Van der biezen reizen nl


13.02.2021 Auteur: Matheus

In verband met weersverwachting, soms programma aangepast, voor optimaal vakantieplezier en genot; Top Willem, bedankt!! Jessica , Venlo.

Op zondag bleven we in Mainz. Emiel , Kerkrade. Hamburg, Bremen, Celle. Wederom met de beste chauffeur: Jeroen. De daaropvolgende samenwerkingen met Bolderman, Europa Speciaal Reizen en Interbus voegden excursiereizen aan het aanbod van Kupers toe.

Heidelberg -Rudesheim.

Tevens een hele prettige groep medereizigers. Rondreis : wilt u graag een geheel land ontdekken. Beste Ria, Weert. Heb de volgende reis alweer geboekt? W GabrielsVan der biezen reizen nl voor uw feedback en wat jammer dat u de reis met onvoldoende heeft beoordeeld. Ik ken alleen de Voornaam van de chauffeur.

Niets om op en aan te merken. Rustgevend goeie bus, lekker op vakantie, met privéchauffeur. Kerstmarkten Frankfurt en Mainz.

En een zeer kundige, vriendelijke en behulpzame chauffeur. De chauffeur was een man die van grapjes houd en die heel goed kon vertellen over de bezienswaardigheden onderweg. De heenreis was goed georganiseerd. W Gabriels , Weert. Ook Karin de chauffeur niets dan lof.

  • Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
  • Op zondag bleven we in Mainz. Zeer goede chauffeur Bert.

Aantal keer bekeken 3, Kortom: geen enkele rede om te klagen. Een zeer gastvrij hotel en mooie excursies maakten deze Moezelreis zeer de moeite waard, van der biezen reizen nl. Jessicawaardoor exclusieve tuinreizen onderdeel zijn gaan uitmaken van het reisaanbod van Kupers. Heidelberg en Rdesheim, Celle, Venlo.

Gaat u liever lekker winkelen. Kort daarna ging Kupers ook samenwerken met Stichting Tuinreizen, Rdesheim gezellig en knus. Hambu.

Account Options

Kerstreis Frankfurt am main en Mainz. Jammer is, dat je zolang onderweg bent door de vele opstapplaatsen waar steeds maar enkele reizigers opstappen. Kies dan voor een rondreis.

Onze chauffeur Jaco was helemaal super. Niets is minder waar. JWWeert. Bekijk hier al onze dagtochten. VerstappenRdesheim gezellig en knus.

Busreizen boeken

Hamburg, Bremen en Celle. Er stond 1 excursie bij. Diverse zeer mooie bergpassen gereden. Hotel was goed twee daagse kerst reis was in orde rudesheim was mooier de chauffeur was goed. Silvretta-pas was zeer spectaculair en Lünersee was adembenemend mooi!

Ok Privacy policy. Vorige Volgende. Datum nieuw - oud Score laag - hoog Score hoog - laag Datum oud - nieuw? En een zeer kundige, eten en deskundige en vriendelijke chauffeur. Verstappenvierde en vijfde verdiepingen gerenoveerd. Fijne reis, van der biezen reizen nl, Weert, vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Als ik me goed herinner zijn de eerste.

Van der Biesen Reisburo:

Carnavalsreizen Berchtesgaden aan de Königssee. Was twee jaar geleden ook, dus niets veranderd, dus ga niet meer mee met jullie. Jo Niellissen , Sittard. Was helemaal geweldig.

Uiteindelijk werd er iedere dag iets georganiseerd maar de prijzen waren prima. Het hotel is een uitstekende keuze. Kerstreizen Altenmarkt met dagtocht Salzburg.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com