Kruising labrador herder te koop


09.03.2021 Auteur: Ilhan

Yourdog labrador pup Yourdog labrador puppy 12kg yourdog is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals buffel en gevogelte eend, kip en kalkoen. In dit artikel gaan we kijken naar enkele veel voorkomende Labrador kruisingen.

Top 7 Border Collie Kruisingen 6. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup. Wij hebben sinds kort een kruising tussen een lab en herder. Willen jullie een pup? Lees onze Privacy Policy. Navigatie Home.

Je kan gewoon rustig rond kijken op internet. Advertentie plaatsen Pups plaatsen Dekreu plaatsen. Puppykennel Limburg Lummen. Goldadors zijn erg populair bij blindengeleidehonden. De Siberische Husky is echter een lasthond en kan last hebben van verlatingsangst als hij voor lange tijd alleen wordt gelaten.

Ouders aanwezig.

Kijk uit voor Broodfokkers!! Ze kunnen echter ook een beetje moeilijker zijn om aan het trainingsproces deel te nemen en in sommige gevallen zelfs meer gedreven zijn dan een Labrador.

Kenzo Heel België Bezoek website. Personaliseer hondenpenning. Er zijn nu ook een paar verschillende soorten Border Collie, met de persoonlijkheden die allemaal behoorlijk verschillen. Dus een grondige socialisatie is erg belangrijk, ongeacht hoe je puppy eruitziet wanneer hij wordt geboren. Reutjes beschikbaar Prachtige pups Sociaal opgevoed Op afspraak kan men vrijblijvend komen kijken Gereserveerd 8 okt.

Ze zijn nu ongeveer 2 weken oud en mogen hun nestje eind november v

  • Ze kregen reeds een chip en werden geregistreerd bij DogID.
  • Zie omschrijving Vandaag Topadvertentie. Herder x golden.

Gele labrador reutjes met stamboom. Bezoek website Gisteren! Gereserveerd 28 sep? Nieuwste puppy advertenties:. Lummen Gisteren? Op marktplaats kun je verschillende pups vinden. Als je een leuk nestje ziet.

Nog niet alleen thuis

Het temperament van Rottweiler is ook heel anders dan dat van je gemiddelde Labrador Retriever. Andere bekeken ook. Deze hond heeft een zachtaardig karakter, vriendelijk, actief, energiek en is enthousiast.

De beste labrador kruisingen zijn natuurlijk een kwestie van mening. Blonde Labrador pups Prachtige blonde labrador pups. Ze leren vlug, ze zijn mooi ook zwart n ze zijn nu 8 maan en half o. De Dierenstee dierenopvang. Enkel indien echt geintreseerd.

Labradoodle – Labrador x Poedel

Kijk wel heel goed uit voor je zo'n pup koopt. Klein en brutaal, maar eigenlijk vooral onzeker: Sjors is op zoek naar een nieuw thuis. Misschien een herplaatser gelukkig maken? Labrador pups apart mooi gebouwd.

  • Deze super-levendige honden worden behoorlijk groot, wegen tot 36kg en staan tot 46 centimeter tot de schouder.
  • De pups moeten bij moederhond opgroeien in de woonkamer, niet in een schuur, bijkeuken of kennel.
  • Qua opvoeding is het belangrijk om deze hond met een zachte hand op te voeden.
  • Labradoodles kunnen prachtige huisdieren zijn als je blij bent je in te zetten voor extra verzorging, goede socialisatie en de ruimte hebt voor een grote, veerkrachtige maar zeer liefhebbende hond.

Gereserveerd 14 okt. Labernese is de naam die wordt gegeven aan een kruising tussen een Labrador Retriever en een Berner Sennenhond. Renate 's-Gravenhage. Engwierum 13 okt!

Je kunt echter niet voorspellen of deze eigenschap zou worden overgedragen aan je Afador-puppy, kruising labrador herder te koop. Daarom heb je een groot huis nodig met veel buitenruimte waar je Boxador wat van zijn overtollige energie tussen wandelingen kan verbranden! Ze worden dege. De Engelse Springer Spaniel heeft een levensverwachting van 12 jaar.

Labrottie – Labrador x Rottweiler

De Mudi is een ras dat in Nederland nog niet erg bekend is. Je kunt van je Labrador x husky pup verwachten dat hij of zij gemiddeld 14 jaar oud wordt. Wendy SJ 02 februari om wijzigen.

Zijn broer uit het nest is een stuk kleiner en steviger gebouwd en ziet er bijna als kruising labrador herder te koop volle labrador uit. Prachtige pups kruising labrador X stabij Hallo, op maximale daglimiet abn amro september heeft onze hond een heel mooi nestje pups gekregen.

Mooi nestje chocolade labradorpups zijn op zoek naar een baasje. De hondjes zijn hier geboren.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com