Weer in nieuwerkerk aan den ijssel


13.01.2021 Auteur: Bibiane

De temperatuur kwam op 13 dagen boven de zomerse grens van 25 graden uit. Aantal dagen met ijzel                                     1                 0.

Januari: De eerste maand van het jaar verliep met een sterk wisselend weerbeeld. Vorig jaar scheen de zon uur. Met 36,4 mm op 12 juni was dit het etmaal met de grootste neerslaghoeveelheid,van de maand juni.

Kies hier je huidtype. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. Op 9 dagen kwam de temperatuur boven de 20 graden uit. De weersverwachting is afkomstig van Weerplaza.

Op 0 dagen in bleef de temperatuur het gehele etmaal onder het vriespunt. De maand was wat neerslag betreft vrijwel normaal en het aantal uren dat de zon scheen was  ruim meer dan het langjarig gemiddelde? Ben je in Nieuwerkerk aan den IJssel geweest. Op Oudejaarsdag ontstond bij weinig wind in de avond dichte mist. Voor de beste gebruikerservaring op Weerplaza.

Nieuwerkerk aan den IJssel heeft een zeeklimaat.
  • Op 27 dagen kwam de temperatuur boven de warme grens van 20 graden uit.
  • Wordt het lekker weer of niet?

Wijzig je voorkeurslocatie

De matige tot krachtige wind waait uit een zuidelijke richting. De zon scheen 56 uur tegen 54 uur normaal in januari. De maand was te nat, maar ook iets te zonnig. De maand juni was een zeer warme, zonnige en natte maand. De zeetemperatuur ligt rond de 5°C. Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag.

De laagste temperatuur 7,2 graden, maar meer dan een sneeuwdek van 2 cm leverde het niet op. Er viel op 2 dagen sneeuw, oude record stond op 18,0 graden.

De matige wind komt uit het zuiden. De zeetemperatuur ligt rond de 12C. Op 1 februari daalde de temperatuur naar -1,4 graden en dat was de koudste nacht.

Severe Weather Warning

De maand was erg nat en de zon scheen 73 uur tegen 59 uur normaal. Er viel ,8 mm neerslag. Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden. De koudste nacht was ook 4 mei met 4,1 graden als minimum temperatuur.

Daniel arends show heerlen slechts 1 dag meer dan 10 mm. De zeetemperatuur ligt rond de 6C? Hotels en appartementen in Nieuwerkerk aan den IJssel Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. De barometer bereikte toen een stand van ,1 hPa. Het jaar is op de 5 e plaats uitgekomen van de warmste jaren sinds in de officile waarnemingen zijn begonnen.

Het ligt in een kaarsrechte lijn op 37 km van Utrecht, weer in nieuwerkerk aan den ijssel.

Klimaat Nieuwerkerk aan den IJssel

Het wordt 15 à 16 graden. De natste dag was 26 september toen er 18 mm binnen het etmaal viel. Begin volgende week licht wisselvallig en maxima rond de 12 graden.

De zeetemperatuur ligt rond de 21C. De natste het dorrup heemskerk reserveren was 12 juni toen er 36,4 mm aan regen weer in nieuwerkerk aan den ijssel de regenmeter werd opgevangen.

Landelijk gezien werd voor het eerst op een aantal KNMI stations de 40 graden grens overschreden. Met 18,2 graden overdag was 8 juli de koudste dag van de maand. Aan de grond kwam de temperatuur op 8 dagen onder het vriespunt. De laatste dagen van de maand was het koud met regionaal de eerste vorst en nachtvorst van het seizoen. Tot onweer kwam het op 1 dag.

Nieuwerkerk a/d IJssel

Er valt in november op 9 Dagen neerslag met een totaal van 11 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in Nieuwerkerk aan den IJssel. Komende avond en nacht zijn er wolkenvelden en opklaringen. Ik ga

Er viel geen sneeuw en wat neerslag betreft kwamen we net boven het langjarig gemiddelde uit. Het wordt in de middag 14 15 graden. November: De gemiddelde uurtemperatuur kwam over november -0,3 graden onder normaal uit.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com