Cirkel tuniek haken gratis patroon


09.03.2021 Auteur: Faissal

Dan ga je gewoon langer door met de toeren met nld 5. Gevonden op de site van Girlie Crochet. Wat een leuke patroon zeg.

Ik heb het patroon netjes gevolgd en precies gedaan zoals je omschreven hebt. Komt van de website van Flex Joly. E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Gehaakt Damestruitje Bron: Schachenmayr Taal: Nederlands Nederlands haakpatroontje van een damestruitje met korte mouwen. Zet met haaknaald 3,5 lossen op en sluit deze ketting met een halve vaste.

Hallo Sanne Haak je het tuniek van boven naar beneden of begin je bij de onderkant? Gratis patroon baby hemdje Gratis patroon Archives Alles voor breien en haken 28 baby basis gratis breipatronen truien vest baby kleding mode Gratis haak en brei patronen voor haken en breien Gratis patronen Naaipatronen nl zelfmaakmode patroon online Gratis naaipatronen voor kinderen Zo maak je zelf de mooiste Van hemd en badjas naar knuffelbeer Recycling Gratis patroon Gratis naaipatronen voor kinderen Gratis patroon tricot jurkje maat Meer.

Heel veel succes, gaat dat goed. Daar moet ook een losse tussen. Heb jij een idee. Ik heb dan niet gedaan en begint bij mij nu in rij 8 te plooien zeg maar is niet met plat, ik hoop dat het gaat lukken. Dat ligt aan het ontwerp.

  • Alvast bedankt! Als je hem wijder wilt dan kun je de meerderingen wat langer doorvoeren.
  • Ik paste de tuniek tussendoor af en toe om te kijken ofof het goed was Groetjes, Sandra.

Haakpatronen en tutorials

Gratis en Nederlands haakpatroon van een trui met korte mouwen. Baby muts breien gratis patroon 31a breipatronen gratis voor een baby kinder muts gebreide mutsen Watermeloen Baby muts breien patroon hoed door LittleRedWindow Babymutsje breien Leuke breipatronen voor baby om direct mee Breipakket baby muts met gratis breipatroon van Phildar Meer.

Gewoon een normaal figuur. Zoals de titel al doet vermoeden een gehaakt damesshirt met strepen. Gevonden op Ravelry in een handig pdf formaat.

  • Dan ga je gewoon langer door met de toeren met nld 5. Gevonden op de website van Handmade by het Voske.
  • Hallo Sanne, Met heel veel zin, ben ik aan de cirkeltuniek begonnen.

Baby pantoffels haken 3 babyslofjes haken haakpatroon voor leuke slofjes Babyslofjes gt babyslofjes leer gt baby pantoffels Boek slofjes en pantoffels haken Meer. Ja, gebreide en geborduurde kleding verzameld in dit geweldige boek. Op de Nederlands website van Bit of Color kun je een gratis haakpatroon vinden van een zomers topje. Dus de stokjes komen dus in de open gedeeltes van de vorige toer.

By Claire Fashion Claire Boeter heeft een hele garderobe vol gehaakte, cirkel tuniek haken gratis patroon, in de ruimte waar je in de vorige toer een losse hebt gehaakt. Is het wel stokje, stokje cirkel tuniek haken gratis patroon 1 steek of alles naast elkaar. Gratis damesshirt met korte mouwen downloaden op Lion Brand Yarn.

Andere paginas

Verkrijgbaar in het Nederlands op Ravelry. Ik paste de tuniek tussendoor af en toe om te kijken ofof het goed was Groetjes, Sandra. Gewoon elke keer eventjes passen tussendoor.

Hoi Marielle, gaat dat goed. Ik heb het patroon netjes gevolgd en precies gedaan zoals je omschreven hebt. Zorg er daarbij voor dat je draadje om verder te haken bij een markeerder ligt. Ik heb dan niet gedaan en begint bij mij nu in rij 8 cirkel tuniek haken gratis patroon plooien zeg maar is niet met plat, punt 2 beschrijft eigenlijk de 4 rijen uit punt 1, cirkel tuniek haken gratis patroon.

Kleedje haken patroon nederlands 51 bloemen haakpatronen leuke gehaakte bloem haken leer Vind haakpatronen in Breien haken voor kerstboom Haken op Marktplaats nl Haken en breien poppenkleedjes plus patroon 6 x patronen om zelf een hippe deken te haken Cursus haken voor beginners Haken voor kleine boefjes Meer.

Zoek patronen!

Alvast bedankt! Het zijn bolletjes van 50 gram met een looplengte van meter per 50 gram. Als je een grotere maat wilt, hoe veel lossen moet je dan opzetten? Gratis damesshirt met korte mouwen downloaden op Lion Brand Yarn.

Je reageert onder je Facebook account.

Als versiering heb ik een touwtje lossen gehaakt, cirkel tuniek haken gratis patroon, daar kraaltjes aangeregen en door de openingen aan de hals gevlochten. Rond kleedje haken gratis patroon Gratis patronen XXL haken breien met cirkel tuniek haken gratis patroon Gaaf vloerkleed om zelf te maken Gratis patroon Foto geplaatst Meer!

Ik heb de tuniek ook langer gemaakt. Dames sloffen haken gratis patroon Gratis haakpatroon dames sloffen Gratis Nederlands haakpatroon Toffe sloffen Patronen voor sloffen en sokken Meer.

Plaatsen op Annuleren! Hoe je hem haakt kun je vinden op Willow Yarns. Nadat ik hem al eens uitgehaald had.

Beste DROPS deals

Baby muts breien gratis patroon 31a breipatronen gratis voor een baby kinder muts gebreide mutsen Watermeloen Baby muts breien patroon hoed door LittleRedWindow Babymutsje breien Leuke breipatronen voor baby om direct mee Breipakket baby muts met gratis breipatroon van Phildar Meer. Graag je reactie Groetjes, Jolanda Heens. Ik heb het aangepast in de tekst.

Hoi Jolanda, dat klopt inderdaad…ik heb hem ook langer gemaakt. Zet met haaknaald 3,5 lossen op en sluit deze ketting met een halve vaste. Engelstalig haakpatroontje in pdf formaat op Yarnspirations.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com