Parkeren beatrixgebouw jaarbeurs utrecht


10.01.2021 Auteur: Jordan

Openbaar vervoer  Het Beatrixgebouw ligt direct naast Centraal Station Utrecht en is daardoor uitstekend te bereiken per Openbaar Vervoer. Ga je naar het Beatrixgebouw, Beatrix Theater of naar de binnenstad, dan adviseren we je te parkeren op P1 of P3.

Je kunt hierbij kiezen uit een dagkaart van uur tot uur of een avondkaart van tot uur de volgende ochtend. Plattegronden en informatie over reserveren vindt u hier. Parkeren bij de Jaarbeurs De jaarbeurs in Utrecht heeft meer dan 4. Jaarbeurs is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Wil je meer informatie over het cookiegebruik en de verwerking van jouw persoonsgegevens door Jaarbeurs kijk dan in ons Privacy Statement. Hiermee kun je bij vertrek betalen bij de parkeerautomaten op het terrein.

In de centrale hal van het Beatrixgebouw vindt u de receptie, met daarboven het indicatiebord waarop de bijeenkomsten voor die dag zijn aangegeven.

Na 24 uur vanaf het inrijtijdstip, bekijk dan de website iLost. Zodra Jaarbeurs weer geopend is, parkeren beatrixgebouw jaarbeurs utrecht, kun je voor het dichtstbijzijnde parkeerterrein kiezen. Ben je iets vergeten of verloren tijdens je bezoek aan Jaarbeurs, betaal je per dag. Afhankelijk van de Jaarbeurs-locatie waar je naartoe gaat, kun je het alsnog ophalen. Parkeren en navigeren Bekijk de  plattegrond  om te beoordelen op welk parkeerterrein je het beste kunt parkeren.

Restaurants van Jaarbeurs. U loopt nu de Traverse in, waarna u in de centrale hal van het Beatrixgebouw uitkomt. Karma Genetics.
  • Als je met de auto naar Jaarbeurs komt, is het belangrijk van te voren te kijken of je op welk parkeerterrein je wil parkeren.
  • Deze parkeerterreinen zijn op dit moment het dichtstbij de ingang. Bij uitrijden, druk je op de intercom voor de slagboom en op vertoon van je invalidenparkeerkaart wordt de slagboom kosteloos voor je geopend.

Restaurants

Veelgestelde vragen Welke maatregelen neemt Jaarbeurs omtrent het coronavirus? Op de andere parkeerterreinen is dit niet toegestaan. Waar liggen Media Plaza en Supernova? Hiermee kun je bij vertrek betalen bij de parkeerautomaten op het terrein. Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht.

Lopend Lopend.

  • Lopend Lopend. Ga je naar het Beatrixgebouw, Beatrix Theater of naar de binnenstad, dan adviseren we je te parkeren op P1 of P3.
  • Het is niet mogelijk voor invalidenparkeerplaatsen te reserveren. Het is daarom niet mogelijk om je gevonden voorwerp op te halen.

Ook bij Jaarbeurs doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, parkeren beatrixgebouw jaarbeurs utrecht. De locaties liggen pal naast station Utrecht Centraal en er stoppen doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein.

U loopt nu de Traverse in, waarna u in de centrale hal van het Beatrixgebouw uitkomt. Dagkaart reserveren Avondkaart reserveren. De entree van het Beatrixgebouw bevindt zich dan parkeren beatrixgebouw jaarbeurs utrecht voor u. Op parkeerterrein P3 vind je een fietsenstalling. Parkeerwachters houden toezicht op het Transferium met behulp van camera's.

Jaarbeurs Utrecht

U loopt nu de Traverse in, waarna u in de centrale hal van het Beatrixgebouw uitkomt. Op dit moment zijn alle Jaarbeurs-locaties gesloten, vanwege de uitbraak van het coronavirus. Soft Secrets.

Openbaar vervoer Openbaar vervoer. Vragen of klachten over parkeren bij Jaarbeurs. Daar stoppen de regionale bussen met een directe verbinding naar 30 plaatsen in de omgeving. Waar liggen Media Plaza en Supernova. Gebruik trefwoorden om te zoeken naar specifieke pagina's, deals en meer.

Beatrix Theater

Ga je naar het Beatrixgebouw, Beatrix Theater of naar de binnenstad, dan adviseren we je te parkeren op P1 of P3. Bekijk de  plattegrond  om te beoordelen op welk parkeerterrein je het beste kunt parkeren. De sneltram rijdt van zes uur 's morgens tot twaalf uur 's avonds. Grotere kaart weergeven.

Via de roltrappen of de lift kom je uit bij Media Plaza en Supernova, waar een gastvrouw of -heer je ontvangt! Deze fietsenstalling is niet overdekt en stallen is op eigen risico. Op zoek naar het dichtstbijzijnde parkeerterrein voor jouw bezoek aan Jaarbeurs in Utrecht. Parkeren en navigeren Bekijk de  plattegrond  om te beoordelen op welk parkeerterrein je het beste kunt parkeren, parkeren beatrixgebouw jaarbeurs utrecht.

Openbaar vervoer Openbaar vervoer. U kunt uw auto bij n van deze stations parkeren en het parkeren beatrixgebouw jaarbeurs utrecht stukje van de reis met de trein afleggen. Goed om te weten over parkeren bij Jaarbeurs:! Het is niet mogelijk voor invalidenparkeerplaatsen te reserveren.

Dan kun je het beste op P2 of P4 parkeren.

Bereikbaarheid

Bekijk de  plattegrond  om te beoordelen op welk parkeerterrein je het beste kunt parkeren. U kunt de auto daar tegen een kleine vergoeding de gehele dag parkeren en uw reis met de sneltram vervolgen. De sleutel kan je ophalen bij de receptie.

Plattegrond Op zoek naar het dichtstbijzijnde parkeerterrein voor jouw bezoek aan Jaarbeurs in Utrecht?

Waar ben je naar op zoek. Als je met de auto naar Jaarbeurs komt, is het belangrijk van te voren te kijken of je op parkeren beatrixgebouw jaarbeurs utrecht parkeerterrein je wil parkeren? Goed om te weten:  vanaf 1 januari kun je bij de betaalautomaten niet meer met contant geld betalen. Het is niet mogelijk voor invalidenparkeerplaatsen te reserveren.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com