Anwb fietsendrager touring flex plus 2 video


21.02.2021 Auteur: Esli

Hup, de stalen rossen erop, een stukje tuffen, de stalen rossen er weer af en trappen maar! In de winter zie je ze zelden, maar zodra de zon weer lekker begint te schijnen, keert ook de fietsdrager weer terug in het straatbeeld.

Vervolgens kun je de achterklep van de auto open doen, omdat de drager niet meer in de weg zit.

Heb je geen trekhaak op de auto? Fietsendrager voor trekhaak. Voor e-bikes zijn er speciale fietsendragers die je op je trekhaak kunt monteren. Fijn aan deze wielbevestigingen is dat ze te verschuiven zijn op de wielgoot, in tegenstelling tot die van de EasyFold XT 2.

Stangen met Ø 30 mm. Veel stelt dat niet voor maar dan moet een dief er in elk geval moeite voor doen.

Delen Delen Printen. Omdat hij op vouwbaar is neemt hij weinig ruimte in tijdens opbergen. Drager zelf is handig, stevig. Stabiel tijdens rijden met 2 E-bikes. Goeie fietsendrager, de 2 losse hulpstukken om de fietsen vast te zetten aan de beugel niet!

Dus bent u van plan om op vakantie te gaan met elektrische fietsen? Marian 4 5.
  • Dit is superhandig, want bij fietsendragers zonder kantelfunctie kan de achterbak niet open zolang de dragerop de auto zit. Prima drager.
  • Hierdoor is deze fietsendrager ook geschikt voor het dragen van één elektrische fiets. Zoek je een goedkoper alternatief, zonder teveel concessies te doen op kwaliteit en functionaliteit, ga dan voor de ProUser Diamant.

Ook zijn de kabels niet netjes weggewerkt. Fietsen probleemloos te plaatsen in de rails, met 3 afzonderlijke wielhouders. Leo den Hoedt 5 5. Redelijk zwaar, maar is te doen. Veel stelt dat niet voor maar dan moet een dief er in elk geval moeite voor doen. Snel te plaatsen.

  • Geschikt voor alle soorten van 50 mm grote aanhangerkogelkoppen inclusief zwanenhals-kogelkop, afneembare en gevlochten kogelkopen.
  • Ik wil naast de e-bike van mijn vrouw ook mijn ligfiets meenemen. Elke fiets wordt individueel bevestigd.

Op de auto ging ook prima. Op moment van schrijven is de ProUser Diamant wat beter verkrijgbaar en meestal iets goedkoper dan de Bosal Tourer daarom is de Diamant mijn eerste keuze als budget fietsendrager voor e-bikes. Keurig en op tijd geleverd? Je kan met de fietsendrager 2 fietsen vervoeren met een maximale belasting van 60 kg. Veilige constructie. Ton van Esdonk 3 5.

Testresultaat

Niet-leden , Staat zeer stevig op de trekhaak. Mooie en degelijke fietsendager. De Amber II is een eenvoudig te monteren fietsendrager voor het transport van 2 fietsen.

Je winkelmand is nog leeg. Nog een minpunt is dat de fietsen op de drager niet op slot gezet kunnen worden. Elke fiets wordt individueel bevestigd. LB 5 5! Eigenlijk behoort de herfst tot mijn favoriete jaargetijden. Ineke Van den Brandhod 4 5.

Conclusie:

Nou, monteren kan ik het niet eens noemen. De fietsendrager wordt inclusief opbergtas geleverd en weegt in totaal 18 kg. Bert blogt: Herfstblues Eigenlijk behoort de herfst tot mijn favoriete jaargetijden.

  • De lichtste fiets achterop en de zwaarste voorop.
  • Ab 4 5.
  • Gewicht per fiets 30 kg Maximale laadvermogen: 60 kg.
  • Afstand tussen fietsen: 22 cm.

Ook moet je bij de ProUser Diamant wat meer dingen uitklappen en vastdraaien voordat je wegrijdt. Betrouwbaar en robuust onderhoudssysteem. De Pro Gratis muziek streamen iphone Diamant Fietsendrager is een zeer betrouwbare fietsendrager van een hoge kwaliteit.

Kees Francissen 4 5. Degelijk apparaatNiels. Bij dit model moet je vier fietsgoten uit het frame schuiven en vastdraaien met handschroeven. Voor twee fietsen. Erg blij met aankoop. Groeten, werkt prima.

Gebruik fietsendrager

Hierdoor is deze fietsendrager geschikt voor elektrische fietsen. Nu al enkele keren uitgetest. De fietsendrager is stabiel en veilig.

Daarna duw je de grote hendel aan de rechterkant naar beneden? Van hoogwaardig aluminium, er zijn op dit moment geen dak- en achterklepdragers die geschikt zijn voor elektrische fietsen. Vaak gaat de fiets mee op een fietsendrager en worden er veel mooie fietstochten gemaakt. Maar helaas, polige stekker.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com