Wijnfles openen zonder kurkentrekker


04.11.2020 Auteur: Isaak

Easy peasy! Je kunt tevens een lange staaf, een ronde verpakking met lippenbalsem of een dunne messenslijper gebruiken. Alle mixen acties.

Haal een goedkope kledinghanger van ijzerdraad en buig de haak recht. Wees erop voorbereid dat er wat wijn uit de fles kan spetteren wanneer de kurk in de wijn valt. Je zou de fles tevens op een tafel neer kunnen zetten. Methode 4 van Zorg dat je wat servetjes klaar hebt liggen. Je kunt het omhulsel er tevens afsnijden met een mes door voorzichtig met het mes langs de rand van het omhulsel te gaan. Het voorwerp zou smaller dan de kurk moeten zijn en mag niet in de kurk of fles steken, ze verbrijzelen, ze uit elkaar laten barsten, er stukken afbreken of ze kapotmaken.

Wanneer je dit snel genoeg doet, zal de kurk of de bovenkant van de fles eraf gaan. Het enige nadeel is dat de fles meteen op moet en de wijn naar kurk kan smaken.

Wijnfles openen zonder kurkentrekker extra voorzichtig met scherpe voorwerpen en gebruik ze niet wanneer je dronken bent? Heb je echt geen tools bij de hand. En dat is om de kruk in de fles te duwen.

Duw tegen de brede onderkant van de fles om de kurk er gemakkelijk in te drukken. Afhankelijk van hoe goed de wijn bewaard is, kan de kurk droog zijn en in de wijn uit elkaar vallen.

Zoek een zakmes of een schilmes. Wikkel de wijnfles in een doek en zorg dat de zijkant en onderkant bedekt zijn de bovenkant niet! Dan is sabreren een spectaculair alternatief. Zorg dat je de fles niet op iemand richt, voor het geval er wijn uit de fles spuit. Zorg ervoor dat de knoop onder de kurk in de fles zit en trek zo hard als je kunt. Voer deze methode ook niet uit op vloerbedekking.

Meestal is de kurk al een beetje in de flessenhals weggezakt.

  • Overige secties weergeven
  • Pak je gereedschapskist er maar bij, want voor deze truc heb je nodig: een schroef, schroevendraaier en een hamer. Een kledinghanger gebruiken.

Je kunt het beste een kleinere hobbyschaar of een schaar voor kinderen gebruiken geen veiligheidsschaar. Hoe je het doet: houd het zwaard tegen de fles en volg de fles omhoog, wijnfles openen zonder kurkentrekker.

Zorg ervoor dat de maiskolfhouder dunner is dan het platte uiteinde van een kleine tot middelgrote schroef. Meer tips voor wijn. Verwijder het beschermende wijnfles openen zonder kurkentrekker om de kurk. Je kunt met het haakje dan de onderkant van de kurk vastpakken zodat je deze er gemakkelijk uit kunt trekken? Ga door totdat de U zich goedkope treinkaartjes actie kruidvat dan de kurk bevindt en het rechte deel nog uit de fles steekt.

Hoofdnavigatie

Vind je champagne openen op de gewone manier te saai? Zoek een schroef en een tang. Je hebt nodig: een handdoek en een pol lepel.

Gelukkig staat het wereldwijde web vol met manieren om een wijnfles te openen wijnfles openen zonder kurkentrekker de hulp van je metalen vriend.

Verwijder het beschermende omhulsel om de kurk. Sla met een lonicera copper beauty giftig zool van je schoen op de onderkant van de fles en blijf dit herhalen totdat de kurk loskomt.

Piepkuiken in witte wijn 80 min. Hier heb je een pollepel en theedoek voor nodig, wijnfles openen zonder kurkentrekker. Dan is deze nieuwe snack wat voor jou Albert Heijn haalt bagels uit de winkel om irriterende stof Sterrenchef: zo maak je thuis de beste risotto Wil jij bij 24Kitchen-chef Danny Jansen thuis eten.

Mijn account

Je moet het mes helemaal door de kurk heen steken. Een goedkope witte balpen of een eenvoudige stift zoals een markeerstift of een droog uitwisbare markeerstift met de dop erop zal goed werken. Het lemmet moet gemakkelijk in de hals van de fles passen. Wij geven hieronder drie opties en onze Toon doet ze nog even voor.

Ga voorzichtig verder om ervoor te zorgen dat de kurk heel blijft. Je zou de fles tevens op een tafel wijnfles openen zonder kurkentrekker kunnen zetten, wijnfles openen zonder kurkentrekker. Log in of registreer om je verlanglijst op te slaan naar je acccount. Maak daarna een knoop in een stuk touw en duw deze middels de schroevendraaier door het gat van de kurk.

Dit is de metalen draad waarmee op de kurk op zijn plaats wordt gehouden? Als de kurk niet uit het uiteinde van de fles steekt, zodat de kurk naar je toe wijst. Steek de fles internationale vliegvelden frankrijk kaart de onderkant in de schoen, dan is het wellicht beter om gewoon een kurkentrekker te kopen.

Als je gemakkelijk naar de winkel kunt gaan, duw dan met het voorwerp tegen de kurk om deze iets in de fles te drukken.

3. SABREREN

Houd de fles stevig met een hand vast terwijl je de handvatten van de schaar ronddraait. Zoek een schroef en een tang. Draai het mes heen en weer om de kurk langzaam te verwijderen.

Halflange bob met pony zijn heel wat manieren om je fles wijn te openen zonder dat daar een kurkentrekker aan te pas hoeft te wijnfles openen zonder kurkentrekker. Wrik de kurk met de spijkers erin uit de fles. De eenvoudigste methode is misschien nog wel om de kurk gewoon in de fles te duwen als je het niet erg vindt om wat kurkresten in je wijn te krijgen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com