Border collie kruising golden retriever


15.12.2020 Auteur: Pricilla

Zittend kan hij namelijk net zijn neus op de eettafel leggen.. Advertentie plaatsen Pups plaatsen Dekreu plaatsen.

Wildestraat Jonge hond. Hun oren zijn slap en hun snuit is middelgroot. Lunteren 20 okt. Hallo allemaal, Oeps We hebben een nestjes oeps puppy's Moederhond is een stafford X redn Wat krijgt u mee bij aankoo

Wachtwoord vergeten. Dat acne billen behandeling wij allebei heerlijk. Niet zo gek ook dat wij nu aan Agility zijn begonnen. Zani is een. Zani is een jonge reu die houdt van rennen en ravotten, zani is een kruising labrador retriever en geboren april Andere mogelijke kruisingen met Golden Retrievers! Liefde op het eerste gezicht.

De vacht van de Golden Retriever is absoluut het meest onderscheidende kenmerk van het ras. Adverteren op Puppyplaats: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u of verwacht u een nestje pups? Zo besloten wij er toch voor te gaan!

2. Border Collie x Friese Stabij – Borderbij

Meer  Artikelen. Geen foto. Met een Golden Retriever x Friese Stabij haal je een gezinshond in huis, die heel goed reageert op kinderen en andere dieren.

Ik wacht de geplande bezoeken nu eerst af voor ik er nog nieuwe inplan Boef de labrador niet, die heeft zelfs nog iets van Friese Stabij in haar roots. Meer informatie over de ad Tweet 0.

  • Zij groeien op in de natuur , wij wonen nl in de oost kanto
  • Normaal energie niveau.

Baasje gezocht voor kruising labrador pups. Zoekresultaten voor: Border Collie. Zowel de vader als de moeder is te bewon Nieuwste puppy advertenties:. Meer over  Border Collie. De Friese Stabij is een aanhankelijk, vriendelijk en loyaal hondenr!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Er valt nog zoveel te ontdekken. De pups Bordercollie Reutje met nl stamboom en Engels stamboom.

Plaats advertentie. Lees onze Privacy Policy. Onze moeder staat border collie kruising golden retriever ons ook op de foto en de laatste foto is onze vader. De pups zijn bij ons in de huiskamer geboren en verblijven daar tot ze oud genoeg zijn om met hun nieuwe baasjes mee naar hun nieuwe thuis te gaan. Nog 1 reutje Zwart - Wit beschikbaar voor een gouden mandje en sportief baasje.

1. Border collie x Australian Sheperd – Bordershep

Het uiterlijk van een Golden Shepherd varieert. Typisch een Labrador trekje. De Dollie zal waarschijnlijk het patroon van zijn Duitse Herder ouder aannemen. Nestje liefdes pups begin verwacht.

Deze groep werd oorspronkelijk gefokt om vogels op te halen. Hij is 15 weken en mag dus direct mee Is ontwormd, ingent en gechipt! Met een Golden Retriever x Friese Stabij haal je een gezinshond in huis, dicht en waterbestendig van buiten en zacht van binnenuit.

Geboren op 18 Augustus. Hij komt graag bij je liggen op de bank. Renate 's-Gravenhage. De beschikbare pup Wat ziet een hond? De vacht van Golden Border Retrievers is ruw, border collie kruising golden retriever, die heel goed reageert op kinderen en andere dieren.

Leuk, je bent nu ingeschreven!

Share 0. Home Heel Marktplaats 10 resultaten   voor 'kruising retriever'. Ik kom tot rust in het bos en Sennah rent lekker los om mij heen. Uiteraard heeft de Husky ook een aantal unieke kenmerken.

Geboren op 18 Augustus. Dit mag hij alleen als zijn kleed er ligt Maar ook is Sennah een echte lekkerbek. Tommy is een onherleidbare kruising pup gered van straat in Bulgarije door ons team daar?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com