Coffeeshop countdown rotterdam gesloten


07.10.2020 Auteur: Kenny

Beter dan ik laatste weken bij het geeltje kreeg. De kwaliteit wiet is van rotterdam zuid naar rotterdam west verhuisd kan ik vertellen. Kwaliteit is goed in prijs verhouding en indd het is er letterlijk bijna heel de dag propvol en dat met 3 a 4 lokketen.

Maar gedurende de procedure besloot de gemeente de gangen van de eigenaar van Pluto aan een uitvoerig onderzoek te onderwerpen. Hier word dus geen bespoten wiet verkocht maar schone wiet met kwaliteit met rotterdam zuidse prijzen zoals de amnesia en silver haze voor 9 euro de gram. Alles is weer 1. Life    0. Tering wat heb ik daar vroeger vaak staan tafelvoetballen!

Muze is zeker relaxte shop John Pasja is rotzooi zeker voor de wiet Afrika gaat  wel en grass hoef ik niet te vertellen weten de meeste wel Shiva is ook nog wel te doen zijn er zat  alleen de meeste is niet zoveel op t moment.

En liefst in een serene sfeer? Posted November 9, Share this post Link to post Share on other sites, coffeeshop countdown rotterdam gesloten. En als het maar een beetje op haze wachtwoord gmail veranderen iphone noemen ze het amnessia of silver lol. Tering wat heb ik daar vroeger vaak staan tafelvoetballen.

Binnenland 19 okt Gebruik softdrugs in buitenlucht kan toch worden beboet. Opvallend 24 okt Seven heeft ook goeie dingen, evenals de Huyskamer Blueberry Haze is prima te doen daar.

Metronieuws.nl Navigation

Dan ga ik ook maar eens de grasspriet proberen Waar vind je ergens goeie sterke isolator in shop in Rotterdam? Zitten daar ook van die kleine vloeitjes in? Partnerbijdrage 2 okt Doe die maar dan ;-.

Aantjes    7. Is spijtig n grote commerce. Dat is tactiek Kareldie meisje verkopen beter denk ik dan wij zouden doen.

De oude liep namelijk op 18 april af. Erg leuk en levendig beschreven!. Zegt misschien niet iets over de kwaliteit van wiet, coffeeshop countdown rotterdam gesloten, maar zeker wel over de kwaliteit van de shop,    Een kwaliteit shop heeft goed informeerde personeel achter de balie staan,?

Binnenland 22 okt .

Recommended Posts

Binnenland 22 sep Maak er wat leuks van hier op het forum. Posted July 29, edited.

Deze wiet ziet er donkergroen uit met iets dat op een vette thc laag lijkt maar als je het rookt proef je iets dufs chemisch. Share this post Link to post Share on other sites. Sultan - 2 soorten wiet en 1 soort hasj.

Posted Coffeeshop countdown rotterdam gesloten 24, Sign in Already have an account. Coffeeshop Maashaven - heel simpe.

Coffeeshop informatie

Coffeeshop het centrum - ik ben hier 1 keer geweest en nooit meer , ze hebben wel wat maar het personeel vind ik minder , ik had gevraagd om 5gram amnesia haze dus ik betaal netjes , ga ik richting huis is het thuis 3. In Heemskerk zit er ook zo Merk dat dat vooral is veranderd toen er niet meer gerookt mocht worden en ze ineens van die hokjes gingen maken

  • Reply to this topic Start new topic.
  • Coffeeshop het centrum - ik ben hier 1 keer geweest en nooit meer , ze hebben wel wat maar het personeel vind ik minder , ik had gevraagd om 5gram amnesia haze dus ik betaal netjes , ga ik richting huis is het thuis 3.
  • In een coffeshop nemen ze niet de tijd om je meer uitleg te geven.
  • Facebook Instagram Twitter.

Het is helaas erg slecht gesteld met de meeste coffeeshops en de kwaliteit in Rotterdam? Vraag het nog een keer netjes en vermeld dat ik niet geregeld in deze tent kom Of mensen die iets nieuws willen proberen? Daarna doorgelopen naar 't centrum. Nu ff proeven hoe de lemon haze en diamond kush is. Wij zijn je dankbaar? Posted September 2, coffeeshop countdown rotterdam gesloten.

Join the conversation

Die zouden mensen moeten kunnen adviseren over de verschillende soorten wiet. Hoofdpijn en pijn in mijn keel en een vriendin van me kreeg zelfs steken in haar longen. Dat zijn echte aanraders heerlijke rokers.

Buitenland 25 okt Posted November 6, Dat betekent dat de handel uitbreidt.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com