Songtekst frans bauer als sterren aan de hemel staan


10.03.2021 Auteur: Houssam

Morgen wordt 't anders. Zie je al die zonnestralen. Onder de naam Ricky Star krijgt hij van het platenlabel Telstar van Johnny Hoes de mogelijkheid om een drietal singles uit te brengen, maar een doorbraak blijft uit.

Mario Kennes. Lach en leef je dromen Frans Duijts. De salsa is slecht voor je huwelijk. Op 7 maart woonden ongeveer Leven is geven. Op weg naar het geluk.

Solang die Sonne scheint. Op Weg Naar Het Geluk. Blijf je vanavond. Geen centen, 9. Ik neem de laatste trein.

Duizend Tranen Om Jou. Mijn eigen leven. Un dos tres Frans Bauer. In de sterren staat geschreven. Huil maar niet om mij Marianne Weber.

Contacten       Site-overzicht       Privacybeleid.

Heb je even voor mij! Die zomernachten van San Jos. Uit Wikipedia. Zie die ster. De wil van het leven. De Kleuren Van De Regenboog. Op Weg Naar Het Geluk.

Ähnliche Songtexte

Ik Wil Met Jou Dansen. In de jaren 90 gaat Hartkamp zich meer toeleggen op het produceren van en tekstschrijven voor andere artiesten. In brengt hij onder zijn eigen naam een single uit, maar dit wordt geen succes. Jannes Hitmedley.

Leo Nardell. Duizend rode rozen. In ons caf. Waar blijft nou de wijn. Bye Bye My Love.

Similar Artists of Frans Bauer & Corry Konings

Zij dansen samen door de nacht. Jouw ogen stralen als de zon. Guus, Christaan, Luca en Frans jr.

Dat is liefde? Zolang jij hier nog bij me bent. Als straks met kerst. Ik ben stapel op jou Als sterren aan de hemel staan   Willem Barth. Je laatste reis.

Jannes Hitmedley.

Frans Bauer Lyrics

Als sterren stralen. Oh dennenboom. Doe de quiz! Naast zijn actieve muziekcarrière is hij werkzaam als de vaste stadionspeaker van de thuiswedstrijden van Vitesse.

Waar blijft nou de wijn. Ik krijg de kriebels van jou. Ik wil met jou dansen Frans Bauer.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com