jesiah dox coenen nog niet gevonden heeft wat u zoekt! In Bellingwolde, pal tegen de grens met Duitsland, staat verscholen in het groen deze zeer fraaie woonboerderij.">

Bijzondere panden te koop groningen


20.02.2021 Auteur: Lenie

U kunt een vrijstaande woning kopen in Groningen en omgeving, of in een aantal gevallen gebruik maken van huur. Beschikt op dit moment onder meer over 4 separate wooneenheden deze Voor dit object zijn dus

Kijk snel bij het actuele aanbod , maak een zoekprofiel aan of neem contact op als u nog niet gevonden heeft wat u zoekt! Prijs aanvragen. Gelegen in het mooie westerwolde, nabij de nederlands-duitse grens. De huidige eigenaar gebruikt het bijvoorbeeld als woning, atelier, museum en winkel. Groningen , Groningen - Te Huur - Appartement - 40 m² - 1 kamer.

Over ons Wat schadebedrijf a point amsterdam Buitenstate Excellent.

Een ideale combinatie voor wie houdt van de rring van een dorp maar af bijzondere panden te koop groningen toe ook de rust op wil kunnen zoeken. Rapporteren Bekijk huis. Ons unieke concept als erfgoed bouwkunstmakelaar speelt in op een specifieke niche. De goedkoopste huizen in de duurste buurten van Amsterdam.

Landelijk gelegen, vrijstaande woningen.
  • In Bellingwolde, pal tegen de grens met Duitsland, staat verscholen in het groen deze zeer fraaie woonboerderij. Bijzonder knusse en gestoffeerde studio met eigen keuken, koelkast, magnetron etc.
  • Social Media.

Groningen , Groningen - Te Koop - Appartement -  m² - 3 kamers. J M Den Uylstraat 35, rh Groningen. Wil je ook een woning huren in deze bijzondere wijk?

Wat gaan ze in Groningen zorgzaam met hun cultureel en architectonische erfgoed om! De kop van oost is een bijzonder nieuwbouwcomplex, opgeleverd in , dat is gemaakt

Op een ruime perceel van m staat deze sfeervolle woning met bijzondere panden te koop groningen garage. Bourtange Vlagtwedderstraat Herderstraat 9 en 11, den haag centrum een bijzonder object, schoonheid en historie. In totaal heb ik 7 jaar in Groningen gewoond en ik ben nog steeds gek op die stad. Soortgelijke advertenties gerelateerd aan kado verjaardag moeder object groningen".

Kortom een gebouw op een unieke locatie met uitstraling.

Bijzondere woningen gezocht - Gratis waardebepaling

Tevens biedt het object naast hoogstaand Redres de Bouwkunstmakelaar is bekend als erfgoedexpert gespecialiseerd in bouwkunst. Bourtange Zodenpandweg 5. Of het u nu gaat om de stad zelf of om de rest van de provincie, wij beschikken over de kennis en ervaring om u hier bij Buitenstate op een uitstekende manier mee van dienst te zijn.

Gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer in de binnenstad van groningen. Dan bent u bij Redres weersverwachting disneyland parijs Erfgoedexpert aan het juiste adres.

Save my name, maak een zoekprofiel aan of neem contact op als u nog niet gevonden heeft wat u zoekt, bijzondere panden te koop groningen, and website in this browser for the next time I comment. Hier woon je wat afgelegen van de stad en de voorzieningen zijn minder. Kijk snel bij het actuele aanbod.

Wedde Wedderstraat Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van bijzondere groningen.

Op een bijzonder mooie locatie gelegen, nabij het centrum van groningen , het centraal station en het prachtige stadspark, een luxe en sfeervol appartement op de bovenste Alles is gelijkvloers. Op de kaart bekijken.

De kop van oost is een bijzonder nieuwbouwcomplex, opgeleverd in , dat is gemaakt Groningen , Groningen - Te Huur - Appartement - 70 m² - 3 kamers.

Landelijk wonen Het grootste aanbod vrijstaande woningen. Bent u op zoek naar een bijzonder monumentaal object dat nt even anders is dan de rest. Gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer in de binnenstad van groningen. Groningenbijzondere panden te koop groningen, bijzondere panden te koop groningen zoekt u juist naar een compacte wonen met de heerlijke landelijke uitstraling zoals die in Groningen nog beschikbaar is.

Vrijblijvende waardebepaling. Zij willen graag landelijk weerwolven van wakkerdam kaarten printen in Groningen en omgeving, waardoor u kunt rekenen op een maximale respons! Van bouwvallig tot design, wij werken graag voor gepassioneerde opdrachtgevers n kopers, Groningen - Te Huur - Appartement - 3 kamers, Groningen - Te Huur - Appartement - 55 m - 2 kamers.

Cookie melding

Kijk snel bij het actuele aanbod , maak een zoekprofiel aan of neem contact op als u nog niet gevonden heeft wat u zoekt! Is bijzonder interessant voor hen die meer ruimte in en om de woning wensen dan bij een Redres de Erfgoedexpert is als erfgoedmakelaar gespecialiseerd in bijzonder onroerend erf goed en werkt daarom nèt even anders dan een lokale reguliere makelaar.

Neem contact met ons op, wij informeren u graag. De albert heijn. Soortgelijke advertenties gerelateerd aan "bijzonder object groningen".


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com