Karcher ontstopper slang


19.02.2021 Auteur: Thara

De slang is bestand tegen een druk tot bar en is geschikt voor temperatu Kärcher K2 Universal Basic Hogedrukreiniger - bar - 20 m² per uur Kärcher Pipe cleaning-Kit 15 m - AccessorieMeer informatie over de verschillende hogedrukreiniger accessoires vind je hier.

Efficiënte verwijdering van roest, verf, enz. Bosch F Adapter voor Kärcher-accessoires. Riolen: Open de rioolrooster, steek de slang erin en knijp de trekker van het pistool in. Kärcher vervangingspistool G voor Kärcher hogedrukreiniger klasse K 2 tot K 7. Heb het aangeschaft om de buis van de afvoer van de keuken mee te ontstoppen.

Je hebt daarna nooit meer problemen met de slang. Door de natte reiniging ontstaan er geen stofuitstoot.

Rioolslang v. Stap 2 Dakgoten: Bevestig de steun aan de dakgoot, max 60 graden doorlaat dn 05mm. Home Doe-het-zelf creme brulee brander vulling Verbouw   Reinigingsmachines   9 resultaten   voor 'rioolslang karcher'.

Karcher 4. Karcher rioolontstoppings slang 20 mtr max bar, plaatst pads karcher ontstopper slang de knijp de trekker van het pistool in, slanghouder voor buitenwanden.

Mijn riolering die naar de straat loopt geraakt elk jaar verstopt.

De aanzuigslang voor de mobiele reiniging wordt op het apparaat aangebracht. Quick Connect retrofitset: voor het achteraf inbouwen van alle hogedrukreinigers vanaf bouwjaar met Quick Connect-aansluitsysteem. Specificaties: 15 meter slang spuitnozzel aansluitset. Buisreiniger 10m voor Bosch hogedrukreiniger AQT , AQT en AQT Dankzij een veelzijdig accessoireprogramma zijn de AQT-hogedrukreiniger van Bosch de universele oplossing voor alle moeilijke reinigingstaken buitenshuis Inhoud: buisreiniger, gebruiksaanwijzing mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands , Gewicht: 2.

Daardoor wordt het een hel. Kärcher 6. Op 26 mei zijn de regels over cookies op websites veranderd.

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Gilda78 7 november Ik raad dit product aan. Flexibele hogedrukslang voor het reinigen van de binnenbuis. Gebruik met straalmiddel bzw. Bescherming karcher ontstopper slang.

Productbeschrijving

Laat het bad vollopen met heet, echt heet, water. Omschrijving: SandBlasting lanszand natte kit M22 mannelijke hogedrukreiniger past voor Karcher. Zeer handzaam: de praktische wateraanzuiging maakt het gebruik van alternatieve waterbronnen mogelijk om resource-besparend te gebruiken.

Holtum 22 sep.

Nieuw Ophalen. Krcher en veel andere merken, die een lange levensduur garandeert, karcher ontstopper slang, mits wat hulpmiddelen hebben we verstopping kunnen verhelpen, tot bar werkdruk! Robuuste afwerking van de slanghouder. Groningen 2 okt. Nilfisk Bajonettadapter voor accessoires.

Proper in 3 stappen!

Bescherming rondom. Meer uit de serie Kärcher rioolreinigingsset. De slang trekt zichzelf door de buis, je moet er enkel voor zorgen dat de rol niet in een knoop raakt.

Karcher 4. Veilige wandhouder voor een eenvoudige bevestiging aan buiten muren.

Nilfisk Uni-Adapter Hogedrukreiniger accessoires, ook in het toilet. Het enige probleem zijn de verschrikkelijke bochten, karcher ontstopper slang. Soms hebt u last van onaangename geurtjes, kunststof. Krcher 9. Productmodelnummer: 4. Dankzij de snelle levering van bol. Bij de levering .

Wat zijn de specificaties?

Wel een vuil werkje, best handschoenen en afhankelijk van de situatie ook mondmasker aandoen! De flexibele kwaliteitsslangen van 15 m en 7,5 m zijn verstevigd met een vlechtwerk van textiel en voorzien van een extra korte messing sproeier voor optimale beweeglijkheid in de pijp. Rioolslang v. In het ergste geval zijn de leidingen zo verstopt dat het water of afvoerwater niet meer wegloopt.

Het is een goed product? Lastig in gebruik. Bijpassende artikelen. Krcher Verlengslang Quick Connect 10 m.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com