Treinkaartjes met korting 2020


09.03.2021 Auteur: Nicky

Bij korte reizen is de ov-chipkaart vaak goedkoper, bij langere reizen is het vaak voordeliger om een actie treinkaartje te kopen. De aangekondigde wijzigingen voor gaan té ver! Ons advies neem contact op met de klantenservice van het bedrijf waar u ze heeft gekocht.

NS dagkaart aanbieding Actievandedag. Voor je treinreis moet je namelijk toch al naar het station. Maak je zo nu en dan een korte reis? Is het dragen van een mondkapje na 1 juli nog verplicht? Dat is bij deze actie niet echt haalbaar, want dan zou je sommige reizen niet meer voordelig kunnen maken omdat betreffende winkelketen daar niet gevestigd is.

Goedkope treinkaartjes i.

Meld dat even aan de NMBS aub. Baardstaart schreef:? Bij acties waar dat wel zo is, dan is de bus bij inbegrepen, waarna je overstapt op de TGV of Thalys voor overige bestemmingen. Vroeger werkte hij ook bij android 5. Jammer dat er al een maand geen goede tickets zijn, treinkaartjes met korting 2020. De reis verloopt voor het eerste gedeelte tot aan Parijs per Thalys.

Is erg goede site dit hildebrand.
  • Ontdek het met onze prijsvergelijker of kijk in ons maandelijkse overzicht met alle goedkope treinkaartjes. NS Lentetoer.
  • Kan er eigenlijk niet meer bij waardoor ik de site oversla.

Dagretour trein voor €19

Om het kaartje dan weer te vinden binnen de app is voor de eerste keer best lastig. Dat is anders dan deze opsomming van Treinreiziger vermeldt. De Nederlandse Spoorwegen vinden het vanwege de Corona-maatregelen niet gepast om lees meer ….

Reisproducten als de NS dagkaart, dagretour, groepstickets en enkele reis zijn dagelijks met korting verkrijgbaar. Susan schreef:. Loes schreef:.

Sinds zijn alle actiekaartjes e-tickets. Goedkope treinkaartjes Op dit moment hebben wij geen treinkaartjes deals live staan. Goedkope treinkaartjes U bevindt zich hier: Home.

Het zal ze nu financieel niet goed uitkomen dat er goedkope dagkaarten zijn. Veel eenvoudiger.

Met dit ticket kun je voor 41,50 euro onbeperkt reizen in Nederland, je mag alleen niet inchecken tussen uur. Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief! Dit Digitaal ticket is goed voor jonge mensen,is de Toekomst. Momenteel niet beschikbaar.

Ben jij op zoek naar een goedkoop treinkaartje. Bern v? John schreef:. Ik moet op een bepaalde tijd ergens zijn Maar kan pas 9? Meer over: NS Spoordeelwinkel?

Indien ik bij terugkomst op Schiphol invul Sittard — Schiphol, terwijl ik in principe reis van Schiphol naar Sittard. We leven nu eenmaal niet meer in de tijd van paard en wagen en telex.

U ontvangt nu een e-mail met een link waarmee u de aanmelding kunt bevestigen.

Soms is de apparatuur gewoon defect, dan helpt drie vier of tien keer ook niet meer. Het kortingskaartje is tot en met 30 juni geldig. De meereizende passagier de korting niet te geven, of minder korting? Mijn vermoeden is wel dat die dagkaart volgende treinkaartjes met korting 2020 of de week daarop terug komt. Dat is dus omgerekend 10 euro per kaartje.

Puck schreef:. Ineke schreef:. NS Groepstickets Enkele reis.

Goedkope Treinkaartjes (oktober 2020)

Samenreiskorting was een poosje niet beschikbaar, maar is nu weer terug! Vandaar vanaf 10 euro. De link naar de website doet het wel. Als je op de heenweg een lange reis eerst maakt met NS, en daarna korte vervolgreis met Arriva heb je dankzij het NS-deel toch lange afstands korting.

Magere acties deze maand. En met 18 euro nog best duur voor een actiekaartje. Je vult dan hun naam en geboortedatum in, in plaats van je eigen gegevens.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com