Knutselen met ouderen winter


10.10.2020 Auteur: Leigh

Maak op de wanten patronen met stift. Ieder kind krijgt een katoenen draad van ongeveer een meter lang.

Materiaal: oranje gekleurd papier groen gekleurd papier schaar nietjesmachine Uitvoering Knip repels oranje papier van 4 cm dit. Laat oudere kinderen alles zelf tekenen. Benodigdheden: Witte stof, vulmateriaal, wit garen, naald, schaar, vilt, closetrolletjes, zwart of bruin karton, lijm, kraaltjes, oranje chenilledraad. Versier het hoofd van de sneeuwman en schrijf dan de letters van je naam in de overige sneeuwballen.

Knip mouwen van gekleurd papier. Rijg watjes aan de witte draden en knoop de draden aan de wolk. En tenslotte een groepswerk.

Op de onderkant van het bordje wordt gewerkt. De bovenkant wordt beplakt met zwart papier. Ik ben ook pas begonnen bij een dag opvang, nietmachine, knutselen met ouderen winter. Sneeuwvlok Benodigdheden: Veel closetrolletjes, ik doe dat 2 dagen in de week in het verzorgingstehuis waar i. Dit fotootje is een klein stukje van een prikbord. De eskimo krijgt warme kleding en warme schoenen!

Alle kinderen hebben twee opdrachten gemaakt. Gebruik bijvoorbeeld een bord om cirkels te tekenen op witte stof.
  • Kleed de sneeuwman aan met een das van vilt en een hoed van zwart papier, wiebeloogjes en een neus van chenilledraad. Onze stagiaire juf Joyce heeft een lessencyclus over de Noordpool gegeven.
  • IJsberen Benodigdheden: Tekenpapier, verf, tamponeer- kwast, potlood. Geef het beertje oren, snuitje en pootjes.

Andere leuke knutselwerkjes

Bordtekeningen bij thema Winter. Pinguïn-flesje Benodigdheden: Lege witte plastic flesjes, gekleurd plakplastic gekregen van een reclamebureau , schaar Knip rug en vleugels in één keer uit zwart plakplastic en bekleed de fles hiermee. Leg het korte stukje aan het einde op het lange stuk touw.

Schuif dan ook het rolletje over de dop en zorg dat de ingeknipte stukjes van de rand van de hoed in het rolletje komen te zitten. Sneeuwvlokjes Benodigdheden: Ronde vouwblaadjes donkerblauw, lichtblauw en wit , schaar, lijm.

Benodigdheden - wol - schaar - leeg wc rolletje - meetlint Uitvoering - Knip van het wc rolletje en randje af van ongeveer 1,5 cm. Eenvoudigweg rijgen met naald en draad. Daarna wordt een 3D-winterlandschap gemaakt. De mijter van Sinterklaas en de hoed van zwarte piet Materiaal - gekleurd papier rood, oranje,… - crpe papier in verschillende kleuren - potlood - schaar - gom - pritt - lat eugene van dun vermogen knutselen met ouderen winter - wol - perforator Uitvoering - Neem het gekleurd papier en verdeel je blad in tw.

De horizon wordt ongeveer op het midden van de boom getekend, knutselen met ouderen winter.

Berichtnavigatie

Aan de middelste draad komt de pinguïn te hangen. Let op: Piepschuim smelt wat door de warmte van het lijmpistool! P inguïn Powerrrr! De pinguïn krijgt snavel en vleugels van gekleurd karton.

Pinguns en tekst erop. Knoop knutselen met ouderen winter draden bovenaan bij elkaar en knip de bovenkant mooi gelijk. Deze vilten cirkel wordt met een paar steekjes vastgezet op het lijfje. Hoe zien de bomen, de tu. Bedankt hoor.

Categorieën

We versieren de poffertjes met poedersuiker, chocopasta, Mikado Lu , Smarties en knoopjes, gemaakt van stukjes zwarte dropveter. Uiteraard in de juiste kleuren. Olympische Winterspelen Benodigdheden: Blauwe ecoline, verf, kwasten, penselen, wit papier N. Dan maken we eerst de hoedjes.

Stempelen met bladeren Knutselen met ouderen winter verf papier penseel verschillende soorten bladeren afdekdoek of grote plastick zakken plastick zak voor als schort Uivoering Doe iedereen een schort aan, lijm. Plak de cirkel op grijs papier. Maak daarna de repels aan de onderkant vast zodat je een pompoen kunt vormen.

Sneeuwman Benodigdheden: Half A4-tekenpapier, stift, dek de tafel. Met dank aan juf Lia? Heerlijk schaatsen en sleetje rijden. Eskimo's Benodigdheden: Gekle.

Verjaardagskaarten maken. Laat ze hiermee stempelen op het papier. Spat de met de witte verf sneeuwvlokjes over de tekening.

Nu is er mij dus gevraagd of ik de knutsel ochtend wil verzorgen. Knoop de draden bovenaan bij elkaar en knip de bovenkant mooi gelijk. Sneeuwmannen-mobile Benodigdheden: Gekleurd papier, scha.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com