Gehaakte zak voor maxi cosi


21.01.2021 Auteur: Chavelly

Een reactie posten. Ik heb het patroon gevolgd maar kom op cm uit.

Ook leek het mij wel mooi om er een randje omheen te maken met dezelfde wol. Een stopnaald of een grote naald met een groot oog. Ik haakte een rechte lap van 12 lang, tot ik de eerste gaten moest haken. Steken markeerders. Je reageert onder je Twitter account. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

Je slaat eigenlijk de normale stokjes over op de plekken van de gaten, in de plaats daarvan haak je lossen.

Vervolgens heb ik op de plaatsen waar de riempjes moeten komen met een zigzagsteek een rechthoek genaaid 3 keer over elkaar, zonder keren, gehaakte zak voor maxi cosi.

Dit deed ik met da wafelsteek maar dan gewoon 2 keer rondom, 6 rstkv,6v. Toer 5: 6v, dus van voor naar achter en weer naar. Gepost door Zelfgemaakt. Snel en simpel babybroekje met schattige voetjes .

Daar ga ik nog even naar zoeken, of wellicht wel zelf maken: Heb jij ook een voetenzak gemaakt? Je reageert onder je Facebook account. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.
  • Het begon echt al een beetje op een voetenzak te lijken. Aan het einde van elke toer 1 losse kl haken.
  • Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Abonneren op: Reacties posten Atom.

Naaien – Haken – Moois

Gehaakte voetenzak — Het resultaat: De pop mocht even poseren. Toer 3: 6v, 6 rstkv, 10v, 6 rstkv, 10v, 6 rstkv, 6v, kl. Eigenlijk weet ik niet meer precies hoeveel wol ik gebruikte maar het zal rond de 18? Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Dit was eigenlijk makkelijker als ik dacht. Net zoals ik al uitlegde in mijn artikel ben ik gewoon begonnen maar heb ik wel steek markeerders gebruikt zodat als het mis zou gaan ik het weer makkelijk uit kon halen.

En gehaakte zak voor maxi cosi. Nu moest ik nog even door haken en ik kon met de rand gaan beginnen. Hecht aan aan de andere zijde bovenkant boord en haak 10 l, sluit op de zelfde manier met een hv, tot ik de eerste gaten moest haken.

Eigenlijk weet ik niet meer precies hoeveel wol ik gebruikte maar het zal rond de 18. Ik haakte een rechte lap van 12 lang. Pingback: Gehaakte babydeken in wafelsteek - Hij is af!!.

Berichtnavigatie

Als je dan bij de volgende toer bent haak je om de lossen heen weer gewoon verder met de stokjes. Haak nu vanaf de onderkant van het voorkant in de lossenrand met de goede kant boven.

Je reageert onder je Twitter account. Haak aan het eind van toer 10 een lusje van 10 l, sluit met een hv boven in het  laatste stokje, afhechten.

Check even of je beide kanten in dezelfde toer zit. Net zoals ik al uitlegde in mijn artikel ben ik gewoon begonnen maar heb ik wel steek markeerders gebruikt zodat als het mis zou gaan ik het weer makkelijk uit kon halen.

Allereerst begon ik met het opzetten van 90 lossen. Pingback: Gehaakte babydeken in wafelsteek - Hij is af!!, gehaakte zak voor maxi cosi.

Hallo, Sorry dat ik nu pas antwoord ik had het erg druk ik hou zoveel van je dat er waren wat problemen op de website.

5 antwoorden op “Gehaakte voetenzak voor de Maxi-Cosi – Hij is af!”

Ik heb er eerst een witte zachte voering ingenaaid van katoen. Aan het einde van elke toer 1 losse kl haken. Een stopnaald of een grote naald met een groot oog. Vind ik leuk: Like Laden

Inmiddels ben ik ook veel handiger met de naaimachine dan doen. Eigenlijk weet ik niet meer precies hoeveel wol ik gebruikte maar het zal rond de 18.

Toer2: 13v, 9v, sla 3 rstkv. Haak. Kan jij uitleggen hoe jij dat hebt gedaan? Je reageert onder je Google account. Je reageert onder je Twitter gehaakte zak voor maxi cosi

En klaar! Sla de middelste kabel over. Pingback: Gehaakte babydeken in wafelsteek - Hij is af!!!

Eigenlijk weet ik niet meer precies hoeveel wol ik gebruikte maar het zal rond de 18. Gehaakte voetenzak - Het resultaat: De pop mocht even poseren! Best een beetje trots ben ik er op.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com