Ornament in de vorm van een klein kerstboompje, die je in de kerstboom kunt haken. Het haakpatroon komt van Planet June en is helemaal gratis.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com