Restaurant de lange muur scherpenzeel


13.01.2021 Auteur: Bader

Tipan means iron plate. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

Telefoon Waarderingen en beoordelingen 4,5  13 beoordelingen. Is dit restaurant gespecialiseerd in Kantonese gerechten? Ik heb hier voor het eerst eten opgehaald, omdat de Chinees in Woudenberg gesloten was i. Maak gebruik van ons 'lopend' buffet!

Komen er zeker terug en ik kan dit restaurant iedereen aanraden. Oh ja, en een lopend buffet. Stuur een priv berichtje met je CV. Diverse menu's zijn echt onovertroffen van kwaliteit.

This 'hottie fresh' specialty is called; Tipan?

  • Lopend buffet, goed voorzien, van goede kwaliteit en goede prijs.
  • Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland. Lopend buffet, goed voorzien, van goede kwaliteit en goede prijs.

Corona informatie

Diverse menu's zijn echt onovertroffen van kwaliteit. Uitstekende gerechten, heel smaakvol, en zeker voor herhaling vatbaar! Echt heel lekker, maar zeker genoeg voor 5 mensen. Kun je bij dit restaurant reserveren? De beste chinees in deze omtrek!!

De volgende keer ga ik weer hierin, moet wel 5 km rijden, van goede kwaliteit en goede prijs. Niet zo,n ouderwetse chinees. Zijn niet uit op een dure rekening maar heel erg klantgericht? De bediening is vriendelijk. Is dit een Indonesisch restaurant.

Restaurant

Over de inrichting van het restaurant kan ik niet veel zeggen, omdat ik slechts een maaltijd heb afgehaald. Het is weer zo'n dag dat je geen zin hebt om te koken, maar ook geen zin hebt in pizza of patat. Beoordeeld op 23 februari Grotendeels afhaalchinees, maar ook leuk om ter plekke te eten

Meer beoordelingen bekijken. Angela V. Beoordeeld op 2 augustus via mobiele applicatie Top. Niet slecht voor klein dorp. Schrijf als een van de eersten een beoordeling. Het is weer zo'n dag dat je geen zin hebt om te koken, maar ook geen zin hebt in pizza of patat.

KvK gegevens

Tipan means iron plate. Prima Chinees restaurant. Is dit restaurant geschikt voor dineren?

Beoordeeld op 23 februari Grotendeels afhaalchinees, tja duur is het niet. Is dit restaurant geschikt voor dineren. Op zoek naar een origineel cadeau. Heerlijk vinden wij het. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. De prijs, maar ook leuk om ter plekke te eten Heerlijk eten!!?

Op zoek naar een origineel cadeau? Het eten is super! Datum van bezoek: februari

Goede prijs kwaliteit verhouding en altijd parkeer gelegenheid, restaurant de lange muur scherpenzeel. Daarna een dame blanche als toetje die ook erg leuk was aangekleed, niet zo groot als normaal maar ook voor een fractie van de prijs wat je normaal betaald. Beoordeeld op 12 september via mobiele applicatie Eten afgehaald!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com