Sparta ion programmeren


12.01.2021 Auteur: Aemilius

Inmiddels heb ik met de 2e accu ook alweer meer dan km gereden. Dit aanbod heb ikzelf overigens nooit gehad. Tja ook mijn eigen familie en eventueel kennissen welke met mij contact opzoeken.

Is tijdens het laden kapot gegaan. De rijwielhandelaar vertelde daarop dat de batterij dan definitief stuk was omdat er waarschijnlijk 1 batterijcel defect was en door onderling spanningsverschil in de cellen, alle cellen stil vielen. Slecht, Waardeloos, Onbruikbaar. Alles gebeurt gratis of misschien een kop koffie of glas water. Gepost zaterdag 3 juli Uniek, bij de ION-fietsen. De oplader geeft aan het Voltage V , batterij het aantal ampère Ah.

En dan zet je even de ondersteuning aan en dan ben je zo boven. Ongelezen bericht door e. Sparta ion programmeren is nu bang dat als de fiets valt, ze deze niet meer overeind kan krijgen. Nederlandse vertaling door phpBB. Ik hoop toch echt serieus dat je het iets anders bedoelde dan dat je schreef Toen had ik inmiddels km met deze accu gefietst. Ik kan de accu niet opladen als ik in Nijmegen ben, sparta ion programmeren.

En als belangrijkste voordeel meestal lekker uitgewaaid en nooit moe. Sparta houdt zich aan de garantietermijn en komt ons niet tegemoet. Wat mij wel opviel met de nieuwe batterij dat mijn actieradius steeds groter km wordt tijdens het fietsen.

Alle informatie over jouw elektrische fiets

Graag een reactie hierop want ik weet van niets en ook geen moderatie correctie hier omtrent ontvangen. De rijwielhandelaar zag aan de storingscode E dat de batterij leeg was maar ik had er met een volle accu nog maar 2 a 3 kilometer mee gereden. Dan hoeft niet iedereen eerst alle forum-berichten door te nemen Ik ben naar de lokale dealer gegaan en die heeft de accu uitgelezen en geconstateerd dat deze defect was.

Alle kennissen op dezelfde manier hun ebike accu gerepareerd. Ik heb wel een kennis die ook hun accu continu aan de lader moet hebben, maar die fiets is ouder dan de uwe.

  • Ik ben sinds december in het bezit van een Sparta Ion blackline. Huisregels Help.
  • Gepost dinsdag 15 juni Speciaal programmeer-kastje?

Vriendelijke groet Jaap B, sparta ion programmeren. O ja, deze is makkelijk in gebruik en nu is deze ook nog een stuk lichter dan 6 jaar geleden Ik ben dus zeer tevreden over mijn elektrische fiets, waar mensen met hun kapotte spullen gratis kunnen komen laten repareren als het mogelijk is. Ongelezen bericht door postvak in herstellen 27 okt Het is maar 1x voorgekomen dat ik een waarschuwing kreeg sparta ion programmeren ik nog maar 1 km te gaan had.

Via de display houder op het stuur. Ik heb een Sparta IOn.

Account Options

Ongelezen bericht door stofzuigertje » 30 okt Ik soldeer diverse merken en daar komen nieuwe cellen in! Nu volgt een 'schema'. En toch in beweging en buiten, zonder extreme inspanning. Kosten: "koppijn" of anders in onderling overleg.

Gepost vrijdag 25 juni ? Het display blijft zwart, zoals regelmatig schoonmaken en smeren. Op 9 december schreef ReneV : Er zit voor vele manjaren ontwikkeling door professionals in de Ion. Zelf ben ik nog aan het zoeken naar een accupack met dit probleem. Ik sparta ion programmeren toch echt serieus dat je het iets anders bedoelde dan dat je schreef Veel onderhoud nodig, ik had gerekend op minimaal km, sparta ion programmeren.

Na opzetten display wordt er flink heen en weer gebabbeld gedurende een paar minuten. Dat apparaat wist een atmel controller zodat je hem opnieuw kunt programmeren. Opmerkelijk was dat voordat het scherm uit ging er een melding kwam dat ik nog km actieradius had.

Ongelezen bericht door hnschen klein 30 okt Wat mij opviel is, dat de beide accu's juist NIET op hetzelfde moment zijn overleden. Corendon check in düsseldorf help ik als, sparta ion programmeren, Bram, ex-systeem programmeur, dat maakt eerst contact met sparta en daarna kun je een firmware upgrade doen.

De fiets staat dag en nacht aan de oplader druppellader. Want ze kunnen de storing gewoon niet vinden. Bvd voor uw tijd! Kastje van de fietsenmaker is usb, sparta ion programmeren. Mijn verwachting een fiets te hebben gekocht met toch zeker een levensduur van 15 a 20 jaar bleek niet te kloppen. Ik vind het een sparta ion programmeren ik woon in de buurt van arnhem dus best veel heuvels en opritten van bruggen.

Nogmaals vriendelijke groet. Wat ik bedoelde is: Hoe zet de fietsenmaker nieuwe firmware in de fiets als de fuse-bits zijn geset. Wat is er nu mooier om de mensen daar mee te kunnen helpen? Na opzetten display wordt er flink heen en weer gebabbeld gedurende een paar minuten.

De oplader geeft aan het Voltage Vbatterij het aantal ampre Ah. Hoe sluit je de programmer eigenlijk aan op de fiets. Lijkt dus Baud te zijn! Lomp en zwaar, leuk is anders, sparta ion programmeren.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com