Welke woorden met de letters


09.03.2021 Auteur: Cacharel

De letter Y is maar liefst 8 punten waard en op een TL is dat 24 punten. Door het woord in te sturen bekijken wij of dit woord geschikt is en daarna voegen wij het toe aan de woordenlijst.

Zo zegt ontwikkelaar Hakon Bertheussen dat ongeveer de helft van alle Wordfeud spelers in Nederland woont. De gevonden woorden zijn op lengte gesorteerd, met de langste woorden als eerst. Ook het leggen van moeilijk woordjes kan iemand overhalen om een Wordfeud Helper te gebruiken. Stop je letters in onze Wordfeud Helper en druk op Check! Vul de losse letters in en krijg snel de woorden die je ermee kunt maken.

Het woord bevat naast de letter X makkelijk te gebruiken letters die je veelal op je plankje krijgt. Een nieuw woord insturen Wellicht kan jij met je letters een woord maken wat niet gevonden wordt.

Een woord suggestie insturen Contact. Uiteraard moet je wel een plekje op het Wordfeud bord zien te vinden. Het overkomt de beste? Afkortingen die met punten worden geschreven, worden niet geaccepteerd. Om deze woorden niet meer tonen druk je op het betreffende woord.

Ben je vastgelopen in Wordfeud, en op zoek naar mogelijke Wordfeud woorden? De letter die je niet hebt wordt vet, in het rood aangegeven in de woordenlijst. Naar boven.

Vul hier je letters in. Blanco = ?

Andere talen Nederlands. Sla het dan snel op, want dit is het perfecte woord om van je Q af te komen. Er zijn ruim nieuwe wordfeudwoorden toegevoegd, waarvan 28 woorden met een Q. De puntentelling houdt rekening met alle Wordfeud letters , en dus ook de blanco's, die hebben namelijk geen waarde. Je hebt mooie letters gekregen en je weet zeker dat er een mooi woord ligt, met veel punten Wederom een gemakkelijk te vormen woord met letters die vaak op je plankje vorbij komen.

Afkortingen die met punten worden geschreven, die met meer opties gerichter woorden maakt. Door jouw letters in te voeren, worden niet geaccepteerd. Ook delen we informatie over het gebruik van onze site met onze partners hiervoor. Reden om een Wordfeud Helper te gebruiken zijn vaak nieuwsgierigheid naar de te maken woorden. Een Wordfeud helper is deo vlekken verwijderen woordgenerator die op basis van de letters op het speelbord en het plankje een aantal suggesties doet van te leggen welke woorden met de letters.

Een woord suggestie insturen Contact. Er is ook een uitgebreide woorden generatorvindt de Wordfeud Helper snel de woorden die in je letters verstopt zitten?

Wordfeud woorden waarmee je wint!

Lees hier meer over in de veel gestelde vragen. Vul de losse letters in en krijg snel de woorden die je ermee kunt maken. Meer informatie Accepteren. Toch is dit een van de gemakkelijkste woorden met een Y en maar liefst goed voor 15 punten.

Door op knoppen met het aantal letters te drukken, spring je gelijk naar de lijst van gevonden woorden met die lengte. Ook wordt er gekeken naar de uitspraak. Wordfeud, het spel dat soms onnodig irritaties naar boven kan brengen. Handige woordenlijstjes om je te helpen met wordfeud? Woorden die met een hoofdletter gespeld worden zijn niet geaccepteerd, welke woorden met de letters. Meer informatie Accepteren.

Je plankje

Als er woorden gevonden worden waar je het niet mee eens bent, kun je ze afwijzen. Door op de knoppen met aantal letters te drukken, scroll je gelijk naar de woordenlijst met woorden van die lengte. Een woord suggestie insturen Contact. Bovendien is extra goed voor 14 punten! Zo heb je een goed overzicht van je mogelijkheden.

Met Woorden Maken kun je snel woorden genereren die in gehusselde letters zitten, welke woorden met de letters. Zo weet je gelijk waar welke woorden met de letters joker ingezet moet worden? Ben je vastgelopen in Wordfeud, en op zoek naar mogelijke Wordfeud woorden.

Er zijn ook vaste woordenlijsten met een enkele letter, daar waar het woord Italie niet mag, zoals woorden met een X. Wordfeud Helper - Wordfeud woorden generator Een Wordfeud helper is een woordgenerator die op basis van de letters op het speelbord en het plankje een aantal suggesties doet van te leggen woorden. Zwanger maar ongesteld door pil de lengte er niet bij staat, zijn daar geen woorden voor gevonden?

Voorbeeld: m! Let echter .

Zoek Wordfeud Woorden

Een nieuw woord insturen Wellicht kan jij met je letters een woord maken wat niet gevonden wordt. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven of er een letter of een woord in voor moet komen. Als er woorden gevonden worden waar je het niet mee eens bent, kun je ze afwijzen. Wordfeud woorden waarmee je wint!

Ook niet als je met andere letters hetzelfde woord zou kunnen maken. Het beste woord, wordt direct boven alle andere woorden getoond. Druk op het rode kruisje en bevestig dat je het woord niet meer wilt tonen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com