Seats en sofas groningen


01.03.2021 Auteur: Pietertje

Reactie van het bedrijf Beste Marijke, Bedankt voor uw positieve review; het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubel s! Dit was voor ons een drempel waardoor we moeilijk konden besluiten om naar binnen te stappen.

Reden: Witregels toegevoegd. Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas. Een rechtsbijstand is altijd handig als je die hebt. Ik zit nu bijna een jaar zonder banken en ze hebben het lef nog om te zeggen dat ik nog langer moet gaan wachten. We konden rustig rond kijken af en toe liepen ze rond om vragen te beantwoorden en kregen iets te drinken.

Alvast veel plezier van uw aankoop. Ik wil iedereen waarschuwen koop hier geen bank tenzij je van ellende houd, want dat is dit bedrijf. Met positieve afsluiting, seats en sofas groningen.

Beste mevrouw Annick, Hartelijk bedankt voor uw positieve review, Bedankt voor uw aanbeveling. Na de wachttijd hebben wij zelf contact opgenomen met Seat's and Sofas om te vragen wat de status van de banken zijn. Reactie van het bedrijf Beste mevrouw, dit horen wij graag!

Reactie van het bedrijf Beste heer Veenker.

Het personeel is deskundig, wil graag helpen, maar is niet opdringerig. Aysel , Delfzijl. De stof, de vulling en de frame was helemaal anders.
  • We moesten 12 weken gaan afwachten totdat de banken aankwamen. Vind deze reactie leuk.
  • Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas. Reactie van het bedrijf Beste P.

Dichtstbijzijnde winkels van Seats and Sofas in Groningen en omgeving (4)

Eindhoven ontkent natuurlijk alles. We zijn goed te woord gestaan en konden in alle rust beslissen. Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Met positieve afsluiting. Beste mevrouw Bos, Dank voor uw reactie, heel veel plezier met uw nieuwe aankoop! Goed meedenkend met onze mogelijkheden binnenshuis.

Volgende pagina. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Het personeel is deskundig, maar is niet opdringerig, Bedankt voor deze positieve en lovende woorden.

Heel klantvriendelijk en in goede handen. Beste mevrouw Vos, bedankt voor de positieve woorden? Reactie van het bedrijf Beste Henk. Seats en sofas groningen ga akkoord met de Privacy -en Cookie verklaring?

Gemiddelde beoordeling

In 10 minuten hadden wij de bank naar wens en voor de juiste prijs, een fijne aankoop! Goed advies en behulpzame medewerkers!! Vul uw straat en plaatsnaam in voor een routebeschrijving naar de Seats and Sofas Groningen.

Ongelezen bericht door Roegoorn 02 sep. Goed meedenkend met onze mogelijkheden binnenshuis. Daarom vragen wij ook uw medewerking bij het in acht nemen van deze preventieve maatregelen voor de veiligheid van onze medewerkers, seats en sofas groningen, maar met name voor uw eigen veiligheid en gezondheid. Ongelezen bericht door Radar 31 aug Wij gaan op mei verhuizen en dan zou de bank klaar zijn.

Wie mogen we bedanken?

Alle Banken , hoekbanken , fauteuils , loungebanken in stof en leer op voorraad binnen 2 minuten leverbaar. Uitstekende service. Dit horen wij graag!

  • Zeer klantvriendelijk en professioneel, goede afhandeling, levertijd wel erg lang Zeer klantvriendelijk en proffesioneel, goede afhandeling, levertijd wel erg lang, maar
  • Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubel s!
  • Geweldig geholpen.
  • Wij blijven u graag verwelkomen in één van onze Megastores.

Privacy Gebruikersvoorwaarden. Met de medewerker bespraken we onze wensen en hoe deze wensen toch bij de desbetreffende seats en sofas groningen konden worden gerealiseerd. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd, seats en sofas groningen. Service was perfect!!!. We zeiden tegen de manager dat we genoeg hebben gewacht en dat we graag ons geld terug willen of dat we de banken mogen inruilen voor een andere bankstel, maar de manager wilt niet luisteren en zegt steeds dat we 12 weken extra moeten wachten.

Volgende pagina. Daarom vragen wij ook uw medewerking bij het in acht nemen van deze preventieve maatregelen voor de veiligheid van onze medewerkers, maar met name voor uw eigen veiligheid en gezondheid.

Beoordelingen

Slechte service onvriendelijk personeel Een bank gekocht in Eindhoven. Kleuren en zitcomfort. Toen ze uiteindelijk aankwamen was het heel anders dan wat we gekocht hadden.

Deze keer werden we echter op een zr prettige wijze benaderd en verliep ook de onderhandeling op een voor ons zeer correcte en prettige manier. Beste mevrouw Duijf, Bedankt voor uw reactie, Groningen. Anna-Maaike .


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com