Het weer in maleisie


22.02.2021 Auteur: Wiek

Als je naar Maleisië gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren. Op deze pagina delen we alle tips over de beste reistijd voor Maleisië.

In maart komen er nog steeds weinig reizigers naar Borneo. Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers.

Weer in december December is qua weer vergelijkbaar met november. Niet goed geld terug Geen verzendkosten Beveiligde betaalpagina's Persoonlijk contact. Onthoud mij. Losse tours en tickets regel je via Klook of GetYourGuide en je trein- en bustickets via 12go.

Er valt in december op 24 Dagen neerslag met een totaal van 68 mm en het is deze maand 7 Dagen droog in Maleisi. Lees meer. De westkust, het weer in maleisie, Melaka en Kuala Lumpur hebben meer last van regen in augustus. In de herfst is het in Maleisi gemiddeld 31C. Wat zijn goede plekken om eind sept nog zee schildpadden te zien?

Kuala Lumpur is beter in onze zomermaanden.

Beide bountyeilanden bieden een fantastische duik- en snorkelfaciliteiten.

Winkelwagen

Het regenseizoen is in Sabah en Sarawak Borneo van december tot en met februari in januari valt de meeste neerslag. De hooglanden hebben een heel ander klimaat.

In Sabah noorden wordt het gelukkig wel droger. Het seizoen waarin het vaker regent zijn de maanden november tot en met april. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er valt in september op 24 Dagen neerslag met een totaal van 39 mm en het is deze maand 6 Dagen droog in Maleisi? Klimaat Maleisi oktober Gemiddeld is het maximaal 32C in oktober in Maleisi en minimaal rond de 24C, het weer in maleisie.

Wil je zoveel mogelijk van Maleisi zien. Beide bountyeilanden bieden een fantastische duik- en snorkelfaciliteiten. Gemiddeld is het maximaal 31C in november in Maleisi en minimaal rond de 23C.

Klimaat Maleisië

Je hebt er honderden kleine eilanden, prachtige watervallen en mysterieuze grotten. De seizoenen in Maleisië kunnen ingedeeld worden in een droge en natte periode, ook wel moesson genoemd, die per regio verschillen. De weersverwachting voor Maleisië is gebaseerd op het weer in Kuala Lumpur. Hoe verder in de maand hoe droger het wordt in Penang en Langkawi.

In Kuala Lumpur heb je drogere periodes en zeer natte periodes. De oostkust van Maleisi is de plek om te het weer in maleisie in mei. Gemiddeld is het maximaal 32C in maart in Maleisi en minimaal rond de 23C. Weer in augustus Nog steeds mooi weer in de grootste delen van het land. De piek maanden zijn mei tot en met september! Op deze pagina delen we alle tips over de beste reistijd voor Maleisi.

Weer Maleisië

Dit biedt het beste van beide werelden, met een groen landschap en indrukwekkende watervallen, terwijl het niet te warm is. Perhentian bestaat uit een groot en een kleiner eiland. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. De vliegtijd vanaf Brussels Airport naar Maleisië is ongeveer 12 u.

De hoogste gemiddelde temperatuur in Maleisië is 32°C in februari en de laagste is 31°C in januari.

Deze maand is ook het paarseizoen voor orang-oetans en je kunt ze van dicht bij zien. Gemiddeld is het maximaal 32C in oktober in Maleisi en minimaal rond de 24C? De beste tijd om naar Borneo te gaan verschilt met die van het schiereiland. Het hoogseizoen is nu begonnen dus hou rekening met hoge prijzen. In deze periode regent het er vrijwel alle dagen en komen de maandtotalen lokaal uit op gemiddeld tot soms bijna millimeter neerslag. Aan klein wit puntje tong oostkust valt het weer in maleisie meeste regen van november tot en met maart, het weer in maleisie.

Overstromingen zijn niet gek in deze maand!

Tropisch klimaat

Het seizoen waarin het vaker regent zijn de maanden november tot en met april. In december kun je beter wegblijven uit Borneo. Open : ma-vr

De temperaturen zijn hier het hele jaar door tussen 27C en 32C, met een relatief hoge luchtvochtigheid. De temperaturen worden weergegeven in graden Celsius C! Buiten de maanden november tot en met februari is het hier meestal droger dan in de rest van Maleisi.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com