Tarieven dhl pakket zakelijk


26.10.2020 Auteur: Fennie

Vul het adres van de ontvanger, de afmetingen en het gewicht van het pakket en wij tonen de looptijd en verzendkosten van alle vervoerders die dit kunnen. Dit scheelt een hoop geregel. De kosten van de verzekering liggen aanzienlijk lager dan de kosten van bijvoorbeeld een beschadigd of kwijtgeraakt product.

Vergelijk alle vervoerders Kies de goedkoopste of snelste vervoerder op basis van bestemming, afmeting en gewicht. Zorg voor een geschikte doos Om jouw pakket zo veilig mogelijk te versturen, is het belangrijk dat de doos ook goed afgestemd is op de afmetingen van de inhoud van jouw pakket. Van piepkleine pakjes tot enorme pallets: DHL Parcel weet er raad mee.

Wij hebben gedetecteerd dat u mogelijk gevestigd bent in Nederland , momenteel bevindt u zich op de Nederlandse website van CheapCargo.

Vergelijk vervoerders, kies DHL en verstuur uw pakket direct! Bij Kiala kun je daarom een aanvullende verzekering afsluiten. Lees meer

Maak alstublieft een keuze:. Deze tip is enkel van toepassing indien je ervoor kiest om jouw pakket te verzekeren. Snel schakelen. Chat met een specialist Start chat. Dit voorkomt dat de douane uw post in beslag neemt of vernietigt.

Bij het versturen van een DHL pakket mag maximaal bij 60 bij 50 cm meten, in combinatie met een maximaal gewicht van 31,5 kg. PostNL stuurt voor 2,50 euro extra een koerier bij je langs die het pakket op komt halen.

Account aanvragen

Daarom wordt er weleens voor gekozen om het achterwege te laten. Bij ParcelParcel worden zendingen altijd kosteloos opgehaald en aangetekend afgeleverd. De verpakkingstest Een pakket moet onbeschadigd blijven bij een val van 1 meter om te testen of je het pakket goed hebt verpakt.

Laat je pakket ophalen Zoek je een nieuwe vervoerder? De douanefactuur wordt automatisch gegenereerd op basis van de inhoud die je tijdens jouw boeking hebt gespecificeerd. Neem contact op met ParcelParcel indien de werkelijke waarde verzekerd dient te worden Wat gebeurt er na maximale aantal aflevermomenten? Zo voorziet ons supportteam je van gratis advies en ondersteuning bij elke stap van het verzendproces.

Verzend je producten met een hoge waarde. Als de verzending online is aangemaakt, is deze automatisch te volgen via je account? De douane is een overheidsinstantie en heft in bepaalde gevallen invoerrechten om de eigen markt te beschermen, tarieven dhl pakket zakelijk. Snel schakelen. Maak dan gebruik van onze expresservices? Tips voor het versturen van een zakelijk pakket ParcelParcel denkt graag met je mee bij het versturen van een zakelijk pakket.

Verwante artikelen

Verenigd Koninkrijk. Onderstaand lees je per situatie welke kosten er nog bij kunnen komen. Dit voorkomt dat de douane uw post in beslag neemt of vernietigt.

Pakketten en pallets. Dan is het zinvol om ze te verzekeren tegen schade, diefstal en vermissing. DHL Parcel biedt diverse hoogwaardige en voordelige vervoersdiensten? Op deze pagina kan je alle goederen inzien die niet via ParcelParcel verstuurd mogen worden.

Beide opties hebben voor- en nadelen.

Vertrouwd internationaal verzenden en ontvangen

Zo voorziet ons supportteam je van gratis advies en ondersteuning bij elke stap van het verzendproces. Het is bovendien ook mogelijk om met een creditcard Visa, Mastercard en American Express te betalen. Jij hoeft dus niet meer na te denken of je zending wel bij de juiste vervoerder wordt aangemeld.

Zo valt Zwitserland bijvoorbeeld wel onder Europa maar niet onder de Europese Unie? Als je het pakket vr bij ons aanmeldt, zelfstandigen en kleine ondernemers vijf partijen die tegen een redelijk tarief pakketverzending aanbieden. Je kan sneller, afmeting. Er zijn voor consumenten, eenvoudiger en transparanter verzenden en door de betere informatievoorziening stijgt je klanttevredenheid.

Regel je een tarieven dhl pakket zakelijk verzending zelf… Wij adviseren om hier niet op te besparen, tarieven dhl pakket zakelijk. Via onze tariefcalculator kan je zelf aangeven of je gebruik wilt maken van een verzekering.

Op basis van verzend- en ontvangst adres, dan kan de zending vaak dezelfde werkdag nog worden opgehaald. Lees meer over de mogelijkheden. Sommige goederen en stoffen mogen niet naar het buitenland worden verzonden.

Zakelijke post versturen met ParcelParcel

Bezorging aan zakelijke adressen binnen Europa. Let op, de Europese Unie is niet hetzelfde als Europa. DHL is daarbij, als logistieke partner, erg belangrijk voor ons. Indien je afwijkt van de voorwaarden, wordt er achteraf een toeslag in rekening gebracht.

Verzend je producten met een hoge waarde. Door te kiezen voor een express zending via een koeriersdienst, tarieven dhl pakket zakelijk, profiteer je van een aantal voordelen: Snelheid. Neem contact op met ParcelParcel indien de werkelijke waarde verzekerd dient te worden. Digitale verwerking van uw douaneplichtige zending bevordert ook snelle in-en uitklaring.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com