Fiat punto dashboard lampjes betekenis


10.03.2021 Auteur: Theunis

Het lampje of symbool gaat continu branden, bij sommige versies verschijnt ook een speciaal bericht op het display, om de bestuurder te waarschuwen dat het DPF-systeem bezig is met het verwijderen van de opgehoopte vervuilende deeltjes roet door middel van het regeneratieproces.

Als dit lampje brandt weet je dus dat de stadsverlichting aan staat.

Dit lampje kan echter ook branden wanneer het dak in beweging is zodat je hiervan op de hoogte bent. Vermijd hard remmen en abrupte stuurbewegingen. Deze kleuren hebben allemaal een andere betekenis om duidelijk te maken wat er fout gaat of kapot is. Hoewel het mogelijk blijft de auto te besturen, kan het draaien van het stuurwiel meer inspanning vereisen: neem zo snel mogelijk contact op met het Fiat Servicenetwerk.

Wanneer je de airbag uitschakelt, bijvoorbeeld bij een kinderzitje, dan is het normaal dat het airbag lampje blijft branden.

Bezoek z. Wanneer je gas bij songtekst vivo per lei zal het lampje wel blijven branden. Je kunt aan de slang of het pijltje zien aan welke kant van de auto je tankdop zit. Abonneren Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Fiat Punto bij: nieuwe vragen en antwoorden nieuwe handleidingen U ontvangt een email met instructies om u voor n of beide opties in te schrijven, fiat punto dashboard lampjes betekenis.

Het lampje brandt als je stilstaat en de motor is uit terwijl de auto wel aan staat.

In beide gevallen is het verstandig om de auto te laten controleren. Gordel  Het lampje van de gordel gaat branden wanneer iemand in de auto de gordel niet aan heeft.
  • De motor blijft wel gewoon lopen alleen levert waarschijnlijk minder vermogen.
  • U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Controleer het olieniveau.

Water in het brandstofcircuit kan het inspuitsysteem ernstig beschadigen en een onregelmatige werking van de motor veroorzaken. Wanneer met de auto wordt gereden met niet goed omgelegde veiligheidsgordels, dan gaat het lampje knipperen en klinkt er een geluidssignaal. We hebben reeds een reactie van je ontvangen, bedankt! Ga dan zo spoedig mogelijk naar een garage. Bandenspanning  Wanneer de bandenspanning van de autobanden te laag is gaat dit lampje branden.

  • Vaak zit de storing in de kabelset van de trekhaak. Het lampje zal daardoor uitgaan wanneer je remt.
  • Controleer altijd het peil van de motorolie en koelvloeistof. Wanneer dit lampje gaat branden betekent het dat er een storing in de luchtvering zit waardoor het niet naar behoren werkt.

Kan iemand mij zeggen wat dit betekent. Dit kun je aanpassen met het knopje of schuifje op je ruitenwisser waar waterdruppels opstaan. Wanneer er zich een storing in de katalysator voordoet gaat dit fiat punto dashboard lampjes betekenis branden. Het wordt daarom geadviseerd het instructieboek altijd aandachtig te lezen?

Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste waarschuwingslampjes.

Wat betekenen de kleuren van de dashboard lampjes?

Brandt hij wit , dan is de adaptive cruise control ingeschakeld. Ga hiervoor als volgt te werk: draai het stuurwiel van het ene uiteinde naar het andere terwijl op een rechtlijnig traject van ongeveer honderd meter wordt gereden. Vermijd hard remmen en abrupte stuurbewegingen.

Wanneer bruin rood haar ontkleuren lampje gaat branden betekent het dat er een storing in de luchtvering zit waardoor het niet naar behoren werkt. De betekenis van de waarschuwingslampjes op uw dashboard AutoScout24 5 fiat punto dashboard lampjes betekenis. Langdurig gebruik van het voertuig met continu brandend lampje kan schade veroorzaken: neem dus zo snel mogelijk contact op met het Fiat Servicenetwerk.

Ze kunnen namelijk per automerk of model verschillen? Wanneer de accu leeg is kun je ervoor kiezen om je accu op te laden of te laten vervangen wanneer dit vaker voorkomt!

Is het gevaarlijk om door te rijden als er een waarschuwingslampje brandt?

Controleer het instructieboekje van uw auto welke koelvloeistof geschikt is voor uw auto. Wanneer de motor wordt gestart sleutel in stand MAR , brandt het waarschuwingslampje gedurende ongeveer 8 seconden, als ten minste 5 seconden na de vorige uitschakeling zijn verstreken.

Ga naar hoofdinhoud Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Gesteld op om Controleer in dit geval de correcte werking van het lampje, zet de motor af, wacht minstens 5 seconden en start de motor weer.

Wanneer het lampje van de storing in het brandstofsysteem gaat branden, betekent dit dat de katalysator beschadigd kan zijn. Als je dan snel iets moet pakken en met de sleutel in je zak wegloopt, met de contactsleutel op MAR. Wanneer je gas bij geeft zal het lampje wel blijven branden.

Zoek een autogarage op wanneer het waarschuwingslampje blijft branden. Fiat punto dashboard lampjes betekenis de airbags kunnen defect zijn!

Alleen benzinemotoren Als het waarschuwingslampje knippert, zal dit lampje branden totdat je met de sleutel weer in de auto bent. De handleiding is 7,99 mb groot.

Was deze informatie nuttig?

Door het intrappen van de koppeling gaat dit lampje uit en zal de auto weer starten. De motor kan worden gestart zodra het lampje gedoofd is. Mistlicht voor  Het lampje van de mistverlichting voor brandt wanneer je het mistlicht aan hebt. Bezoek direct een autogarage om de oorzaak vast te leggen.

Airbag  Het kan zijn dat er een storing in het airbag systeem zit wanneer dit lampje gaat branden. Ook is het mogelijk dat het filter of de motor beschadigd kan raken. Wanneer er zich een storing in de katalysator voordoet gaat dit lampje branden.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com