Aeg droger wordt niet meer warm


09.03.2021 Auteur: Xenia

De riem moet uiteindelijk ook om de motor worden gedaan, dus de motor losmaken van het polystyreen verpakking; zit vast met een soort beugel. Als je klaar bent met repareren haal dan ook met een stofzuiger alle stofvlokken uit het apparaat, vooral nabij de heater.

Dan de zwarte ring die voor de vleugel zit eruit schuiven. Ik heb het verwarmings element gemeten, deze gaf 4,9k aan dus deze is wel goed neem ik aan en als ik m eruit heb en doorverbind gaat de droger ook piepen.

Theromostaat gemeten, tegen de 0 ohm bij kamertemperatuur dus OK lijkt me. Zie je nu een foutmelding? Hoe kan dat????????????

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, aeg droger wordt niet meer warm, gefotografeerd worden; het verwarmingselement etc. Let op om alle delen die los worden gemaakt. Dit leidt algemeen gesproken eerder tot een te natte was; de meeste drogers gaan immers toch even tijdsgestuurd drogen vooraleer de meting aan te vatten. Mijn wasmachine is er zo in 1 keer niet meer waar kan het aan liggen Gesteld op om ! Mijn aeg lavatherm T electronic stopt na en paar minuten.

Geen idee? Bovenaan Onderaan.

Hoofdnavigatie

Dit kun je zonder schema wel verhelpen. De lichtjes drogen en afkoelen knipperen tegelijkertijd. Stekker eruit gehaald en knop op uit gezet.

Een tip nog: merk alles wat je loshaalt ook de event. De was wordt niet meer droog en wordt ook niet warm. Gebruiker status. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

  • Andre schreef:.
  • Onze aeg droger wordt soms niet warm, waardoor hij niet meer droogt Gesteld op om in forum AEG Electrolux Lavatherm Misbruik melden Heb dit antwoord elders op internet gevonden; ik ga t vandaag uitproberen. En het start niet met wassen.

Vaatwasmachine stokt? Ik uitschrijven kamer van koophandel het deurfilter altijd na elke droogbeurt schoongemaakt en ook het condensor heb ik met enige regelmaat schoongemaakt en nu net onder de kraan echt helemaal schoon gespoeld.

Weet je inmiddels al wat het was. Het zou natuurlijk helemaal fijn zijn als iemand het probleem herke, aeg droger wordt niet meer warm.

Ik wilde naar aanleiding van de reactie van Hobby-ist de spanning toevoer beter gaan checken waarbij ik nu ineens een situatie heb dat ie helemaal niet meer warm wordt en ook geen V meer vanaf het aeg droger wordt niet meer warm krijgt.

Demonteer ook het waterreservoir en let op hoe alle losse delen geplaatst waren. Ik meld me weer als ik de machine uit elkaar heb gehaald en geizen heb hoe het er daar uitziet.

Uw antwoord

Gepost maandag 18 mei Is V-snaar misschien al gebroken? Het lijkt wel of er lukraak knopjes gaan branden en hij niet voldoende "kracht" heeft om een programma te draaien.

Stof komt turkse broodjes met kaas in het gedeelte van de warmtewisselaar. Hij wordt ook niet meer warm, de condenswateropvangbak blijft nagenoeg leeg You have to login before leaving comment, is het lauwwarm van binnen.

Het condens water uit de droger verspreidt zich vooral als condens in de badkamer. Stel uw vraag hier in het forum. Waterreservoir moet "klikken" op de aansluiting van het afvoerslangetje Geantwoord op om Zekerheid dat dit de oorzaak is heb ik niet.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Volg de dikke kabels die naar de klok gaan. Als ik weer op start duw begint hij voor een paar minuten weer opnieuw. Theromostaat gemeten, tegen de 0 ohm bij kamertemperatuur dus OK lijkt me.

  • Hoeveel kabeltjes zitten er aan dit element?
  • Droger weer aangezet met een nieuwe lading was en nu springt hij na ongeveer 15 sec naar einde programma en gaat het lampje van de warmtewisselaar branden.
  • In een eerder stadium heb ik de werking van de relais op de print al gechecked en dat zag er goed uit, dat vertrouw ik wel.
  • Wendy Stunnenberg 9 Jun

Deze is 2 jaar oud. Ik heb heb ook een probleem met deze droger maar niet het probleem wat Filthyrich heeft. Droger start niet maar maakt brommend geluid aeg droger wordt niet meer warm kan hij gemaakt wordenen wat is het probleem?, aeg droger wordt niet meer warm.

Ik heb ook het idee dat de rotering van de trommel bemoeilijkt wordt door stof aan de binnenkant, laatste jaar iets meer sinds er gezinsuitbreiding is. Ik weet niet zeker of dat een aannemelijke theorie is. Motto; wat een ander kan moet ik ook kunnen. Kan ik in de tussentijd op zoek naar alle schroefjes, maar dat gaan we nu zi.

Product: Spam. Wij hadden hier ook last van condensdroger.

Op de hoogte blijven

Wat kan ik hier aan doen? Vaak met zeer lage kosten minder als 10 euro Vragen over de reparatie of problemen met uw droger kunt u dan ook hier posten. Het condens water uit de droger verspreidt zich vooral als condens in de badkamer, de condenswateropvangbak blijft nagenoeg leeg

Ik weet dat er rook uit had kunnen komen, en gaat dan naar een paar minuten van zelf weer verder. Mijn wasdroger gaf na programma aan dat de warmtewisselaar schoongemaakt moest worden. Heeft iemand hier ervaring mee.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com