Samsung s4 mini start niet meer op


12.09.2020 Auteur: Pietro

Wat is je klantnummer? Nu zie je alle maal No's om te voorkomen dat je je misschien vergist hebt, dit is niet het geval, scroll met de - Volume knop naar onder tot aan "Yes, delete all user data" en klik weer op de aan knop om te selecteren. Sinds 2 maanden heeft het toestel deze klacht vaker.

Weet iemand wat ik moet doen? Toch bedankt! Als ik hem in de lader gestopt heb, zie ik alleen het grijze batterij-oplaadscherm, maar cirkeltje draait niet. Nogmaals dank. Hartelijk dank voor Uw prompte reactie. Ik herinner dat ik hem terhand heb genomen, maar herinner me niet precies wat ik gedaan heb

Met vriendelijke groet, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Recente reviews. Uiteindelijk is dit toen wel gelukt en is dit niet meer voorgekomen. Rianne Levering. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account.

Toch bedankt! Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.
  • Stel je vraag! I will revert later.
  • Hartelijk dank voor Uw prompte reactie.

Hoofdnavigatie

Eens je in de recovery modus bent kan je van daaruit navigeren met de volume knoppen. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Wij vernemen graag van u wat hieruit resulteert. Thks once more. Ik ben een paar maal terug binnen geraakt, precies door de reset video te volgen press : increase volume,home and start en heb daar nog het een en het ander kunnen kopieren naar een backup-file op mijn harde schijf, maar daarna valt de S4 opnieuw stil en na, mischien te veel herproberen, doet hij niets meer.

Bedankt voor uw bezoek aan het forum.

  • Ik doe mee. Registreer je gratis!
  • Allen gegroet. Lukt het wel om in recovery op te starten?

Sinds 2 maanden heeft het toestel deze klacht vaker. Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. Google, Facebook en Twitter verdedigen belangrijke wet sociale media Apps Hot.

Ja, dan vermoed ik ook dat het aan de batterij ligt. Afbeelding toevoegen. Ook heb ik geprobeerd de batterij eruit te halen maar nog steeds geen resultaat. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Registreren

Huawei Mate 40 Pro eerste indrukken: een toptoestel vol tegenstellingen Review. Ik heb de aanknop voor lange tijd ingevrukt gehouden maar toch gaat hij niet aan. Soms krijg ik een melding in de trant van: could not do normal boot.

Harman Kardon Citation review: draadloze smart speaker Review.

Ik ga akkoord met de Forumvoorwaarden. What anti-virus can you recommend to install on the phone and how well does it work. Heb je al een account. I cannot help you anymore for the s4, because it doesn't work anymore and I bought an s7 now. Met vriendelijke groeten,Imran Samsung WebCare.

Auteur Christaooijevaar Datum TZ Op het moment dat de telefoon uitvalt, alleen kom ik daar ook niet in.

Powered by inSided. Wat is het probleem, en vooral, hoe los ik het op? Maak een account aan Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of. U zit momenteel in het recovery scherm. Hier reageert mijn telefoon ook niet op Kan iemand mij helpen?

  • What anti-virus can you recommend to install on the phone and how well does it work?
  • U zit momenteel in het recovery scherm.
  • Ik hoop dat de schade beperkt blijft.
  • Zoek bedrijf Zoeken.

Ik herinner dat ik hem terhand heb genomen, maar geen van die batterijen zijn dezelfde maat Bedankt voor uw bezoek aan het forum. Als hij klaar is selecteer je met de aan knop "Reboot system now"? We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Wat is samsung s4 mini start niet meer op telefoonnummer. Ik heb inderdaad ook op het punt gestaan om Samsung te bellen. Powered by inSided? Licht het scherm op.

App van de week: koppel je telefoon aan Windows met de Jouw Telefoon-app

Probeer het nog een paar keer met lader, Succes Aha precies hetzelfde probleem als ik had Ga naar sammobile. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Wachtwoord vergeten. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Maak een account aan!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com