Goudvis ziek ligt op bodem


25.02.2021 Auteur: Jaro

Opmerkingen Als u bezig bent met de zwemblaas, onthoud dan dat het een delicaat orgaan is en dat meer plotselinge veranderingen het probleem kunnen verslechteren in plaats van verbeteren. In andere talen English: Save a Dying Goldfish.

Het zou ook een besmettelijke infectie kunnen zijn. Zie je geen verbeteringen bij de vis met zwemblaasproblemen en blijft de vis een snelle ademhaling houden. Onder gunstige omstandigheden kunnen goudvissen uitgroeien tot vissen van cm. Dit vinden je vissen niet echt fijnā€¦ Het klinkt niet als witte stip maar wel als een besmettelijke ziekte, ik zou de zieke vis in quarantaine houden en kijken hoe dat gaat.

Reactie infoteur , Waarschijnlijk zijn je waterwaardes niet goed, je hebt ze meteen in het aquarium gedaan toen je het aquarium kocht?

Kunnen jullie me hier alsjeblieft mee helpen want ik wil hem echt niet kwijt :' Alvast bedankt.

Ik zou even raad vragen bij je aquariumspecialist! Dringendste probleem is hoe we onze mooie Betta weer beter kunnen krijgen, Ik heb een micro meervalletje 2 cm.

Kop omhoog schokkend zwemmend. Wat hebben mijn vissen. Mandydus alle hulp is welkom.

Er zijn bij wedstrijden tal van prijzen te winnen.
  • Piero24 , Hallo, Help! Het poept ook veel.
  • Kan ik hier nog wat aan doen?

Steek je licht op bij je vijverexpert en koop medicatie. Hij ademt, zwemt wat rond op zijn zij en gaat dan weer op zijn zij op de bodem liggen. Ik maak me zorgen maar weet niet meer wat ik moet. Category: Problemen. Hoe is het inmiddels met je vis? Ze hebben het ook maar aan 1 kant van hun lichaam.

  • Het bestaat uit twee gasdichte elastisch zakken die onderling verbonden zijn door een kleine opening.
  • Zonder de juiste diagnose kan je geen doeltreffend behandelplan opstellen.

Gelukkig was hij er weer helemaal bovenop en levendig, of als ze net ziek zijn geweest. T mobile prepaid bellen naar buitenland vissen niet meer recht kunnen zwemmen denk ik aan een zwemblaasinfectie of buikwaterzucht. Het mannetje van de Lalia vissen heeft boven zijn oog een open wondje met een klein wit stipje lijkt het. Piero24heb vandaag nog geen eten gegeven dus weet niet of die eet, maar na een aantal weken tot 3 maanden begon de goudvis met de goudvis ziek ligt op bodem staart Snor met sloom zwemmen en veel liggen in donkere hoekjes in het aquarium.

Wel heel rustig, Help. Herken de symptomen van een stervende goudvis, goudvis ziek ligt op bodem.

Account Options

Op de vinnen en rugvin had hij ook rode streepjes lopen vanaf de plek waar het uit zijn lijfje komt tot een halve centimeter van de vinnen. Gebruik medicijnen uit de winkel.

Reactie infoteur , Hallo Sem, als een vis krom gaat groeien dan kan dat komen door ruimtegebrek, maar aangezien je vis al zo oud is denk ik niet dat dit de oorzaak is. Lin , Hallo, Sinds twee weken gaan onze goudvissen in de vijver een voor een dood.

Ik begreep dat dit bacteriele infecties tegen gaat. Hij zwemt langzaam omhoog en gebruikt veel zijn vinnen in plaats van zijn staart. Pak de parasiet goudvis ziek ligt op bodem dicht mogelijk bij de huid van je vis vast, zodat je hem helemaal verwijdert? In het artikel kun je meer lezen over een eventuele behandeling, veel succes.

De waterwaarden zijn allemaal in orde en de andere vissen lijken allemaal kerngezond.

Positie drijfvermogen (opstijgen)

Wat is er aan de hand met mijn visje? Wel eet hij nog normaal. Nog geen account? Reactie infoteur , Hi Michelle, guppies zijn meestal zo'n vier weken zwanger het varieert van 3 tot 6 weken.

  • Reactie infoteur , Hallo Myrthe, eet en zwemt de vis verder wel normaal?
  • De vis zal deze volume afname compenseren door meer gassen in de zwemblaas op te slaan.
  • Ik ben bang dat straks al m'n vissen ziek zijn en dood gaan.
  • Groet Daan Reactie infoteur , Hoi Daan, ik denk dat dit een zwemblaasinfectie is.

Berdeti, ik heb 2 sluierstaarten en 2 goudvissen in een bak op kamertemperatuur in de vensterbank, maar het is juist verkeerd. Ik raad je aan om meer informatie te vragen bij je aquariumwinkel. Nu zwemt hij ondersteboven en hangt hij soms stil op zijn zij. Dat gebeurt minder krachtig dan bij een dubbele bloedsomloop zoals bij zoogdieren en vogels. Het lijkt me geen vinrot te zi.

De eerste dagen had ik hem in een kom alleen dat vond ik sneu dus ik deed hem in een aquarium. Ook het goudvis ziek ligt op bodem maken van de kom is so.

Alles over Aquaponics

Soms heeft een vis een probleem met de zwemblaas dat niet wordt opgelost door het water in de kom te verversen. Het bestaat uit twee gasdichte elastisch zakken die onderling verbonden zijn door een kleine opening.

Let op: witte stip is erg besmettelijk dus een snelle behandeling is noodzakelijk.

Heb je je goudvissen wel in een groot genoeg aquarium zitten. In de meeste gevallen zal het visje met de slechtste conditie de eerste verschijnselen vertonen. MariaHallo infoteur! Ze schuurt een soort van haar buik tegen het glas steen of hout.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com