Kolonisten van catan junior reiseditie


22.02.2021 Auteur: Nathalja

De spelregels zijn in principe gelijk aan die van het basisspel, maar de opbouw van het speelbord is iets verand Vlot kaartspel voor spelers, gebaseerd op het populaire bordspel De Kolonisten van Catan.

Let op! Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Games Kolonisten Van Catan Junior is voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden.

De Kolonisten van Catan Junior. Omschrijving Reviews Meer info Extra's Deze compacte uitgave van het populaire handelsspel "De Kolonisten van Catan" bevat alle spelonderdelen die ook in het basisspel zitten, maar In kleiner formaat.

Aantal reviews: De spelregels zijn in principe gelijk aan die van het basisspel, maar de opbouw van het speelbord is iets veranderd, dorpen en steden op staan. Spel is in zeer goede staat en zeker compleet. Anderen bekeken ook. Je krijgt een velletje papier waar de uit Catan bekende straten.

Daardoor is het spel zeer geschikt om op vakantie mee te nemen. Met verschillende scenario's, die stap voor stap de nieuwe spelregels introduceren. Als je niet de goede grondstoffen hebt, kun je ruilen met andere spelers, havens, de bank en op de markt.

Goede kwaliteit Leuk ontwerp. Little Storm helpt kinderen bij dagelijkse bezigheden zoals buiten spelen, de broodtrommel vullen of bedtijd.

Ik kan het iedereen aanbevelen. Spel Leeftijd. Rummikub in blik - Reiseditie 17, Wat heeft men nodig om het eiland Catan te koloniseren. Wierden 7 okt.

Productbeschrijving

Uitbreiding op De Kolonisten van Catan, waarin de spelers het ruime sop kiezen. De scenario s in deze nieuwe editie verschillen van die in de oorspronkelijke versie.

Bieden 29 sep.

Dol op het spel Catan. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Aantal spelers 2 spelers. In winkelwagen. Bieden 17 okt. Zeer compact en leuk om spelen. Over de serie Catan Catan is het meest gespeelde familiespel van Nederland.

Productspecificaties

Het getal op de tegel geeft aan bij welke dobbelsteenworp wordt geoogst. Zie ook mijn andere advertenties. Het spel bevat speelstukken in de kleuren groen en bruin, land- en zeetegels om het speelveld groter te maken, een volledige set getallenfiches en ex Om dat te doen moet je forten en schepen te bouwen

  • Jouw naam.
  • Verder vind je een handig dobbelbakje en verschillende opberglades in de doos.
  • Aantal spelers.
  • Deze compacte uitgave van het populaire handelsspel "De Kolonisten van Catan" bevat alle spelonderdelen die ook in het basisspel zitten, maar In kleiner formaat.

Speel Catan nu kolonisten van catan junior reiseditie overal met deze praktische reiseditie. Het geeft een meer dive. Catan - Basisspel. Spel is helemaal nog nieu. Zegers Breda. Origineel, maar in kleiner formaat. Het Catan basisspel is de nieuwste editie van het bekende handelsspel de Kolonisten van Catan.

Productbeschrijving Deze compacte uitgave van het populaire handelsspel " Catan" bevat alle spelonderdelen die ook in het basisspel zitten, nagekeken en compleet.

De Kolonisten van Catan Junior is speciaal ontworpen voor kinderen die te oud zijn geworden voor Kinderen van Catan en het basisspel De Kolonisten van Catan nog te moeilijk vinden. Heb veel op mp staan. Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit Spannend Leuk ontwerp.

Catan Steden en Ridders Uitbreiding - Bordspel De Zeevaarders uitbreiding blauw - De Kolonisten van Catan Het betreft de mooie houten en blauwe versie van de zeevaarders van catan! Lutjebroek 18 okt.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com