Telefoon herkent simkaart niet


12.01.2021 Auteur: Shaun

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.

Ja dat denk ik dus ook nee er zit geen sd kaart in.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Had je de bon mee? Naar mijns inzien zou het probleem dan dus bij simyo liggen.

Naar mijns inzien ligt dit probleem toch aan het kaartje van Simyo. Welkom Nog geen account?

Soms gebeurt het namelijk een paar dagen of een week niet. Die andere sim is ook inderdaad een KPN abonnement. Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Meld je aan Heb je al een account, telefoon herkent simkaart niet. Dan kan de simkaart wat gecorrodeerd zijn, het houdertje kan gecorrodeerd zijn.

Wachtwoord vergeten? Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Kun je ons laten weten wat de voorgestelde 'kruistest' van koorelle oplevert?
  • Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:. En: als je deze simkaart in een ander simlockvrij toestel stopt, krijg je dan hetzelfde?
  • Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen.

Meld je aan

Als dit zo is kun je de kaartlezer laten repareren. Hoi allemaal ik word gek van mijn telefoon en hoop dat jullie me kunnen helpen ik heb pas een nieuwe telefoom a40 van samsung nu geeft die elke keer aan geen simkaart en dat om de zoveel minuten er zit gewoon een sim kaart in. Heb je al een Simyo nummer? Het is gekoppeld aan je eigen toestel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden.

Zou niet uit mogen maken, telefoon herkent simkaart niet. Ik heb iets gevonden waar het misschien aan ligt. Ik kan me voorstellen dat jullie dit irritant vinden. Tevreden Simyo klant die graag anderen helpt! Als je in de buurt van een servicepunt  woont, kun je daar eens langsgaan om het probleem aan te kaarten en na te laten kijken.

Onder een telefoon gesprek viel het gesprek weg.

Snelle service

Hoi ja dat heb ik al gedaan ben ook al 2x naar de telefoonzaak geweest. Het is gekoppeld aan je eigen toestel. Groet, Peter.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Simkaart wordt met een soort van sleetje in mijn huidige htc one x plus die ik nieuw heb aangeschaft nu ongeveer 1,5 telefoon herkent simkaart niet oud gedrukt dus daar kan kpn internationaal bellen fout gaan. Zijn het bepaalde momenten waarop je die melding krijgt, Dan wordt het toestel dus gecontroleerd en zo nodig gerepareerd.

Meer video's. Beste antwoord door Hajar 24 aprilzoals bij intensief gebruik waarbij het toestel warmer kan worden.

Apple Footer

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Groetjes, Ruud aub alleen een privébericht sturen als een moderator daar om vraagt. Af en toe gaat de simkaart los zitten, waardoor het lijkt of er geen simkaart inzit. Heeft Simyo onbeperkt bellen?

Suggesties inschakelen. Ik begrijp uit je bericht dat je soms je pincode moet invoeren. Laat je ons weten of het geholpen heeft? Is hier een oplossing voor of moet ik een nieuwe aanvragen. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app, telefoon herkent simkaart niet.

Wat gek dat je telefoon de simkaart ineens niet meer herkent en een andere simkaart wel.

Ik accepteer de gebruikersvoorwaarden. Het ging een paar dagen goed,maar ook deze simkaart gooit hij er op sommige momenten weer uit. Hallo Ali, Ik heb de instellingen zoals ik hier eerder heb aangeven nu al een tijdje in gebruik.

Groet, Peter. Opsturen naar de leverancier en hopen dat die het repareert voor je. Dat is zeker irritant zeg! Daar staan de gegevens van je toestel namelijk op!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com