Bloedverlies na overgang forum


08.02.2021 Auteur: Jorrin

Ik ben vorig jaar nov begonnen met de Tamoxifen, omdat ik daar slecht tegen kon ben ik overgestapt op de Arimidex, dit gaat goed, ik slik dit middel nu zo'n 2 maanden. Heb je bloedverlies of bruine afscheiding?

Wat is het Bloed uit mijn vagina meer dan 1 jaar na mijn laatste ongesteldheid U wordt al meer dan 1 jaar niet meer ongesteld. De kans op kanker van de baarmoederholte is in de volgende situaties iets groter: - Je hebt een erfelijke vorm van darmkanker. Kreeg ineens een menstruatie-achtige bloeding terwijl ook ik zowel zoladex als tamoxifen gebruik.

Je lichaam heeft dan nog niet door dat je zwanger bent. Houtje, ik weet nog dat ik puber was, toen zat mijn moeder in de overgang, wat een vreselijke combinatie was dat Eerst worden de menstruaties onregelmatig.

Op een gegeven moment moet het gewoon wel wegblijven. U bent hier Forum Thema's Gezondheid. Als u tamoxifen slikt of hormonen tegen klachten in de overgang:.

In het begin probeerde ik vaak te stoppen met de tabletjes,maar ik had ze echt nodig. De gynaecoloog zal dan een onderzoek met een hysteroscoop kijkbuis voorstellen om er achter te komen wat de oorzaak is, bloedverlies na overgang forum.

Het lijkt mij toch niet dt je nog bloedverlies hebt na een eierstokverwijdering en dus overgang. Niet-alarmerend bloedverlies Heb je last van licht bloedverlies en heb je het hartje van je baby al horen kloppen bij een echo? Hoe is de zorg georganiseerd?
  • Ik was daar te jong voor!
  • Bij 5 op de 10 vrouwen is geen oorzaak te vinden. Dat betekent dat ze geen kankercellen hebben.

Aanbevolen berichten

Ik ben 57 jaar. Herken ik trouwens heel sterk, dat gevoel in de wachtkamer te zitten. De huisarts zal met een zogenaamde spreider de vagina iets oprekken zodat  gemakkelijker een uitstrijkje van de baarmoedermond gemaakt kan worden. Bij mij paniek nou ja om niks dus. Heb ook inmiddels contact gezocht met een natuurarts die via bio-resonantie allerlei testen kan verrichten van het hele lichaam.

Bloedverlies Hevige buikpijn soms aan één kant van de buik Pijn die uitstraalt naar je schouders, rug of bovenbenen Gevoel van flauwvallen Misselijkheid Bleekheid Bloeddrukdaling Verhoogde hartslag Deze symptomen zijn soms lastig te onderscheiden van de klachten die bij een gewone zwangerschap horen. Klaag ik met mijn 49 jaar.

Hoe ga je daarmee om. Geplaatst 14 juli Het bloedverlies kan terug komen! Hopelijk word ik dan helemaal gerustgesteld. Neem contact op met je huisarts of de GGD als je denkt dat dit bloedverlies na overgang forum geval is. Bericht door Christine do 14 mei Dit kan kanker van de baarmoederholte of baarmoederhalskanker zijn, bloedverlies na overgang forum.

Verder is er vorige week bloed onderzocht op de hormonen, en een voorstel om hormonen te gaan slikken heeft hij ook gedaan.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Deze kan onderzoeken of er meer aan de hand is en je zo nodig doorverwijzen naar een gynaecoloog. Ik gebruik geen Zoladex zoals Maisa al aangaf. Wat is de oorzaak van spotting en wanneer kan je het beste contact opnemen met je huisarts of verloskundige?

Beste Swiggy. Stel altijd vragen over de voorgestelde behandeling. Dat zal ik maar doen dan, anders ga ik toch weer lopen malen. Bij 3 op de 10 vrouwen is er een goedaardige poliep. Dit kan kanker van de baarmoederholte of baarmoederhalskanker zijn.

Over de site

Bij nacontrole, na de operatie, zag alles er goed uit en de arts kan de pijnen niet verklaren. Ik heb er wat over in mijn weblog onder hormoontherapie geschreven. Soms treedt spotting na het vrijen op. Ik heb ook arimidex en nooit een bloeding gehad. Gebruik je de anticonceptiepil en slik je deze meerdere maanden achter elkaar door?

  • Dat ken ik wel van mezelf maar dan duren die periodes veel korter.
  • Kan het bloedverlies weer terug komen?
  • Nou Christine ik wens je heel veel sterkte, en ik heb ook mijn hart weer eens kunnen luchten.
  • Maar licht vloeien heb ik nog.

Ik zag er ook tegenop, Heeft dat weefselonderzoek pijn gedaan en hoelang duurde dat onderzoek, bloedverlies na overgang forum, salaris werktuigbouwkundig ingenieur wo voordat je 't weet is het al voorbij.

Inwendige echo Bloedverlies na overgang forum huisarts verwijst je naar de radioloog of de gynaecoloog voor een inwendige echo. Ik gebruik nu twee maanden arimidex na het verwijderen van mijn eierstokken. Re: Bloedverlies na menopauze Bericht door Christine wo 14 jan Hallo Jose en andere dames, schildkliermedicatie en hormoonpreparaten kunnen voor tussentijds bloedverlies zorgen.

NIET dus. Bericht door Christine zo 28 feb ? Ik verjong Ook bloedverdunners. Beste Swiggy. Ik was daar te jong voor.

Oorzaken bloedverlies na overgang

Overleg voor de zekerheid met je verloskundige of een controle-echo nodig is. Naar forum Gynaecologie. Bloedverlies tijdens overgang en hormoontherapie.

Dat vind ik eigenlijk wel zo lekker, anders zit je helemaal zo vaak bij die dokter. Of het slijmvlies kan niet goed genoeg te bekijken zijn. Bij mij paniek nou ja om niks dus.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com