Adobe flash updaten


10.01.2021 Auteur: Berna

Als je dat hebt gedaan, kun je de software sowieso niet meer gebruiken. Je ziet de tekens niet in de Terminal verschijnen terwijl je typt.

U kunt de onderstaande stappen overslaan. Ook werkt Flash op smartphones en tablet niet altijd even goed. Save Flash Player. Flash Player wordt vooraf geïnstalleerd in Google Chrome en automatisch bijgewerkt! All rechten voorbehouden aan Downloadastro.

Zorg dan in elk geval dat je de laatste versie, zonder bestanden te converteren, adobe flash updaten. De software is compatibel met de meeste platforms en apparaten en biedt gebruikers met oudere technologie zelfs de kans om content te bekijken.

Ook werkt Flash op smartphones en tablet niet altijd even goed. Feedback verzenden over De software zorgt ervoor dat gebruikers het afspelen kunnen bekijken en distribueren vanaf vrijwel elk apparaat adobe flash updaten platform.

Deze optie biedt de beste beveiliging voor uw systeem.

Voor meer informatie over nieuwe functies en instellingen in Flash Player klikt u hier. We raden de meeste organisaties aan de standaardinstellingen te gebruiken.

Het gebruik van software gedownload op deze site moet volgens de daarvoor geldende wetgeving in uw land plaatsvinden. Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Je kunt hier je versie controleren. Volg de installatie-instructies op het scherm.

Was dit nuttig?

  • Aanbevelingen voor Flash-implementatie Optie 1: Chrome toestaan de versie van Flash Player te beheren aanbevolen Laat de Updater voor Chrome-componenten ingeschakeld standaard.
  • Italiano: Aggiornare Adobe Flash Player.

Visit Set up Chromebooks for remote work. Installeer Flash Player Nadat u Flash Player hebt gedownload, volgt u de installatie-instructies op de downloadpagina. Gerelateerde artikelen. Ook werkt Flash op smartphones en tablet niet adobe flash updaten even goed. Dit is een icoontje van een witte 'f' op een bruine roodbruine achtergrond in het midden van het venster, adobe flash updaten.

Kies je regio

Flash Player wordt in Windows 10 vooraf geïnstalleerd met Microsoft Edge. Flash Player wordt gedownload en geïnstalleerd door Chrome en wordt indien nodig geüpdatet. Waarom stopt Flash Player?

Google Help? Voor Firefox op elk besturingssysteem raadpleegt u Flash Player inschakelen voor Firefox. Adobe Flash Player En wat kun je als gebruiker doen.

Klaasen van gerwen het meestal het beste is om de versie van Flash Player te controleren voor je probeert om deze te updaten in Windows of op een Mac, adobe flash updaten, is de snelste en gemakkelijkste manier om Flash Adobe flash updaten in Linux te updaten het forceren van een nieuwe Flash Player-installatie met behulp van de Terminal.

Acrobat Pro DC-proefversie

Flash Player Handboek. Bovendien was de software van Adobe het doelwit van cybercriminelen die misbruik maken van kwetsbaarheden in Flash Player. Français: mettre à jour Adobe Flash Player. Controleer het huidige versienummer.

Dit heeft geen invloed op de beleidsinstellingen die je instelt voor Flash. Herstart je browser wanneer dat wordt aangegeven, adobe flash updaten. Vervolgens zal de versiepagina van Adobe Flash Player worden geopend in de standaardbrowser van je computer; als het goed is zie je een tabel met verschillende browsers en versienummers. Was dit nuttig? Bekijk het huidige versienummer. Adobe flash updaten zorg ik dat Flash gepdatet blijft? Zoek op straat ingang van oktober is Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden.

Als de Flash-versie te oud is, kan Chrome de verouderde plug-in blokkeren. Aanbevelingen voor Flash-implementatie Optie 1: Chrome toestaan de versie van Flash Player te beheren aanbevolen Laat de Updater voor Chrome-componenten ingeschakeld standaard. Vervolgens wordt de meeste recente versie van Flash Player geïnstalleerd, over je huidige installatie.

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief. Volg ons. U kunt de onderstaande stappen overslaan.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com