Hoe kan ik zien wie naar mijn facebook kijkt


17.12.2020 Auteur: Valeria

Een goede basisregel die je kunt aanhouden is dat je de bovenste vijf tot tien mensen op de lijst beschouwt als de mensen met wie je het vaakst contact hebt. Of toch niet?

Español: ver quién visita más tu perfil de Facebook. Dit kan je natuurlijk nooit uit de broncode opmaken. Voorheen vond je wel eens van die applicaties op Facebook die jou zogenaamd lieten zien wie er het vaakst jouw profiel bezocht, bleek niks van waar.

Niet helemaal kwam ik vandaag achter. Volgens sommigen zijn het de mensen met wie je het meeste contact hebt, die in de lijst terecht komen. Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. Of een totaal onbekende die dagelijks je pagina afstruint?

Mensen die verder onderaan de lijst staan zijn ook vrienden van je, maar met deze mensen heb je niet zo veel contact gehad als met de mensen bovenaan de lijst. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om hoe kan ik zien wie naar mijn facebook kijkt zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen huis te koop oostenrijk vorarlberg. Stuur me een bericht voor toekomstige reacties op dit bericht.

Hij staat dan helemaal boven in de lijst zelfs al ben je geen vrienden met die persoon, en heb je wel vrienden die ook met die letter beginnen.

  • Volg ons.
  • Vreemd is dat op mijn profiel een aantal namen naar voren komt, die ik of niet in mijn vriendenlijst heb, of met wie ik amper contact heb. Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid.

Tik op Vrienden. Website, LinkedIn of Facebook pagina. Een goede anekdote? Cookies maken wikiHow beter. Meer ideeën Deutsch: Feststellen wer sich dein Facebook Profil am häufigsten ansieht.

Mensen die verder onderaan de lijst staan zijn ook vrienden van je, maar met deze mensen heb je niet zo veel contact gehad als met de mensen bovenaan de lijst. Is dit echt de lijst van personen die jou het meest bekijkt? Facebook wil niet vertellen welk algoritme ze gebruiken in de paginabron. Methode 2 van Ga mooie korte teksten over het leven je eigen profiel.

Bovenaan de Facebook pagina, LinkedIn of Facebook pagina, rechts van het midden. Now you really can see who viewed your profile.

7 reacties

Er is weer een nieuwe vorm van Facebook-misbruik gaande, meldt beveiligingsbedrijf Sophos. Ben er van overtuigd dat de volgorde te maken heeft met mijn bezoekgedrag bij vrienden. Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Henk   8 jr geleden x Kunnen jullie geen vragen beantwoorden.

Henk   8 jr geleden x Kunnen jullie geen vragen beantwoorden. Facebook heeft nog nooit een manier onthuld om na te kunnen gaan wie je profiel bekijkt, dus alle apps waarvan gezegd wordt dat ze dat wel kunnen zijn in het gunstigste geval een vorm van spam en in het ergste geval een virus. Heb je heet nieuws. Bij wijlen Hyves kon je precies zien wie en hoe vaak je profiel werd bekeken. Dit artikel is Hoe dan.

Advertentie

Kennelijk is er dus door de beheerders  geknoeid met de broncode! Dat wil zeggen ik chat niet met ze, ik like hun posts niet en laat geen reacties achter. Je herkent dit icoontje aan een witte 'f' tegen een donkerblauwe achtergrond. Categorieën: Facebook.

  • Komt zij vaak buurten op mijn profiel?
  • Klik op Vrienden.
  • Dat ene meisje, die ik leuk vind?
  • Als je nog niet bent ingelogd, voer dan voordat je verder gaat eerst rechtsboven op de pagina je e-mailadres en wachtwoord in.

Als je al ingelogd bent zal nu vanzelf je nieuwsstroom worden geladen. De ware betekenis van deze lijst is dus een kleine teleurstelling. Ga nu weer terug naar Facebook. Of word jij de klokkenluider. etina: Jak zjistit, s km jste na Facebooku nejvce propojen. Klik op de tab met je naam? Facebook wil niet vertellen welk algoritme ze gebruiken in de paginabron?

Volgend artikel:

Met veel enthousiasme, plezier en een eigen mening zorgt hij dat je op de hoogte blijft. Het belangrijkste kader is die op de tijdslijn ,zelfs met mobiel. Ben er van overtuigd dat de volgorde te maken heeft met mijn bezoekgedrag bij vrienden. Dan merk je dat vele bezoeken uren geleden zijn gebeurd.

We versturen maximaal 4x per maand een nieuwsbrief. Alle personen die bovenaan de pagina verschijnen zijn mensen waarvan Facebook heeft bepaald dat ze jouw beste vrienden zijn. Het is een voor veel mensen een nachtmerrie en andere dromen erover: wie kijkt er op jouw Facebook profiel en hoe vaak.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com