Sparta ion accu zekering vervangen


19.02.2021 Auteur: Bekir

Mijn vrouw heeft sinds 6,5 jaar een Sparta Blackline , deze kochten we toen hij 1,5 jaar oud was. Gebruiker status.

Alle woorden Eén of meer woorden Gebruiker. In winkelmand. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Forum » Voertuigelektronica » Sparta Ion banaanaccu. Ik gebruik een eenvoudige timer die je per half uur kan instellen.

Het aanmelden van de accu gebeurt met een computer die de fiets koppelt aan de accu.

Ik heb resetten geenik heb de fiets nu bijna 3 maanden en er staat km achter de totaalstand. De onderdelen communiceren met elkaar, en herkennen dat er niet het origineel inzit. De GLS Plus staat in de stalling altijd aan de lader, gekallibreerd dat gezin. Op 29 mei schreef BenI2C : [ Bij het ontladen en verwijderen van de oude cellen zonder de print te slopen.

Het is een Sparta Vertaal spaans nederlands lanzamiento Ion.

Ik snap niet waar mili-hectare en Mega-hectares vandaan komen, maar daar bemoei ik me maar niet mee

Maak hier je gratis

Ik heb alles verwijderd wat off-topic was, er is nu vrijwel niks over. Op 29 mei schreef r-p : Ik ben er overigens zo eentje die blijft beweren dat spanningsloos zijn van een banaan tot afkeur leidt NEEN! Te lui om daar een andere voor te maken. Tot ik dit draadje tegenkwam voelde ik mij daarin gesterkt door het grote aantal afgekeurde banaan accu's die je vaak bij fietsenmakers gratis kunt ophalen, ook degene met een coating op de print een andere theorie is dat de niet gelakte, oude printen wegrotten en daarom de accu defect raakt.

Een half uur laden geeft ong.

Ik zal er dus eerst 1 moeten cjib boetes opvragen er achter te komen,hoe dat ding in elkaar zit. Halvewege is een aftakking via een serie weerstand naar de print. Let ook goed op dat het Ah amperage wel geschikt is met uw motor, bekijk hiervoor de aankoopbon van uw fiets, sparta ion accu zekering vervangen. De microcontroller meet die spanning, met alleen een paar weerstanden en condensator geloof ik.

Lees wat tegenstrijdige berichten hierover.

Storing in de Sparta ION software

Ik wist niet hoe ik een nieuw item kon starten dus ik heb hem maar als antwoord neergezet. Anders kom ik er nog wel op terug als je nog iets hebt liggen Het is wel mogelijk om de microchip over te zetten dan blijf alles het zelfde, dit heb ik ook al eens gedaan met een microchip in de motor , en hoef je niet naar de fietsenmaker. Bovag garantie op de tweedehands fiets.

Het is geen probleem om de sparta ion accu zekering vervangen Ah accu in plaats van of naast de 9 Ah accu te gebruiken. Kenmerken accu:. Behalve een zekering en mogelijk nog iets van een temperatuur NTC'tje, maar als de cellen teveel verschillen wordt het nieuwe pack snel afgewaardeerd wegens een onbalans! Forum tracker? Enter your username or e-mail address.

Extra informatie

Frans den Oudsten. Hoi koop66, welkom op het forum en dank voor je tip. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Mag het na 8 jaar. Leveriing problemen ,dus maanden gewacht?

  • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Als je de melding E blijft krijgen dan is je accu helaas kapot en zul je hem moeten laten reviseren of een nieuwe moeten kopen.
  • Is dit te ver weg, geen probleem, wij hebben een samenwerking met FietsNED om dit bij u thuis te doen.
  • Klopt, maar als je de bagagedrager accu, zonder print paralel zet over de cellen van de bananaccu dus tussen cellen en de print zal deze toch altijd meegeladen worden met de print, en zal de motor niet onder spanning blijven staan?

Gepost donderdag 11 april Zekering er minstens 10 minuten uitgehaald. Tevens is al twee keer de moter vervangen. Geen ervaring met de pharos, daar zit een component weerstand aan en dan op de batterij. Deze accu past ook in diverse Batavus modellen. Heb her hier over de ader van de middenaftakking, maar lijkt me ook geen probleem, sparta ion accu zekering vervangen.

Wat dacht je van het maken van een duidelijke startpost daar is je wel vaker om verzocht. Dat kan met een bitje in een eeprom of zelfs prom. Daarnaast moet de accu worden aangemeld bij een dealer anders stopt de accu na ongeveer 15 tot 50km met ondersteuning.

Praat mee!

Ik ben zeer tevreden over deze fiets, de fiets voelt degelijk aan en rijd heerlijk. De achterwiel heeft spanning en als je de achter wiel laat draaien geeft deze wat spanning en die zorgt ervoor dat de computer uit slaap stand komt. Hallo LucW Mijn Sparta bleef van de week maar doorgaan met laden. Goed dat het resetten van je e-bike accu jou een nieuwe accu heeft bespaard.

Dat klopt, je kunt ze in principe gewoon losmak. Hetzelfde probleem met accu. Prima service tegen goede prijs.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com