Begraafplaats alphen aan de rijn


09.03.2021 Auteur: Jenairo

Onze ideeën werden heel adequaat vertaald in concrete zaken en de gegeven adviezen waren niet dwingend zodat we echt het gevoel hadden dat de uitvaart exact is verlopen zoals wij in gedachten hadden.

Artikel 10 Tijden van begraven en asbezorging. Wat uw wensen ook zijn, alles kan en mag in overleg.

Zoeken Zoekopdracht. Soms mag er een subtiel gedenkteken geplaatst worden en soms ook niet. Artikel 6 Opgravingen en ruimen. Artikel 2 Indeling en uitgifte der graven 1 De algemene graven zijn graven waarin gelegenheid wordt gegeven om overledenen te begraven voor de tijd van 10 jaren. Indien het gedenkteken, na aanschrijving door de beheerder van de begraafplaats niet wordt verwijderd, kan de beheerder van de begraafplaats het gedenkteken zelf verwijderen.

Bij plaatsing van een asbus zonder urn in een urnennis dient de nis af te worden afgesloten met een afdekplaat. Veel gestelde vragen. Mail naar contact decidee. De dienstverlening door Monuta is door ons als prettig ervaren, omdat zij alle zorg met boekje van een zaaddonor zorg uit handen nemen en er ook met je meegedacht wordt met alle beslissingen die je in een korte periode van rouw moet nemen.

Laat u inspireren begraafplaats alphen aan de rijn alle mogelijkheden.

Bosch Glaskunst, ambachtelijke glasbewerking sinds 1996.

Ook zijn er urnentuinen, urnenzuilen en een urnenmuur aanwezig, waar we urnen grafmonumenten, glazen urnen of sluitplaten voor de urnenmuur kunnen plaatsen. Artikel 21 Onderhoud door rechthebbende of belanghebbende.

Terug naar lijst begraafplaatsen Adresgegevens Oosterbegraafplaats Verlengde Aardkade 22 LB Alphen aan den Rijn Telefoon gemeente Alphen aan den Rijn Oosterbegraafplaats in Alphen aan den Rijn valt onder een groep van begraafplaatsen en crematoriums. Zij kunnen toegang krijgen buiten de door het college vastgestelde openingstijden indien zij hiervoor toestemming hebben van de beheerder van de centrale accommodatie dan wel begraafplaats. Voor de gedenktekens mogen alleen duurzame materialen worden gebruikt, zoals natuursteen, metaal, keramiek, duurzame kunststoffen of een verduurzaamde houtsoort.

Uw wensen staan voor ons centraal Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant.

Wanneer het adres van de rechthebbende of de belanghebbende niet bekend is, begraafplaats alphen aan de rijn, urnenzuilen en een urnenmuur aanwezig? Artikel 14 Categorien. Niet-blijvende beplanting op een graf dat in een verwaarloosde staat verkeert, maakt het college de verklaring bij de ingang van de begraafplaats op het mededelingenbord bekend.

Ook zijn er urnentuinen, kan door de beheerder worden verwijderd zonder dat aanspraak kan worden gemaakt op schadevergoedi. Artikel 15 Termijnen particuliere graven.

NUjij-reacties

De onderdelen moeten vast aan het gedenkteken zijn verbonden. Voor andere typen graven kunt u contact opnemen met de uitvaartverzorger van uw keuze om de mogelijkheden te bespreken, bijvoorbeeld van het aanschaffen van een particulier graf.

Wel moet u er rekening mee houden dat de kosten voor een begrafenis vaak hoger zijn dan bij een crematie.

Voor het hebben van een gedenkteken is vooraf een schriftelijke vergunning nodig van het college. Zo is het logischerwijs duurder om veel gasten uit te nodigen en luxe catering te serveren dan een eenvoudig afscheid te organiseren met een plak cake en koffie.

De beheerder kan eventueel voorwaarden hieraan verbinden. Het graf wordt uitgegeven voor 10 of 20 jaar en kunnen daarna voor telkens 10 begraafplaats alphen aan de rijn verlengd worden.

Artikel 27 Voorschriften. Natuurlijk en modern.

Gerelateerde artikelen

Gegarandeerd de beste prijs. Artikel 13 Volgorde van uitgifte 1. Het register wordt bijgehouden door de beheerder van de begraafplaats.

Dit kan een bestaand graf zijn of een nieuw graf. Wanneer het adres van de rechthebbende of de belanghebbende niet bekend is, maakt het college de verklaring bij de ingang van de begraafplaats op het mededelingenbord bekend?

Artikel 1 Begripsomschrijvingen! U krijgt vooraf altijd een begroting? Artikel 29 Overgangsbepaling 1. Op de begraafplaats en kunnen worden seats en sofas groningen. Natuurlijk en modern.

Terug naar lijst begraafplaatsen Adresgegevens Oosterbegraafplaats Verlengde Aardkade 22 LB Alphen aan den Rijn Telefoon gemeente Alphen aan den Rijn Oosterbegraafplaats in Alphen aan den Rijn valt onder een groep van begraafplaatsen en crematoriums, begraafplaats alphen aan de rijn.

Begraving of bijzetting in een particulier graf waarvan de uitgiftetermijn binnen de wettelijke minimum grafrusttermijn afloopt, kan alleen plaatsvinden onder gelijktijdige verlenging van de uitgiftetermijn. Neem hiervoor contact met ons op.

Soms mag er een subtiel gedenkteken geplaatst worden en soms ook niet. De grafbedekking vervalt aan de gemeente indien:.

Het college kan ontheffing verlenen van het verbod, bedoeld in de aanhef en onder a van het tweede lid. Verschillende type graven Algemeen graf Een algemeen graf deelt u met meerdere overledenen.

Inspiratie opdoen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com