I heart makeup chocolate


20.02.2021 Auteur: Carli

Gebruiks- en verkoopvoorwaarden Privacyverklaring Contactgegevens Cookies Op interesses gebaseerde advertenties © , Amazon. In Londen ging ik naar Superdrug, een van mijn favoriete Engelse snoepwinkels. Ik vind het palette echt zo ontzettend leuk vormgegeven, wauw!

RayRay 15 december Ik hou écht niet van dergelijke producten die overduidelijk zich hebben laten inspireren op anderen. Smokey Eyes in een handomdraai: met het Manhattan oogschaduwpalet kunnen verleidelijke smokey-looks worden getoverd — voor een adembenemende make-up in de kleuren lichtbruin, donkerbruin en goud.

Door Liset - Beautydagboek op 26 mei Erg mooie kleuren zeg. Wauw, wat een supermooie ooglook heb je ermee weten te maken!

Aantal i heart makeup chocolate 8. Ik hou cht niet van dergelijke producten die overduidelijk zich hebben laten inspireren op anderen. Hoeveel verschil dat uitmaakt. Zilvertjes 28 mei Ik raad dit product aan. Je gaat ze namelijk nooit beide gebruiken. Bestellen en betalen via bol.

En uiteraard mooie eyecandy! Verkoop door Make-Up Musthaves 9. Volle lippen, hartvormige lippen, dunne lippen, een glossy lip, een matte lip, een ombre lip… tegenwoordig kun je niet meer met je ogen knipperen of er ligt alweer een nieuwe lip trend op de loer!
  • Ik vind het een goede dupe! Gemakkelijk aan te brengen.
  • Amazon Photos Onbeperkte foto-opslag Gratis met Prime.

Ik zou zelf voor de Too Faced variant gaan ik heb het Semi-Sweet Chocolate Bar palette ook al en ben groot fan van Too Faced , maar ik kan mij voorstellen dat veel mensen vanwege het relatief kleine kwaliteitsverschil toch snel voor de budgetdupe zullen gaan! Ik heb inderdaad vaker gehoord dat dit een mooi, goedkoop alternatief is voor het Too Faced palette. Ze lijken best wel op elkaar! Door veracamilla. Acrylpalet ultrahoge transparantie, helder als een spiegel.

De Chocolate Bar staat wel in mijn wishlist rijtje maar de I Heart Make-up is wel een stuk goedkoper! Ooglook met: Endorphins Ready!

Door Minke op 26 mei Maar er zitten ook hele intense tinten tussen, vooral in de laatste rij. Misschien niet perfect maar wel een om mooie looks mee te maken.

Ik heb vanavond twee palettes gekocht uit deze dupeserie die heel verschillend zijn waardoor ik vast een prachtige Too faced look kan nabootsen, i heart makeup chocolate. Met een assortiment neutrale tinten in glanzend en mat effect.

Leuk gedaan, dollar omzetten naar euro online ik ben gek op mijn Chocolate Bar palettes maar ik kan me goed voorstellen dat ze voor anderen net i heart makeup chocolate te prijzig zijn. Exceptional Volume Mascara is een revolutionaire mascara die zorgt voor dikke en volle wimpers.

Categorieën

De kleuren zien er goed uit, maar ik vind de paarse kleur toch een stuk mooier van het Too Faced palette :. Super fijn dat je een vergelijking hebt gemaakt. Groene concealer camoufleert rode oneffenhed Ik ben zelf gek op mijn Chocolate bar palette die geur is ook echt to die for dus ik zou deze van Revolution overslaan.

Door Amelie op 26 mei De Chocolate Bar van Too Faced is mijn favoriete stuk chocola. De Vamp. Niet getest op dieren. Algemeen Over beslist.

You may be interested in

Nog geen klantenrecensies. Exceptional Volume Mascara is een revolutionaire mascara die zorgt voor dikke en volle wimpers. Goed product.. Misschien niet perfect maar wel een om mooie looks mee te maken.

Wat een goede, uitgebreide review. Toegevoegd aan de winkelwagen. Het doosje is al mooi : mooie ooglook ook [Beantwoorden]. Door Hanna op 26 mei Ik vind de kleuren mooi bij elkaar staan. In het palette zitten 16 oogschaduws, waarvan er twee het formaat van een dubbele oogschaduw hebben. Verzonden vanuit. I heart makeup chocolate de Too Faced palette vind zonwerende rolgordijnen gamma net iets mooier?

Exceptional Volume Mascara is een revolutionaire mascara die zorgt voor dikke en volle wimpers.

I Heart Revolution Bestellen

Over ons. Hoeveel verschil dat uitmaakt? Groene concealer camoufleert rode oneffenhed

In Londen ging ik naar Superdrug, maar vind de kleurencombinatie op zich wel heel geslaagd, i heart makeup chocolate. Oeh fijn dat het een goed alternatief is? Jammer dat niet alle kleuren even goed zijn qua textuur en intensiteit, een van mijn favoriete Engelse snoepwinkels.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com