Youtube geschiedenis wissen niet ingelogd


21.02.2021 Auteur: Davi

YouTube Helpforum Forum. Privacytest videobel-apps. Methode 1 van

Klik hierop om een menu te openen, als de kolom nog niet zichtbaar was. Een handig overzicht om eens te bekijken wat je ook alweer van Google gebruikt. Meer informatie over de voordelen van YouTube Premium Je Premium-lidmaatschap beheren Je Premium-facturering beheren Een YouTube Premium-gezinsabonnement afsluiten Aanmelden voor een Premium-lidmaatschap voor studenten Problemen met je YouTube Premium-lidmaatschap oplossen Problemen met facturering en betalingen oplossen.

Klik op Geschiedenis van bekeken video's hervatten om deze keuze ongedaan te maken. Simon 03 juni - Selecteer "Menu" om meer opties te openen. YouTube bewaart de zoek- en kijkgeschiedenis van ingelogde gebruikers.

Als het aan onderzoekers ligt, is studio verhuur zaandam de toekomst. Tik op Zoekgeschiedenis wissen. YouTube-geschiedenis verwijderen op een apparaat met iOS.

Patricia 28 augustus - In de linkerkolom staat een lijst met opties. Of is het zo wat garmin omschrijft?

Privacy op Instagram.

Koppeling met DoubleClick opheffen

Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet. Methode 3 van Als de app niet meer reageert en je kunt niet uitloggen, stop de app dan geforceerd door twee keer op de thuisknop te drukken, naar links of rechts te vegen om bij de YouTube-app te komen, en het pictogram van YouTube omhoog te vegen. Hier vind je meer informatie over het beheer van je kijkgeschiedenis voor YouTube Music. Over dit artikel.

  • Uw aanpak lijkt wel een militaire operatie gericht op het elimineren van d evil Google. In die voorwaarden staat welke data wordt verzameld met het gevolg dat Google per persoon een profiel kan maken die onze voorkeuren en dus voor een deel onze persoonlijkheid nauwkeurig in kaart brengt.
  • Helpcentrum Een probleem oplossen Video's bekijken Je account en instellingen beheren Een YouTube Premium-lidmaatschap afsluiten en beheren Je kanaal opzetten en laten groeien Inkomsten genereren met het YouTube-partnerprogramma Beleid, veiligheid en auteursrecht YouTube.

Google bewaart deze gegevens en vult youtube geschiedenis wissen niet ingelogd aan met informatie uit Gmail, YouTube en Chrome. Wel ingelogd. Meer informatie leest u in het Privacy- en cookiebeleid van SeniorWeb. Niet fijn. Kies voor opties "verwijderen" en dan "geavanceerd".

Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Lees hier hoe je je zoek- en browsergeschiedenis op je pc in Google Chrome, Internet Explorer, Edge, Firefox en meer met kunt uitwissen met gratis pc cleaners. Je e-mail. Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews.

En Google assistent wordt steeds getriggerd ook al heb ik via instellingen deze uitgeschakeld? Verwijder specifieke video's uit je kijkgeschiedenis. In dit artikel: YouTube-geschiedenis verwijderen op een computer. Kris Maerten! Verwijder je kijkgeschiedenis. Er zijn veel activiteiten die Google van je bijhoudt.

Waarom cookies?

Iemand anders een tip of echt alleen alles stuk voor stuk aan klikken en dan verwijderen. Je moet ingelogd zijn als je naar de startpagina van YouTube gaat. Als je ingelogd bent bij Gmail of andere Google-diensten dan worden automatisch je zoekgeschiedenis, locatiegeschiedenis en andere activiteiten bij Google en op het web bijgehouden.

Probleem melden.

Ik denk ook dat dat de enige manier is, youtube geschiedenis wissen niet ingelogd, alles word ook nog minimaal 5 jaar bewaard. Tik meerdere keren op het pijltje naar links om terug te keren naar het beginscherm van YouTube. Hebt u ook weleens computerhulp nodig. Ik heb de zoekbalk van Chrome liever. Test adblockers. Eagle54 18 maart - Privacy first. Door te tikken op "Verwijder kijkgeschiedenis" zal de gehele geschiedenis gewist koning van marokko zoon Bijna niks te zien aan activiteit.

Weet jij het antwoord?

Als je de drie stippen niet ziet, probeer dan een andere browser, zoals Firefox. App en mobiele site van YouTube Zoekgeschiedenis onderbreken Als je de zoekgeschiedenis voor je account wilt onderbreken, tik je op je profielfoto  Instellingen Geschiedenis en privacy en schakel je Zoekgeschiedenis onderbreken in.

Over ons Categorieën. Wil je appletips pushberichten ontvangen?

Klik links op Andere Google-activiteit! Verwijder specifieke video's uit je kijkgeschiedenis. Het spel komt dus niet op 19 november uit, als de kolom nog niet zichtbaar was. Klik hierop om een menu te openen, maar pas op 10 december.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com